Uh, tanka linija između cringea i awesomea :D
Printable View
Uh, tanka linija između cringea i awesomea :D
Pređena je nakon prve milisekunde videa
Ane bokte
Sta ljudima prolazi kroz glavu kad krenu realizirat ovakve debilane? Bas nula self awarenessa
Da nema spota bilo bi jebeno.
i da znaju pjevat
I used to boil potatoes like your mom but then I took an arrow to the neck :/
Naso sam knjige online, jel ovo legit?
http://readfreebook.com/Fiction/A_Game_of_Thrones.html
Malo me zatekla scena ševljenja brata i seke, nekako je... manje spontana nego u knjizi. Komentari po netu već dižu feminističku bunu zbog silovanja.
Nije da joj je previše smetalo. :D
Kad se Daenerys "udala" imala je (drogo je imao, ali amo reci ona) veliku vojsku, i taj sami pocetak nje i drogo je poceo u gradu pentos koji je odmah nasuprot kings landing. Njezin brat je nju "dao" samo da imaju tu vojsku i vrate ono što im pripada, zašto odmah nisu krenuli na kings landing?
Zato što je Drogo želio jebat prvo i zato što nisu imali brodove. Plus nisu imali dosta veliku vojsku.
kolka god da je ta vojska, sabila bi bilokoju vojsku westerosa. osim ako bi se eventualno svi ujedinili protiv njih jel.
pa dosla je s vojskom u onaj grad nesto sa K po brodove i tamo su joj pobili vojsku
knjiga
bi, ali samo u slučaju da su umjesto na konjima letili na pegasima pa su preletjeli i more i zidine svakog grada kojeg bi napali...
Mislim stvarno... na pocetku je bila najblize kings landingu i nista, tek sada znaci u 4 sezoni ona je na kraju "svijeta", a u 3 sezoni plovila morem^^ gdje je mogla ploviti nego prema westerosu ili na jedan od otoka. Gledaj kartu:
Iduča epizoda je polovica sezone :p (tako brzo proslo).
Evo izašla mapa: http://viewers-guide.hbo.com/game-of.../episode-4/map
Kako polovica kad je četvrta epizoda? I kao što sam već rekao i da je Drogo htio odmah u Westeros i da su imali brodove ne bi opet ništa mogli napravit.
Drogoa je tad bolio kurac za Westeros i samo je htio natrpat Daenerys.
U Westeros je odlučio krenut tek kad je Viserysu dao krunu.
I onda je umro.
u devedestrećoj godini
Udarilo ga auto.
A tako je to kad je stavljao lakat na hladni kamen ili mramor.
Plus sta ona Drogova vojska je odlicna za otvoreno bojno polje, ali za pokorit grad sa zidinama nisu jer tu konji ne igraju nikakvu ulogu... A za pomorsku bitku su ocajni, oni ionako ne vole more nego one svoje pustinje, tako da bi ih Lannisteri razbili ko nista.
Ne bi ih niko razbio jer KAD bi došli do Westerosa s preko 100 000 ljudi poharali bi cijeli kontinent i napravili opsadu gradova budući da im se nitko ne bi mogao suprotstaviti na otvorenom polju. Za par mjeseci glad bi dotukla ove unutra i adio : )
Prvo ti dovedi 100k+ ljudi i konja preko oceana pa onda pokori kontinent.
Jedva čekam da Daenerys ostane bez zmajeva i umre.
Ja jedva čekam da Drago bude rezurektan i onda svih tamo on pobije i osveti se i bude glavni i postane kralj svih ljudi.
Ja jedva čekam da Aegon na solonovima osvoji Kings Landing.
Ja jedva čekam vidit koliko sekunda će trajat Castle Black pred napadom 100 tisuća wildlinga.
šezdeset i tri /spoiler