Ja bi ih sve kupio i nosio svaki dan drugu u nedogled samo da vidim retarde sa autizmom kako cringeaju oko mene jer je neko otkrio tajne njihvog tajnog internet kluba svijetu.
Printable View
Ja bi ih sve kupio i nosio svaki dan drugu u nedogled samo da vidim retarde sa autizmom kako cringeaju oko mene jer je neko otkrio tajne njihvog tajnog internet kluba svijetu.
Ne sjećam se kad sam se zadnji put nasmijao na neki meme.
Ali ozbiljno.
Znam ja.
1. "Meme" je svaka internetska fora koja se proširi, a ovo o čemu vi pričate je rageface meme.
2. rageface memeovi su zapravo bili smiješni kad su još bili aktualni na 4chanu. Goes to show da 4chan koji slovi kao leglo retarda ima više ukusa i smisla za humor od ostatka svijeta.
4chan zapravo je leglo retarda, ali retarda sa smislom za humor, 9fag je samo leglo retarda
Fols. Meme je svaka "fora" koja se proširi ljudskom kulturom. Courtesy of Richard Dawkins.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jer /b/ board je cijeli 4chan.= Citat =:
Izvorno postao hansi
da
ne.
no belan
& fiumens
-rijeka snova
vrelo nade
Vrtlog želja život moj
ovo ce mi svirat na sprovodu
edit: NE, CEK
ovo
Pa da :)
Zajebi ti to, on je još uz to i sin Zame Dučić - a.
:pray:
Možda je bio kao neka diverzija.. onak ostave bebu na ulici, pa tenk zastane da ga ne pogaze - kad ono ambush.
No, ok, back on topic:
http://i.imgur.com/rPheb.jpg
Jel ti stvarno nekad zajebavas s ovim slikama ili ti je fakat smijesno (iskreno se nadam da je ono prvo)?
Pa kontaš coca cola zero je bez šećera i ona kao hoće smršavit jer je debela, ali je naručila veliku pizzu.
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ah pa da, to je taj suptilni humor koji mi je promakao= Citat =:
Izvorno postao Xero
Kad uz slike nema zalijepljenog smijeha publike.
Jebote u ovoj temi ima više postova o tome kako nečija slika nije smiješna nego slika.
Dobrodošao na pc play forum.
Grohotom sam se smijao!= Citat =:
Izvorno postao Kid A
I ja approvam smiješnost te slike.
Ljudi koji piju diet kole su automatski smiješno.
Ja uvijek krenem nešto jest kad ju vidim