Nema potrebe za popustom kad se sve Rockstarove igre ionako kupuju s preorderom. A potom i Complete Edition izdanja.
Printable View
Nema potrebe za popustom kad se sve Rockstarove igre ionako kupuju s preorderom. A potom i Complete Edition izdanja.
Vrijedi za sve osim L.A. Noire.
I Max Payne 3.
I GTA IV.
To što bull kaže. Jedino nisam igrao RDR ali ne sumnjam da bi mi se svidio jer volim setting.
Mislim da sam napisao sve. Diskusija nije potrebna.
Ajd baš me zanima što točno ti je u L.A. Noire bilo toliko dobro? Ne tražim nekakav bezvezan troll odgovor, stvarno me zanima, jer je po meni to jedna od gorih igara uopće, a ni do koljena ijednoj drugoj Rockstarovoj igri.
uzeo na prosloj bozicnoj rasprodaji gta kolekciju za nekih 50 kuna, vjerovatno najveca pljacka na stimu ikad
Ja sam RDR kupio u dvije kutije jer su mi super boxartovi (a i tada je Complete edition tek bio najavljen, no nije mi se dalo čekati).
A GTA4 mi je ljepši kao Complete edition.
L.A. Noire još nisam zaigrao (a dobio ga sa Max Payne 3 preorderom) ali svaka druga Rockstarova igra je čista genijalnost.
Hansi se ne uzima u obzir jer se izdrkava na Japan, a StormCrowu je Depths u Dark Soulsima užasan.
THQ pack na Amazonu, 10$. Čist solidan deal ako se mene pita.
http://www.amazon.com/gp/product/B00...ag=dealnewscom
U komentarima piše da se dobije steam key za svaku igru.
Također imate 75% off na neke THQ naslove.
L.A. Noire ne valja. Već sam jednom obrazložio, neda mi se tražiti post.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
A tebi je lijepa i savršeno dizajnirana zona s raznolikom paletom boja? :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Kako ikome kanalizacija može bit dobra zona?
Ne, ajmo stavit samo trave, livade i cvjetiće, jebemu!
Kanalizacija je super zona ako je dobro dizajnirana.
A u Dark Soulsu, Witcheru i Bloodlinesu je.
Lol kanalizacija najgora zona u svakoj igri.
Što po tebi treba sadržavati jedna kanalizacija da bude dobra zona? Štakore, mutirana govna i zelenu vodu? Rofl, da, dobar je dizajn Depthsa.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Je.
Tnx, ima nekih super dealova.
http://www.greenmangaming.com/s/hr/e...e/#description
Spec Ops: The Line na GreenManGaming za 4 eura uz kupon GMG20-1FYLZ-EDG8R.
Ide na Steam. Do sutra traje akcija, ali bilo je već out of stock pa su došli novi ključevi, stoga požurite.
Kupljeno, puno hvala :pray:
Pa da vidimo kakva je, trailer mi se svidio, kažete da radnja rula... baš me zanima.
jeste kupovali paypalom?, meni veli da mi odbija jer banka misli da je to gambling site, poslo suportu pitanje ali zasad nema odgovora
Meni je bez problema s paypalom prošlo.
@Bartuc
Da, uglavnom ljudi hvale priču, da je dosta mračna i teška. Jedini razlog zašto sam uzeo. Neću tak brzo stići zaigrati, ali za 30 kuna ne može biti tako loše.
Na GMGu? Da. Riješilo se sâmo od sebe (iako sam otvorio ticket na kojeg nikad nisam dobio odgovor).= Citat =:
Izvorno postao sjor
Your Payment Provider has not authorised your purchase. This may be because some banks (incorrectly) believe that Green Man Gaming is a gambling website. Please contact your bank to discuss your order. We are working with these banks to resolve this issue.
neznam pbz je banka, ovo je vec 3-4 put da sam pokuso, naravno da se na suportu nejavljaju
Odlična je priča, jedna od boljih u zadnje vrijeme. U par navrata igra nudi mogućnost odabira kako pristupiti situaciji, što, kolko sam skužio, ne pridonosi nešto sveukupnom smjeru priče al je odličan dodatak koji pridonosi samoj atmosferi.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Gameplay nije nimalo loš kako ga većina prikazuje, dapače bolji je od većine TPS-a i FPS-a, tj. nudi više mogućnosti u samom gameplayu zbog settinga.
Svakako preporuka, vrijedi 50 a kamoli 4 eura.
Ja sam isto na pbz-u.= Citat =:
Izvorno postao sjor
Igra ima četiri kraja.
Fino.
Nego, i ja sam na PBZu i nikad se ne jebem sa Paypalom, sve direktno sa kartice. Tak i onak mi ta kartica služi samo za Steam i stavim gore koliko mislim potrošiti, tak da me ne dira previše sigurnost...
@Sazzu, još nisi naučio :D Platio si igru ziher 50€, a gle par tjedana poslije... 4€ :D
Meni se to čini kao igra godine.
No, uzet ću za PS3.
Ja isto uzeo za Plejku. I sad za PC.
Taman krenuo Kidu kupiti i izgleda da nema više :( Pograbili smo sve ključeve.
Da lol, baš si htio kupit i ne mogu ;(
A i ja bi, valjda će doći novi
Ako sutra bude, nek netko napise ovdje sto prije. Ili nek mi ugrabi jedan key, platicu
mi moze ko uzet dva primjerka? , platim odmah internet bankarstvom
opet je dostupno
Jedna igra po accountu :D
Kupio, hvala.
uspio kupit :D
Moze i meni netko uzet brzo brzo, Bartuc je otisao spavat. Dogovorimo se na Steamu za trejd
EDIT
rijesio