To Gargamel ima bazuku ili je USB stick?
Printable View
To Gargamel ima bazuku ili je USB stick?
What´s in da box? Sweets? :D
Gargamel drži ovo...= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
http://zaslike.com/files/ojwy5o6j2ipkdjota4er.png
U kutiji držim punjače, manje kabele, adaptere i slične stvari.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Jel to platneni drek od podlogeili nešto bolje?
Tvrda plastika, Steelseries 4HD - http://steelseries.com/products/surface ... series-4hd= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dajte i vi svoje stolove poslikajte da vidimo tko je uredan, a tko nije.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Izmoli tri očenaša da istjeraš tu Sotonu iz sebe.
Koji je tebi?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pomoći ću ti, ali samo ovaj put.
:rotfl:
VESA nije opcija iako ja rado bih. Zapravo, možda se raspitam o tome pa...
UPS je pretežak za držanje na kućištu. Osim toga, nešto s tolikim magnetnim poljem nije ni dobro držati na kućištu.
Četku za tkaninu kojom čistim podlogu i ostalo ne mičem, eventualno ju držim u stolu. Uvijek ju volim imati pri ruci.
"Držač" penkala mi zadržava "daljinski" od zvučnika koji ima tendenciju padati s stola.
Šalicu s penkalima, baterlampom, britvom i još ponekim kabelom (npr od mobitela USB) smatram iznimno korisnom, to također ostaje.
Punjač mobitela uglavnom stoji također u toj šalici, no sad sam ga za bezveze ostavio na stolu jer sam baš punio mob.
Videorekorder i BUG časopisi, koji mi sad tu stoje radi elevacije monitora, uskoro idu van jer idući si tjedan pravim stalak za monitor.
Sve stvari u stolu mi često trebaju, to ne ide van.
Stalak na kojem je računalo ostaje. Ne namjeravam niti ću računalo držati na podu (zbog muca, prašine i ostaloga).
Kabele već duže vrijeme planiram organizirati, ali ne kanalicom već vođenjem u sklopu stražnje ploče stola, no nikako da se toga primim jer je u planu renoviranje sobe.
Taburej ne mičem niti daljinske s njega. Služi mi kao stalak, na njemu držim mobitel i daljinske, pri ruci pogotovo kad sam na krevetu.
Komp ne ide pod stol, probao sam tako i smeta mi (stolac, noge, ...) te mu od nazad smeta ploča stola - previše viri izvan stola.
1 Nije opcija ni monitor držati na starom VHS-u.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
2 Onda van. To nikome ne treba.
3 Kupi normalnu podlogu. Nije to tepih.
4 Van
5 Van
6 Van
7 VESA
8 Ne trebaju. Treba ti uredan stol.
9 Ne treba ti. Van
10 Kanalica
11 Van
12 Amputiraj noge.
1. Jeste kao privremeno rješenje. Prije je stajao direktno na stolu, dok nije počeo vrat. Novaca za VESA nosač trenutno nemam.
2. Itekako treba. Ti si nitko tako da tebi ne treba, mnogima koji jesu netko UPS treba. UPS ostaje. Nisam u zG da imam dobru struju.
3. Podloga jest normalna. Koju god da bih stavio, svaku treba održavati. Ili ti znaš za neku koja se sama čisti?
4. Ne. Eventualno ga zamijenim nečim drugim. Ako pristaješ na kompromis, daj prijedlog. Možda da "daljinac" zvučnika zaljepim za stol?
5. Ne. Eventualno zamijeniti nečim drugim što bi imalo istu funkcionalnost. Nekakva kutija ili nešt.
6. Punjač mobitela moram imati, ne puni mi se mobitel sam od sebe.
7. Za VESU nemam, barem ne još. Kao što sam ti i rekao uzet ću u razmatranje, vjerojatno i kupiti ali ne tako skoro.
8. Tko si ti da mi definiraš što trebam a što ne? Sve što držim tu u stolu i trebam pri ruci. Točka.
9. Itekako treba. Nisam te ni pitao za mišljenje.
10. Ok, ajde de, nabaviti ću kanalice i srediti to tako. Zadovoljan?
11. Ne mičem taburej. Nije opcionalno niti za razmatranje. Zaboravi.
12. Amputiraj mozak, i onako ti ničemu ne služi, samo zauzima prostor.
Kad malo bolje razmislim, ne sjećam se da sam uopće tražio tvoje mišljenje. Dapače, ne znam ni zašto bih tvoje mišljenje uopće i razmatrao.
