Pitala me danas, tijekom ispitivanja drugih je zaboravila na mene a baš me je krenulo.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Printable View
Pitala me danas, tijekom ispitivanja drugih je zaboravila na mene a baš me je krenulo.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Bičam po Autotroleju, babama i svime povezanim sa busom... ponovo. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Nakon već podužeg vremena, danas sam se morao ponovo voziti busom. Uđem u bus, poluprazan, i sjednem na neko random prazno mjesto, vozač vozi normalno. Sljedeća stanica, šprintaju babe do busa, ruše svakoga tko im smeta, nema više praznih mjesta. Dođe kod mene jedna baba i zahtjeva (ne pita, ne moli, nego zahtijeva) da joj dam svoje mjesto pošto ga je ona platila, ja se čudim i šutim, a ona me bitchslapa (WTF). Pustim joj mjesto jer nemam apsolutno nikakve volje da se svađam s njom, te stanem po strani i uhvatim se za šipku.
Na sljedećoj stanici bus se napuni, te zbog nekog razloga vozač počinje voziti kao da vozi rally, jedva se uspjevam držati... i onda mi neka debela ženska (jebeni snorlax) stane na nogu, te se ne ispriča, a vidi da ja jecam. Zbog toga (straha da ostanem bez stopala) se povlačim na kraj busa, i naslonim se na staklo i nadam se da se više ništa loše neće dogoditi. Ispred mene je stajala neka zgodna cura, koja je letila posvuda jer se nije uspjevala držati (šole i rally). U jednom trenutku odleti prema meni, ja je uhvatim jer bi inače lupila glavom u staklo, ali slučajno je primim i za sisu pošto je bila nižeg rasta.... i ona mi opali šamarčinu i odjednom me svi u busu gledaju.
Ali ja je nisam uhvatio za sisu, nego je ona položila svoju sisu u moju ruku... i ja dobijem šamar. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Ček, stvarno? :pray:
Pa kad si ti u busu to je cijeli šou! :pray: Inače, penzići su sad isfrustrirani jer moraju čak plaćati simbolične pare za pokaznu. Btw, koji je to bus da putuje tako zavojitim predjelima?
Srdoči, 2. :(
I ja se često vozim dvojkom, ali ne dalje od Zameta. Mene pak najviše smeta kad je bus na uzbrdici a šole čeka nervozno da se upali zeleno kao da se njemu nekamo žuri pa drka po gasu, a ljude ljulja naprijed nazad.
Ček, baba te klopila u busu jer se nisi maknul?
Nebrem si zamisliti situaciju. Jednostavno nebrem :D
Te scene su mi poznate ali sam imo srece sto ženske u 6 ujutro nemaju snage XD pa nisam bio crven..al najludje mi je kad sam ujutro zaspo u tramvaju dok idem u skolu a baba me lupa sa kišobranom da se dignem -.-...koji prozor sve te babe idu na trg u 6 ujutro to mi nikad nece biti jasno...valjda za svaki slucaj ako krepaju da ih netko primjeti
volim vase price sa busevima
gasim se na njih :oops:
Priznaj da si ju barem malo čopio za sisu :P
dajte ljudi nemogu igrat cod u 20 do 12 od glupavih njubova koji samo kopaju nove hax-eve a glupavi punkbuster ne valja za k.... da ih izbaci, a admin il drka il spava u ovo kasno doba dana!
To ti karma govori da kreneš igrati onlajn šuter koji valja.
:rotfl:
^^= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Koji prokleti kreten ide bušiti zid u zgrati u osam ujutro, subotom, i evo da je to par minuta za nešto malo, ali ne mora čitav jebeni sat bušit, sad sam neispavan i mrzovoljan zahvaljujući toj osobi, kreten
Ko te tera da visis na kompu cjelu noc...Spavaj ko normalni ljudi 8h i dosta....A ti si bas moro do pol 6 bit budan (recimo)
Bičam, ko i uvijek, po učenju... Megaparty tjedan s 3 kolokvija u 2 dana....
*hug*= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
!UT
<@^SeriousSam^> Generičko smeće.
Bičam po kućnim živinama.
Bičam po Homeworldu. Došao sam do zadnje misije, i već jedno treći put se moram vraćati par misija unatrag jer nemam dovoljno brodovlja. A neprijatelj mi se pet sekunda od početka misije stvori pred nosom iz hajperspejsa sa flotom razarača. I onda opet. I onda opet, ali s duplo više njih. Prokleta sadistička igra.
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
@Jopax- Znam kako ti je.
Meni cijela vojska kretena buši sa bagerima preko puta zgrade jer grade nekakav trgovački centar. Ponekad i miniraju i miluju okolne stanare pozitivnim vibracijama. A gradit će još godinama.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
:>
Bar nečeš primjetiti kad počne neki rat kod tebe.
Iss, pozitivne vibracije. :)
Ma dobro, minirali nisu već dugo, ali vjerojatno će morat opet prije ili kasnije. Još jedna nesretna okolnost toga je što će glavnu ulicu sa 4 trake ispod moje zgrade zatvoriti na pola, da se koriste samo dvije, i onda kreće rekonstrukcija ulice... Gužve će bit epske.
U desnu ruku cuga, u lijevu tablete za spavanje i ko ga jebe.
Bokte, ovi ispod nas su napokon pristali ofarbat kuću, pa se mora i potkrovlje pofarbat.
Ono povremeno radovi, al kad to počne bušit.
Inače, meni ništa nebi moglo probudit, ujutro neispavan brat dođe i priča o nekakvoj grmljavini od sinoć, ja pojma nemam.Uvijek.
Ali ovo...kad je to točno iznad mene počelo bušit...to je bilo 45 minuti čistog terora.
Nisam imao gdje pobjeći.
PObjegao sam u bratovu sobu sa začepljenim ušima, nije ppreviše pomoglo.
Non- stop sam okolo šetao i smišljao kako mogu ublažit bol.
Bičam po printeru i retardiranim bojama na špricu. Od jutra se natežem sa njim, fali ova dodaj nju, pa premalo, pa previše, čupaj vani.... i umjesto da printa grayscale, on printa zeleno.... sigh.
Nemogu više, nemam snage ni da ruke operem od tih boja :(
Bičam po Appleu i činjenici da moram imati Mac da bi razvijao iPhone aplikacije :twisted: