Boz, rijesi ovo.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Printable View
Boz, rijesi ovo.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
E yup. Te vegetarijanske propagande su abnormalno retardirane.= Citat =:
Izvorno postao Tri66a
Prvo, sirovo meso je delikatesa u hrpetini zemalja. Drugo, to je stvar navike. Mi smo navikli na pečeno meso, pa nam sirovo neće biti fino. Isto kao što je meni sushi odvratan, drugi ljudi uživaju.
Kada neki od tih "aktivnih" vegana lijepo došetaju do čopora lavova i prodaju im ovu istu spiku,i lavovi ih poslušaju, onda ću se odreći mesa zauvijek. Dotad, jest ću jebene mrtve životinje i jebeno ću uživati u njima.
A inače je i zelena salata super ukusna ravno iz zemlje.
Većina hrane ne valja bez začina. Meso s roštilja je marinirano i začinjeno, bez začina bi bilo odvratno predatore. Točnije bez okusa
Mozda cak i ne bi.
Jesi probao? Ja jesam
Ja jedem salatu nezačinjenu. :(= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Misliš, u proizvodnji? Nisam mislio na to...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nego na?
Pa ono, možeš kupit idk meso u Konzuma, bacit ga na žar i pojest. U načelu ga posoliš, ali mogao bi možda i bez toga, mada nisam pokušavao.
Jesam. Cisti batak/zabatak ispecen na rostilju, na ugljen. Bio je odlican.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Jesi siguran da nije stajao u marinadi dan prije?
Nije, inače bi imalo okus kao đon cipele.
Također. Većinu povrća poput salate, paprike, paradajza itd. preferiram bez ikakvih začina i dodataka, samo saprano od zemlje i to je to. I ima jeben okus.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne jebote, koji vrag bi sve marinirao. Dapače, sad kad kažeš, ne znam da smo ijedno meso ikad prije prženja na žaru držali cijeli dan u ikakvoj marinadi, wtf?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Meni se uglavnom samo riga na ocat pa ga nikako ne želim stavit, a onda su mi i ulje i sol nepotrebni. I da, ima sasvim dobar okus, ne kužim ljude koji stave pol litre ulja i octa i onda još na kraju moče kruh u to što ostane na dnu posude, pobogu došlo mi se za zbjuvat samo što sam pomislio na to.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
To se radi praktički sa svim mesom prije pečenja. Mljeveno meso obično u sebi ima začine= Citat =:
Ne jebote, koji vrag bi sve marinirao. Dapače, sad kad kažeš, ne znam da smo ijedno meso ikad prije prženja na žaru držali u ikakvoj marinadi, wtf?
Mora da jedeš neko brutalno nezačinjeno meso.
na jednu nesmijesnu sliku, 10 strana prepucavanja oko onog kaj pise na toj slici (koja u biti ni nije slika, nego text u jpg formatu)... ccc
Ja ne znam kaj se uopće svađate tu i brinete oko neke veganske zavjere?
Normalno da meso ne valja sirovo i da mu treba začina. Ali onda je bolje i hranjivije od bilo kakve biljke, ma kako ona složena ili začinjena bila.
Sirovo meso nitko normalan ne bi jeo, dok neko sirovo voće ili povrće bi. Ali to nije bit, jer to sirovo voće ili povrće je grickalica koju gricneš reda radi, a ne hrana.
Hrana je meso. I krumpir, naravno. Ali najbolji je pečen u janjećoj masti.
End of story.
Bogami da je povrće grickalica, to su već laži.
To možda stoji za voće, ali povrće je legit.
Samo krumpir. I riža za Kineze.
Ostalo su samo salate, tj. dodatci uz jelo, začini ili grickalice.
Ne traži svako meso začine. Kada kupiš svježe i kvalitetno npr. kod mesara za kojeg znaš da je dobar, rijetko treba izmišljati začine. Da ne spominjem čisto domaće od živadi koja trči po brdima. Ali mislim da je najviše stvar ukusa i navike.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
A pogotovo živine s ražnja.
One se samo sole, kolko znam.
Sol je začin mang
koji vi kurac pričate ovu cijelu stranicu.
Also, šunka. Jest da ide sol, ali uzmimo u obzir da još i stoji na dimu, što generalno nije neka tehnika za bolji okus kod druge hrane.
Confection?
Introspection?
Erection!
Captain Obvious away!