sad sam shvatio da se nesjecam skoro nicega iz SC1 kampanje, iako sam je presao 2-3 puta..
morat cu opet kad zavrsim SC2._.
Printable View
sad sam shvatio da se nesjecam skoro nicega iz SC1 kampanje, iako sam je presao 2-3 puta..
morat cu opet kad zavrsim SC2._.
Mah, trebalo bi im enormno puno da dolete od planete do planete jer ne vjerujem da sa krilama imaju dovoljno jak potisak . I iz crvotocine bi im trebalo par mjeseci do planete.
Jesi siguran da im toliko treba? Koliko treba svijetlu da dode sa jednog kraja galaksije do drugog?
Traversable wormholes
Link: http://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole= Citat =:
Lorentzian traversable wormholes would allow travel from one part of the universe to another part of that same universe very quickly or would allow travel from one universe to another. The possibility of traversable wormholes in general relativity was first demonstrated by Kip Thorne and his graduate student Mike Morris in a 1988 paper; for this reason, the type of traversable wormhole they proposed, held open by a spherical shell of exotic matter, is referred to as a Morris-Thorne wormhole. Later, other types of traversable wormholes were discovered as allowable solutions to the equations of general relativity, including a variety analyzed in a 1989 paper by Matt Visser, in which a path through the wormhole can be made in which the traversing path does not pass through a region of exotic matter. However in the pure Gauss-Bonnet theory (a modification to general relativity involving extra spatial dimensions which is sometimes studied in the context of brane cosmology) exotic matter is not needed in order for wormholes to exist- they can exist even with no matter.[12]SA type held open by negative mass cosmic strings was put forth by Visser in collaboration with Cramer et al.,[8]Sin which it was proposed that such wormholes could have been naturally created in the early universe.
The impossibility of faster-than-light relative speed only applies locally. Wormholes allow superluminal (faster-than-light) travel by ensuring that the speed of light is not exceeded locally at any time. While traveling through a wormhole, subluminal (slower-than-light) speeds are used. If two points are connected by a wormhole, the time taken to traverse it would be less than the time it would take a light beam to make the journey if it took a path through the space outside the wormhole. However, a light beam traveling through the wormhole would always beat the traveler. As an analogy, running around to the opposite side of a mountain at maximum speed may take longer than walking through a tunnel crossing it.
Znam za brzine putovanja kroz crvotocinu al evo, recimo da se crvotocina zatvori negdje gdje je Mjesec a mi smo na Zemlji. Mislim da bi im dosta trebalo da dođu od tamo do ovamo :D
Al eto, picajzla sam i još uvijek mi je zerg space travel labilni dio lorea :(
upravo sam odigrao naj mindfuck match ever... igram custom 2v2... ja (toss) + terran protiv tossa i terrana... prvo je terran probao mog suigrača sjebati ničim drugim nego planetary fortressom, frajer je poslao sve scve u njegovu bazu i dofurao command centre koji je tamo, usred njegove baze upgradeao u planetary... ostalo mu je možda 100ak HPa kad je završio upgrade i uspio je ovome razvaliti nekoliko marinaca i gototve sve SCVe... u međuvremenu sam ja neuspješno napao tossa koji je onda krenuo u kontru ali srećom ne na mene nego na ovog drugog... međutim ja sam ga sjebo na način da sam sve svoje stalkere i zealote poslao u njegovu bazu i razvalio mu dobar dio probea... moj suigrač u međuvremenu ode na neki otok sa command centre-om i od onda nemam nikakve potpore od njega...
napravim nekoliko immortala i nakon što me ovaj toss napao popušio je cijelu vojsku, a meni je gotovo čitava ostala... e sad slijedi mindfuck dio... u tom trenutku frajer napiše gg i vidim da piše Nyxx has left the game. The resources bla bla will be split amongst... ja reko, frajer je otišao - super... ovom terranu je ostao samo još jedna dve nefunkcionalne zgrade, nema command centre i nema scve, reko sad ga razvalim i to je to... ALI, u tom trenutku skužim da mi jebeni dark templari razvaljuju ekspanziju... normalno da nisam imao observera odma, ali je ovaj moj bacio scan i uspio sam ga rješit... nakon toga dolazim do tossa i vidim da je frajer još u igri... WTF?
na kraju smo pobjedili, ali ono - WTF?
evo i replay - KLIK
Kada netko livne, njegovi suigrači mogu kontrolirati njegove unite, pa ti se vjerojatno činilo da je još tu, a zapravo je to bio njegov suigrač.
e, vidiš, to nisam znao do sada pošto uglavnom igram 1v1... ovo mi je možda 5. ili 6. 2v2 match... ali dobro je završilo :)
Hehe, eto sad znaš :D
Dobro to dođe - ako ti partner livne, možeš iscrpiti dosta resursa s njegovim radilicama prije nego mu sravne bazu.
