Sviđa mi se kako su napisali: "People aged 15+"
E to je pravi nacin kako popisat sve pijance u državi.
Printable View
Sviđa mi se kako su napisali: "People aged 15+"
E to je pravi nacin kako popisat sve pijance u državi.
Samo što su obično od od 15 i manje veće pijandure nego stariji.
http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/vide ... tusem.html
Ja ne vjerujem :pray:
Jbt sta si je ova uradila plasticnim operacijama, izgleda kao Joker
Jebote kako joj je stara odvratna. :(
Ako se njoj dopada takav izgled ja to postujem. Svaka zaba ima u vodu natjerat.
Iscenirano.
Al ona pod tušem bi se trebala slikat gola :oops:
Bit će mi ga žao, koliko god ne volio njegov pristup... Svemu. Napravio je puno po pitanju moderne potrošačke elektronike :)
Prvo mi se ucinilo da je neki fejk, ali hm...
Cekamo W3DR4Na da potvrdi pa da znamo da je laz
Facebook uvodi LGBT opcije
Facebook je odgovorio na zahtev velikog broja svojih korisnika i uveo dve kategorije veza, koje su, kako se navodi, posebno pogodne za pripadnike LGBT zajednice.
http://www.b92.net/news/pics/2011/02...28004_orig.jpg
"U građanskoj zajednici" i "Žive zajedno", kako se zovu nove kategorije, biće dodate postojećim - u vezi ili single, u braku, razveden/a, udovac/a, i komplikovano je. Za sada su ove nove opcije dostupne samo američkim i korisnicima iz Kanade, Francuske, Australije i Velike Britanije, ali bi uskoro trebalo da budu omogućene i ostalima.
Američki portal Mashable, sa druge strane, prenosi da se u zemljama u kojima su istopolni brakovi legalni, ove opcije neće pojavljivati.
"Ovo je bila jako tražena opcija. Mi želimo da omogućimo našim korisnicima opcije koje verno i autentično odražavaju njihove odnose", rekli su iz Facebooka ovim povodom.
Komentari na uvođenje novih opcija su različiti. Mnoge organizacije koje se bave zaštitom prava LGBT zajednice su je pozdravile, međutim ima i onih koji smatraju da Facebook ovim potezom usvaja politiku nejednakosti, karakterističnu za države u kojima gej brakovi nisu legalni.
-izvor B92
U građanskoj zajednici? Koji vrag?
Svaki put pogoršavaju layout, image viewer im je gadost, fejs općenito često ne radi, a ni chat.
I oni dodavaju to.
Ono, bojle bi im bilo da su omogućili nešto korisnije, tipa ubacivanje triforcea u ime :(
Pa već se jedno 4 godine zna da ima rak...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Aha, ok.
Pa nisam bas pratio takve vijesti, tbh
Svejedno bilo bi kul da izda neku free aplikaciju prije smrti kao in memoriam ili tako nesto :/
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
brijem da mu je baš stalo do rađenja aplikacija a zna da ce otegnuti papke uskoro :DD
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/lukase ... zivot.html
Lukašenko zna što je normalan život.
= Citat =:
Na prvom dozvoljenom skupu homoseksualaca u Bjelorusiji 14. veljače ove godine okupilo se desetak sudionika.
U Rusiji ubijaju homice, ovo je jos dobro.
Aj bar nije podigao DA i NE :rotfl:
Djeca u vrtiću :D
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=494143
:(= Citat =:
Rekao je da će se iskoreniti "džepovi pobune" i da će vojska odigrati glavnu ulogu u ponovnom uspostavljanju reda, a za nerede je optužio islamiste, huligane, medije, pijanice, narkomane i strance, uključujući Egipćane i Tunišane
Zbog čeg su se uopće ta sranja počela događat dole, zbog ovog u Egiptu pa se sve prenjelo na ostale države ili?
Lol što su oni zbilja mislili da će Gadafija svrgnuti s vlasti? :( ...
EDIT: Aral, pa već odavno oni nisu zadovoljni vlašću, tim više što su u duokioj krizi. Samo nije se nitko usudio protiviti diktatorima do sada. Koliko sam ja čuo, okidač je bio jedan prodavač na tržnici. Jenput je to asu došla inspekcija i potjerala ga s tržnice jer nema dozvolu za štand. Na to se on, kao svaki razuman čovjek, javno zapalio sred trga. Tako je sve počelo.
Kad ih sad sve potrpa u plinske komore.
Manje-vise, zbog toga ali i ovo sto Goga kaze. Btw, jutros su se pojavile neke glasine da je Gadafi utekao kod Saudijaca. Stay tuned= Citat =:
Izvorno postao Aral
Meni je super to što se događa.. Dio smo revolucionarnih vremena :')
Lol jeste vidjeli cenzurirane snimke Libije koje puštaju na TV-u? Onako, kad gledaš sve mirno, prolaze auti, ljudi idu na posao :rotfl:
Nisam, linkaj malo te propagande ovdje
Neznam, ja sam to na Dnevniku gledao :/
Kako me raspizde ovakve stvari, gledam snimku i pogledam desno na youtube teme u top trends; Justin bieber killed in CSI, neke camwhore i slicno
Prejadno i frustrirajuce u isto vrijeme
---------------------
5:38
svaka cast tim ljudima na hrabrosti, steta sto nemaju dovoljno nafte ili dijamanata pa da im USA pomogne