ej dečki! I am back! Da uplatio sam i opet se vraćam u igru :D došla mi neka ogromna volja. Daj mi recite ste još na karazhanu ili? Imate kakav savjetić? :)
Printable View
ej dečki! I am back! Da uplatio sam i opet se vraćam u igru :D došla mi neka ogromna volja. Daj mi recite ste još na karazhanu ili? Imate kakav savjetić? :)
ma na karazhanu ce uvijek bit domacih :)
Zakaj mi serucka kao da mi je firewall upaljen i onda sporo skida? Sve sam zivo pogasio i opet isto...
do servera je, uvijek neki problemi sa tim BlizzDL-om
Ima nekakvo rješenje?
wowwiki.com -> patch mirrors -> download
Samo malo searchaj kroz blizz forum i naći češ... btw što te konkretno zanima? Patchevi ili wotlk?= Citat =:
Imaš negdje na blizzovom sajtu link za torrente (legalno je jer ih sam blizz postavlja da se lakše skine ako imate problema sa blizz downloaderom) pa skini preko njih pa tek onda instaliraj. Probaj tako =)
imam addon questhelper. I sada kako namjestim koji quest da traceam? Tj da mi bude ona strelica koja pokazuje gdje treba ici. Ona mi se automatski pokazuje za prvi quest, ali ja taj ne zelim rjesavati vec neki drugi. ako netko koristi taj addon neka mi kaze. Hvala!
hmm sad mi došlo na pamet, pa ako trejsa quest koji ti ne želiš da trejsa onda lijepo shift+click na quest koji ti želiš trejsat u quest booku
Budem probao ;)
Daj mi recite sta je sa tim Armory-em? Malo radi, malo ne :(
Da i mene zanima sto neradi Armory...tj radi ali nemogu odabrat Regiju tj Europe.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Jel ovako mi nikako ne izbacuje likove?
PLZ Pomagajte................ Nikad nisam igrao wow, pa me sad nesto zasvrbjelo da probam. Pitanja:
1) Koliko kosta WoW (Igra na DVD-ju, ne pretplata)
2) Mogu li igrati WoW bez expanzija sa ljudima koji imaju expanzije?
3) Na kojem serveru da igram (sto manje laga i sto vise nasih ljudi :))
4) Je li kasno da sad pocnem igrat, to jest ima li i dalje puno zaludjenika za wowom kao i prije dvije godine?
5) Koliko ljudi prosjecno bude na jednom serveru
Plz pomagajte, hocu i ja da se navucem na WoW ! ! ! ! !
Ovako, ako kupim običan WoW, za 120kn, bez ikakvih ekspanzija, jel dobijem mjesec dana besplatnog igranja?
I da, jel još postoji Pcp guilda?
dobijes 1 mj free , ne postoji PcP guild .
ti nubovi su se raspali odavno
Dobijes mjesec dana free, ali opet trbeas izabrati tip pretplate. Nepostoji nažalost PCP guild više :(= Citat =:
Izvorno postao hacker
mozes download-at tbc free client mjesec dana:D
To je besplatno ili moram prvo kupit WoW?
besplatno odes na wow stranic naces vec da downloadas free burning crusade client! i napravis free acc al 10 dana! :D
Jbga, moram imat classic WoW acc da bi mogo BC free...budem za par dana kupio pa ću onda uzet. :)
Ok i ak nes budes treo sam pitaj:D= Citat =:
Izvorno postao hacker
EDIT:kad budes kreto ak oces kreni na dunemaul serveru tam sam ja add me horvx 72 gnome rogue pomocu ti u lvl-anjju i ostalome!
Thx, al igrat na Burning Blade-u, tam imam par dobrih frendova...mozda i svratim u dunemaul. :)
ak stignes si napravi nekog na dunemaulu! :D nea veze sretno na burning blade-u:D= Citat =:
Izvorno postao hacker
Jel se moze WOW igrati na sporoj vezi
može, ali očekuj i sporiji odziv i samim time vjerojatno neugodnu smrt u PVP-u :D
To sigurno neugodna smrt u PVP-u jel ce vraski stekat!:D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Ako igra warlocka, nema problema :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
E ljudi moze pomoc!
Evo malo sam se bacio u Guild Vode...pa me zanima malo sta je najbitnije da napravim i tako te stvari!
E ubacio bih neke uniq rankove da nisu ovi stoga ako ima neko prjeldog ili slicno moze rec!!!
TY!
pink tabard...svaki gild koji drži do sebe ima pink tabard...i to ovakav
http://www.imagesforme.com/out.php/i253129_tabard.JPG
Hellboy, dovraga, to i ja govorim svima, ali ljudi nemaju ukusa!.. :(
Rozi tabardi OWANJU, damnit, ali neeee.. svi oće glupe isfurane crno-crvene tabarde. Wow, baš jedinstveno.
Žao mi je što se raspao stari guild u kojem sam igrao u hordi, imali smo rozi tabard.. Ah, zeleni ork sa rozim tabardom, ima li što ljepše :)