Rage quitali su kod onih strijelaca u Anor Londu, pa sad tu glume :D
Printable View
Rage quitali su kod onih strijelaca u Anor Londu, pa sad tu glume :D
Artificial difficulty.
Pa ustvari i je... Prvi bossovi i istraživanje je baš jebeno jer možeš umrijeti doslovno na svakom koraku i moraš pametno koristiti i combat i healing sustav. Kasnije toga nestane, a time i igra gubi dio svoje draži.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ja u prvom djelu nisam uopće umirao pa mi je svejedno bila zakon igra. Ustvari mi je taj "izazov" bio najgori dio. Poludio sam dok sam Kalameetu pokušavao odrezati rep.
Zato je dobro napraviti neku restrikciju i držati se toga. Npr. čisti roleplay lik sa predodređenim level cap-om i sl. Mada vremenom i to postane pre malo, ali puno bolje nego razvijati lika u nebo.
Gluposti tipa rezanje tog repa nisu ono o čemu govorim. Dokle god ne upgradeaš oružje i napuniš hp, igra je prokleto zabavna. Treba se puno kretati, tempirati kako napad tako i healanje, a svaki encounter sa novim bossom ili običnim mobom je poseban. Kasnije to jednostavno nestane.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ovo što Bartuc priča je donekle rješenje, ali kad prvi put kreneš igrati to ne znaš. Ta prva polovica igre je stvarno nešto posebno, ali ovo dalje jednostavno nije toliko dobro.
Treba dual Cestus build napraviti i sa šakama preći igru :D
Prva polovica Dark Soulsa je odlična, a druga još bolja.
Hex očito nije ni probao Artoriasov dio.
Jer ak su mu on i Kalmeet lagani iz prve, debelo laže.
Ima onaj boxer build. Frajer prošao igru u gaćama i s bone fistom od Iron Golema.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
:D
Težina je taman, takva bi trebala biti u svakom RPG-u.
Taman ti je zasad. Nakon toga je dosadno prelagano, pa je opet u DLC dijelu taman.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Konkuriraš za najgoru osobu foruma.
Nemoj više.
Ne kužim kako vam se da. Ako je meni igra postala lagana nakon što upgradeaš oružje, onda će tako biti više manje svakome. Čemu ignorirati očiti nedostatak igre?
Fanboysi nikad ne vide rupe u svojim omiljenim igrama. Tako je uvijek bilo, tako će uvijek i biti.
@Hexfire
Iskreno ne vidim kako bi mogao drugačije dizajnirati igru - ovo je naslov otvorenog tipa što znači da kada bi health i damage koji rade mobovi i bossovi bili po defaultu na višoj razini, na početku bi igra bila gotovo neigriva, uzevši u obzir da možeš istraživati svijet bilo kojom rutom i kako nema skaliranja težine.
U Witcheru 2 taj element recimo nije prisutan budući da je igra linearna pa se tamo manjak izazovnosti u kasnijem djelu igre može promatrati kao dizajnerski manjak. Ovdje to jednostavno ne možeš.
U konačnici, nekako je imerzivno da s vremenom postaješ bolji i sposobniji - u početku dojam težine ti stvara nepoznavanje svih igrinih mogućnosti što se naravno gubi kasnije kada se uhodaš s prisutnom mehanikom.
To se može riješiti tako da kao u smeću od TES-a napraviš level scaling.
Zato TES i ne valja.
Jeste vi igrali Morrowind?
Level scaling je najmanj problem TES-a, on je smeće zbog puno drugih stvari.
Reprizirao Splinter Cell Pandora Tommorow nakon dugo godina. Sjene ne rade i nema bas osvjetljenja na 'novim' grafama, pa malo blje izgleda, ali gušt je bilo.
A sad, napokon, Chaos Theory po prvi put. :D :pray:
Samo sam demo igrao i naravno savršen je bio, jedno 30 puta sam tu misiju prešao.
Za 100kn našao SC collection s prve 4 igre lol. Mada Double Agent bude novi komp čekao.
Meni je tako žao što Pandora tomorrow nema na steamu :( Baš bi uboo prva 3, možda i četvrti, na nekoj akciji.
Mark of the Ninja
+ sve
- ništa
10/10
Genijalna igra, platformer bez mane.
Mislio sam da ćeš nakon Dark Soulsa postati normalan. Za tebe nema nade.
Yup, MotN je awesome, posebno kad se igra bez mača.
Jel se može igrat bez kutije?
Ja nisam uopće uzeo skill za kutiju, ali sam išao full lethal... Vjerojatno ću odigrati i NG+ sa malo više istraživanja i moguće non leathal.
Full lethal mi nije toliko cool.
To je jedino cool.
Šuljanje je za pčkce.
Lethal mi je ok kad koristim one terrify iteme. To mi je jebeno.
ane.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja dao 9.5, al to je 10 u mojoj knjizi.