Dobro jutro svima:D
Printable View
Dobro jutro svima:D
Mornin', Angel. Doimaš se happy. :)
Good day strik3r, Yup, yes I am.
Idem u dalmaciju slijedeći vikend, pa me to drži :D
Držat će tebe nešto drugo :eyebrows:
:rotfl:
:D :D
Ler
Ker
Umuknuo je pa ce zivjeti..vec sam uzeo vile da ga nabodem
Dobro je da je umuknuo, samo nek živi :D
Hmpf smeta mi dok igram The Drunken Paladin =( al dobro ionako idem uskoro na more
Umoran malo,bio na moru ujutro,ručao,malo ću se odmorit i onda idem vlakom u split na sportske igre mladih.Dobre volje.
Pijem "jutarnju" kavu, slušam classic hitove, razmišljam o novom filmu koji mislim napraviti, crtam krokije likova za strip o Betnemu i tražim Spawn...Ustvari, gasim teve, pjevušim temu iz Only fools and horses, vrhunska serija
Čitam Starcraft lore, slušam Fusion Radio Chicago, pijem kapučino...odmaram...
Čistim desktop, zijevam i samo što ne počnem pjevušiti "Blak Rok Šuuuuuuutaaa-"... :)
Što god to bilo, u mojoj glavi zvuči kao Švarcika :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Black Rock Shooter je, ukratko, pjesma koju je netko [fejlam u pamćeju imena]Snapravio u Vocaloidsima, a onda je netko pak toj pjesmi pridružio originalne likove i općenito kulan spot koji je potom postao toliko popularan da je po tom jednom spotu napravljena anime OVA od 50 minuta. :)
Predatore, hvala ti za ovo
I am in love again... :oops:
gledam u jednu točku...brijem da sam paralizirana... S:)
Podsjecas me na mog macora
Onda ne može biti loše.....S:D
Lezim na krevetu..bole me ledja od neugodnog igranja..trebam nabaviti produzni kabel ovjde u selu imam jendu i pol uticnicu -.-
Uređujem desktop, slušam muziku i chillam. :)
razmisljam dali da instaliram fallout 3 nakon sto sam presao dvojku...znam da ce me razocarati :(
Pijem čaj i gledam Georgea Carlina "What The Fuck am I Doing in New Jersey". Najbolji stand-up komičar kojeg sam imao priliku gledati, ja mu se ne mogu nadiviti.
Steta sto je umro..neki ljudi su ga tolko mrzili da su sredili da ga ne spomenu ni na vjestima...faggs
Ekšueli, to mu je bila jedna od želja iz oporuke. Nije htio ništa veliko, samo par članova obitelji.
Dosta se ljudi ipak zalilo sto nitko nije reko da je umro..mogli su nakod sprovoda reci
Slusam Trickya i orbitiram
idem spavat bio bih red