Mali tip: Upravo sam saznao koliko jedna zerg drone moze napraviti stete.
Pustio sam je u bazu jer sam mislio da mi ne moze nista. Reko ma moze mi napraviti samo extractor, sta onda.
Na kraju mi je frajer napravio drugi Hatchery u bazi,dobro, da sam se uspio obraniti. Sad cu poceti svaku radilicu naganjati kad mi uđe, nema vise milosti. :killyou:
http://www.pohrani.com/f/6/ac/1uo2Xv...per-734197.png
Heart of the swarm bi trebao do kraja ove godine, ili :( ?
Ili ne kako cujem.
Beta Test: Aiur Chef, StarJeweled and Left 2 Die
Aiur Chef i Left 2 Die mi se cini zanimljivim, definitivno cu isprobati.
nikakvih balance promjena neće biti?= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ne. To su manji patchevi, fixevi nekakvi itd.
Kad izađe 1.3.0 onda mozemo ocekivati promjenu balansa.
(Nacuo sam negdje na forumu da bi se tad mogao resetirati ladder.)
Kolko ljudi ima u masters lizi? (jer mi je frend upo, a čuo sam kao da ima samo 200 igrača iz europe ili tako nešto).
znam samo da je iz svake regije top 2% u mastersu... koliko je to u apsolutnom iznosu, nemam pojma...= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
ja bi nove mape u ladderu... :) naravno, uz zadržavanje postojećih... premalo mi je tih 4,5 mapa koje se stalno vrte...= Citat =:
Meni je frend isto u Master ligi. Bas mi to i nije neka extra liga. On npr igra samo sa protosom.
Otkrijes najbolju taktiku sa jednom rasom protiv ostalih i to je to. U veci slucajeva ces pobjeđivati.
Buraz mi je bas otkrio jednu taktiku sa protosom koju on radi i pobjeđuje u 8 od 10 meceva.
Po meni je to malo nepravedno, za master ligu bi trebali uvesti da imas minimalno 30% matcheva sa jednom od svake rase.
Ma ima dosta mapa samo moras mijenjati matcheve. 1v1, 2v2, 3v3, 4v4, FFA. Da vidis onda raznolikosti. :D
Ovaj je random i lik je jednostavno nadaren za blizzardove igre, ne igra puno, ali kad igra rastura.
I malo glupo zvuči ovo kad se hvalimo s frendovima, pa bolje prestanimo. :D
:pray:= Citat =:
ja ne znam zasto postoji kompetitivni gaming i pro lige kad postoji jedna taktika koja sve pobija i to je to. :pray:
a to je?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Jedna taktika (govorim figurativno) ti je dovoljna za 1v1. Kod 2v2 ti vec treba desetak taktika.
Zaboravio sam reci koju taktiku buraz koristi.
Kombinacija zealot i dark templar. Ako protivnik ode na air dark templare prevori u Archone.
Detalje bi njega trebalo pitati, ali uglavnom sa ovom taktikom moze protiv sve tri rase igrati 1v1.
Jedino banelingzi predstavljaju problem i to je to.
(moram mu reci da uzme sigurniji pristup od frenda.)
(PvZ) Totalno se zatvori. Stavi jedan cannon iza građevina da nebi zergling mirno unistavao građevine.
I onda pređe sto brze na void raya i gg. Zerg nema defence protiv zraka i gotovo.
(sad opet gledam, jedino banglinzi predstavljaju problem ako se on zaleti na građevinu pa probije prolaz.)
Ali opet je bolje preci na void rayeve koji lete na sigurnoj udaljenosti nego riskirati sa zealotima i dark templarima.
dark templare sigurno ne "promijeni" u archone... i đaba ti archon ako ti terran dođe sa ghostovima...
Rekao sam pretvori. (btw. fali mi "t" :) )
Mislis na banshee?
Budem poslje stavio par replay-eva da vidite.
sarkastican sam, odnosi se na post od mire= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/20...44-d38y3op.jpg
Danny Trejo :pray:
Master liga prestavlja 2 od 1o posto igrača koji je prije sačinjavala diamond liga, tako da sada na 1v1 diamond liga ima 8 posto igrača.Jedostavno razdvaja 1/5 igraca koji su za nijansu bolji.
pređena igra, dobar single player.
dosta sati igranja ima.
ceka se heart of swarm 8)
(jel' se zna kad ce?)
Inicijalni planovi su bili da svake godine izađe jedna ekspanzija, ali znamo Blizzard >_>
Do sada nisu ništa rekli.
Rekli su godina ipo za expanziju nakon izlaska igre ako se ne varam.
Di mogu najjeftinje nabavit key ili bundle,svejedno.