K, hvala :D
Printable View
K, hvala :D
Zna li tko neku igru tipa GTA,da ima nekakve radio stanice koje se mogu slušati,da sviraju RL grupe?
Probaj Scarface, iako nema radio stanica već samo idu RL pjevači/ice.
Hearts of iron pokriva razdoblje WW2, ne WW1 i trojka jos nije izasla= Citat =:
Izvorno postao darkoscillator
:D
= Citat =:
Izvorno postao Insert
ma znam ali eto ako volis ww1 valjda ces i volit ww2 barem bi tako trebalo.
ali je igra drama dobra ali i komplicirana tako da je preporucujem svim freakovima 2 svj.rata a i strategija.
np.brate 8)= Citat =:
Izvorno postao Saint Jimmy
si gledo film?? 7 umjetnost rulaa= Citat =:
Izvorno postao str1k3r_1991
Ooooooo da! :pray:= Citat =:
Izvorno postao darkoscillator
"Say hello to my lil' friend"
@ Great Duck, ak' te zanima, good side zakona moš' probat' i True Crime :Streets of LA
Baš sam malo razmišljao da li da probam taj True Crime... Koliko je lošiji od GTA?
True Crime nije toliko loš, meni je ok. Otprilike je isto kao GTA, krađa auta(u ovom slučaju zapljena), budići da si murijak možeš random pregledavat likove, pa ak' nađeš koku ili oružja ih uhitiš, imaš veću kontrolu što se tiče pucanja iz auta i jedan dodatak koji omogućuje da nakratko usporiš vrijeme dok ciljaš, a posebno je dobra hand to hand combat.....
no da bezveze ne nabrajam, ukratko ..... Dobra je igra :thumbs2:
Ja sam malo isprobao True Crime - New York... onako, izbrisao sam ju nakon pola sata igre i to prvenstveno zbog kontrola. Prevladava jaki konzolitis. Kontrole su jako razočaravajuće, čak imaš i auto aim... samo desni klik držiš i deri. Fizika vozila također. Većina je kontrola upravo s tipkovnicom, a miš ima minimalnu ulogu.
Anyway... zna možda netko dobar gta klon a da nije Saints Row 2, Total Overdose i Scarface?
Iz ovog stoljeća po mogućnosti :)
dobro, meni se nekak svidio True Crime, al' je istina da prevladava konzolitis, igra bi bila puno bolja da nema toga
Neznam, možda je True Crime - LA bolji što se tiče kontrola, ali NY saksa. Ali da... samo da su kontrole i fizika vožnje bolji bi ju vjerojatno igrao. Šteta što mi je to upropastilo igru, pogotovo jer nisam nikad igrao gta klon u ulozi policajca.
Neznam nisam igrao na Pc-u NY ali LA ti je nešt' slično, rekao bih čak da je bolje.
Treba mi strategija s minimalno tank rusha, veći naglasak na akciji nego na skupljanju resursa (nešto kao DoW ili Ground Control) i da nije Total War. Za multi, ne za single.
Hvala.
Three words: World in Conflict, nema sakupljanja resursa i čista akcija/strategija bez tank rusha-a. I podržava multiplayer za 16 igrača.
To sam i mislio. Jedini problem bi mogao biti da mi neće raditi dovoljno brzo za multi.
Svejedno, hvala.
SW Empire at War bi bio točno tako nešto, ako voliš SW setting.
Ma meni je svejedno kakva je igra,samo sam pitao za radio.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Neka igra. Lagana, zarazna, jeftina, mala (po megabajtaži), tipa World of Goo, N, i tak..
Quick ^^
Plants vs. Zombies?
Nope. Dalje?
And Yet It Moves?
Hm.. will try that. Gledao sam to čudo po jutjubu i čini mi se zabavno but yet kompicirano
thnx
Malo kasnim :)= Citat =:
Izvorno postao Dawg
RPG - Aveyond 1 & 2, Arhiman's Prophecy, Avernum 1 - 5, Eternal Eden, Eschalon Book 1 & 2(izlazi ove godine^^)
Strategy - Age of Castles, Tradewinds serijal, Battle for Wesnoth, Defcon, Multiwinia
Platformers - Gish, Gumboy Crazy Adventures, Glace, Eets
Adventure - The Path, White Chamber, The Bone, 5 days a stranger, 6 days a Sacrifice, 7 days a Sceptic
Action/survival - Notrium
Onako... nisam baš sve od tih igrao(namjeravam) ali su dobile dobre ocjene.
Brzopotezno jedno. Diablo 1 i 2 mi izlaze na usi vise kolko sam ih igrao no nemam zamjenu. Daklem trazim po vama najbolji Diablo klonSikada!
Navodno kažu da je to "LOKI", kažu da je dobra, meni se osobno ne sviđa, igrao sam Diablo tako da nevolim te klonove previše, igrao sam i "LOKI"-a, mogu reći da igra ima potencijala, ali ipak je klon........
A treba mi neki klon koj je ipak donio i promjene, znaci bitno je da je srz ovdje ali i da je gameplay jako visok
Frend mi preporuca Dungeon Siege 2
Sacred 2 ili 1 ili Underworld
Proglašeni najboljim klonom D2 ikada!
Nisam igrao ali mislim da je odgovor Titan Quest. Imho... LOKI ne valja.= Citat =:
Izvorno postao Teon