Nit si neka persona nit si relevantan. Trošim vrijeme tu za bezveze.
Te tvoje kritike i "prijedloge" u biti i trebam shvatiti kao kompliment, kako mi je sve prekrasno i funkcionalno...
vedrana niko ne voli pa ga je jako uznemirio natpis na posteljini "I love you" :)
Nisam znao da ima nešto između vedrana i nike.
Sigurno ima, oba su Illuminati i to na visokom položaju...
Dal mogu ući u Illuminate ako imam Logi Illuminated?
Naravno. Možeš ući i ako imaš stolnu lampu pored tipkovnice.
Jedini uvjet je da nemaš mehaničku tipkovnicu.
jelly
ukus
Super, ne bih ni htio biti u grupi s nekim tko ima mehaničku tipkovnicu.
Ja sam je imao i prodao. Toliko je bila dobra.
Možeš, samo ako imaš Illuminated.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ja sam smislio tu grupaciju, ja sam taj koji kaže da unutra mogu samo oni s K800 te eventualno i oni s običnom Illuminated.
Kak si mogao ti smisliti grupaciju čiji je cilj uništenje takvih kao ti? Samo smo te naveli da misliš da si ti zaslužan.
Nah, zvuk moje tipkovnice nulira vašu cijelu organizaciju. :p
Jos kad ih kablom omotas...
Moramo smisliti neku organizaciju za nas koji cijenimo mehaniku...
Ma ipak ne, mi smo old-school tipovi koji vole mehaniku, ne trebaju nama nikakva udruženja... :p
http://i.imgur.com/lMNT7VE.jpg
Mah plebstation.
Uživo stol ne izgleda tako rastureno :(
Tablet je na stolu jer čeka update da se skine a sat je eto tako jer je, inace je na polici sa ostatkom edc pizdarija.
Slika je lose ispala jer neznam nastimat fotoaparat :D
Soprano <3
Anagram od Soprano...
Valjda si čekao od 2005 da možeš tu iskoristiti.
Moram tu starudiju zamijenit ali bed mi je pljunut hiljadu kuna na kejs a komponente unutra su mi za baju :(
Kad budem uletio u neke pare cu si sklepat neki itx nadam se.
Nemoj biti blesav, ja imam kućište staro 12-13 godina :D .
Idem malo glumit W3DR4Na...
:rotfl:
He ,he samo kaj si ti prekrižio iskon STB koji mora stajati pored routera i televizora :D .
Ma čitavu sliku prekriži i Vedrana skupa s njom...
Uostalom zašto on nije stavio svoju sliku kompa?
On ni nema komp nego ulodo potrošinih 15+ somova kuna na Mac i periferiju , koji istina Bog izgleda odlično na stolu i san je svakog minimaliste. Samo je pitanje da li ćeš radije te novce potrošiti na nešto pametnije, jer sumnjam da se itko od nas ovdje rodio sa srebrenom žlicom u ustima :( . Nije sve u ljepoti, ima nešto i u duši :D .= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Mora stajati, ali ne mora biti u sklopu stola na wooferu. Makni to negdje gdje mu je primjereno.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Ili makni općenito, to nikome ne treba (ako si zaboravio, "nitko" je W3DR4N).
Kad sam prvi komp uzimao prije 6-7 godina mislio sam uzeti "komp za sva vremena", a sad ne mogu zamisliti a da si ne kupim neku komponentu bar jednom na godinu. Jednostavno mi je užitak slagati komp...= Citat =:
Izvorno postao dugi
A Mac je kao PlayStation, mijenjaš ga kompletnog, ali tek za 4 godine. :D