-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Your first dragon kill is a profound, weird moment. I rushed to the crashed carcass to loot it, then looked up. The whole town had come out to stand around and stare at the body, a thing as vast and alien to them as a T-rex in a museum.
Ovo je nice, ovakvi elementi čine igru.
-
^ I to nije ni pretjerano. Gledao sam jednu borbu protiv zmaja kad je lik igrao leakanu verziju. Kad je od njega ostao samo kostur, zbilja se cijelo selo sjatilo oko toga.
Što se tiče hotkeyeva, to će igri baš faliti jer ćemo ovako svako malo otvarati inventory i pauzirati igru. Pošto planiram igrati sa lukom i strijelom uz melee kombinaciju, mogu mislit šta me očekuje. Ionako sam i planirao igrati isključivo s kontrolerom jer se već odavno vidi da je Skyrim tome prilagođen.
-
http://www.twitch.tv/giantbomb
Link s prijašnje stranice, s jednom malom izmjenom - sad se igra Skyrim :D
-
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
FUS ROH DAH!!!
si krenuo? XD
čudno te citirati, nickovi su nam preslični O_o
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jebem te u internet.
:rotfl:
@Aerial: Da, čudno je citirat :)
Čujemo se ujutro...
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
FUS ROH DAH!!!
:wink: :thumbs2:
-
Arale isusa ti kolika ti je brzina?
-
-
Pa kaj, pretpostavljam da imamo iste brzine... Stigne se xD
-
Jebemti život izađe mi Skyrim i LA Noire u istom danu, WTF!? :cry: What to do, what to dooo :cry:
-
Igraj onu igru koja nije loša.
-
Treasure maps! :pray: Sve su crtane rukom i imaju nekakav detalj koji upućuje gdje je blago sakriveno.
= Citat =:
Dragons show up often, their presence announced by an ominous flap of broad wings or an otherworldly scream from high above. The scale and startling detail built into each creature's appearance and animations as it circles, stops to attack, circles again and slams to the ground makes encounters thrilling, though their predictable attack patterns lessen the excitement after a few battles.
-
@Xero...
U jednu ruku imaš Bethesdu kojoj treba 20 patcheva kako bi igra postala uopće igriva... a u drugu ruku imaš Rockstar koji ne zna portati igru sa konzola tak da opet treba 20 patcheva kako bi bila igriva :(
U oba slučaja je lutrija, kaj god da krenem, vjerojatno će me neki bug zakočiti na pola puta :D
-
LA Noire je interaktivni film i smeće i nije GTA i loš je port. Skyrim ima zmajeve, a i već prvi dan imaš patch pa ti još samo 19 fali :D
-
-
-
NAvodno igra uopće nije zahtijevna :D, budemo vidili sutra, ali što čitam po forumima igra leti...
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Vjerojatno ce bit sakupi/ubi/raidaj/donesi/ponesi/itd itd samo drugi ljudi, druge lokacije itd itd...
-
Skoro isto kao New Vegas je zahtjevna.
-
= Citat =:
Infinite Quests? Ma nemoguće. :shock:
a lol, to su random grind i fetch qouestovi koji će vjerojatno postat nepodnošljivi nakon par desetaka sati, apsolutno ništa revolucionarno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
NAvodno igra uopće nije zahtijevna :D, budemo vidili sutra, ali što čitam po forumima igra leti...
Na mom dual core AMD-u na 3.0ghz, 4GB RAM i Radeon HD4850 (3 godine stara konfa) radi na mid detaljima bez aa i af, vjerojatno se mogu dignuti detalji al idem igrat radije (ovo sam pišem jer usput razmišljam kojeg lika napravit)
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Infinite Quests? Ma nemoguće. :shock:
a lol, to su random grind i fetch qouestovi koji će vjerojatno postat nepodnošljivi nakon par desetaka sati, apsolutno ništa revolucionarno.
Ma pretpostavio sam to, samo mi je čudno da će ti igra cijelo vrijme generirati questove, makar ni to nije loše.
Sa druge strane side-questovi u Oblivionu su poprilično dobri, a pogotovo Daedra questovi. Zamisli da ti questovi u Skyrimu budu tako dobri, ali ipak to je nemoguće.
-
Zanimljiv je lik dovraga, sad ću to gledat sat vremena :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Skoro isto kao New Vegas je zahtjevna.
Stvarno? Minimalni i recommended zahtjevi nisu baš u rangu New Vegasovih.
-
nemogu vjerovat...taman se ponadam kak cu igrat skyrim i onda skontam da su napravili jebeno konzolasku igru, ono xbox 360 gamepad na svakom ćosku, pa za ne povjerovat...čak se ni mišem nemos sluzit kak spada...
-
Usput, čujem da imaju čak i nekakve zagonetke u dungeonsima ovaj put. Očekujem vijesti od Arala. :)
-
Bilo prije 20-ak minuta na ovom streamu, par levera za potegnut, niš pametno.