Čekaj,kakav bug sa ljuljačkom i zašto ja to prije nisam otkrio :)
Printable View
Čekaj,kakav bug sa ljuljačkom i zašto ja to prije nisam otkrio :)
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
aT0IWq_wonI&feature=related
samo bi ti iz osobnog iskustva preporučio da se na šipku (možeš na bilokoju, inače) navezeš u rikverc, jer ako se navezeš sprijeda Niko često zna izletit iz auta i gadno se strgat pri padu
evo ti jos jednog lijepog dijela priće - mozes mu slamat facu( nije bas tak lijep , ali je super stvar)= Citat =:
Izvorno postao mrs.croft
Koji je to radio?
neznam , skontao sam da mu mozes raskrvariti fracu kada sam gledao na youtubeu kada pređe glavom prek haube, uglčavnom nije bitno, jer se u tim slučajevima koristi KACIGA!!!1= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Uf,ovo moram probati kad uhvatim vremena :) Hvala puno,vjerojatno si mi našao zanimaciju do 2 ujutro :)= Citat =:
Izvorno postao mrs.croft
jos se uvjek divimkak se lijepo moze auto slamati :pray: :pray:
@Necto ,probao sam napravit ovo da se dobije vise FPS-a ( +++ Optimization FIX +++ )
ali zapeo sam na jednom dijelu,zna tko kako i gdje provjerit kolko igra zauzima memorije ?
hvala svima na pomoci.
Ram memorije? Stisneš Ctrl+Alt+Del i pod procesima nađeš igru i pročitaš :wink:
napravio sam to,ali svaki put mi drugacije pise,nemogu namjestit ovo za fixoptimizer da sam neznam sta,podijelio sam i memoriju sa tolko mb kolko mi ima graficka i sve lijepo napravim commandline ali me vrati na 1024 rezoluciju (a ja u igri stavim na 800*600 ),a vidio sam da u igri pise Resource Usage 347 / 497,probao sam podijelit 347 sa 512 kolko mi graficka ima mb,ali onda mi u options pise kao da sam prekoracio rezoluciju, i ono "Resource Usage 347 / 497" mi je oznaceno crvenom bojom..jesam mozda negdje pogrijesio ?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
btw prije nego sam isao to podesavat instalirao sam patch ?jel mozda zbog njega nece ?
Neznam jer nažalost nisam imao priliku isprobat. Jesi izlazio iz igre na nacin na koji je opisano, ono Ctrl+Alt+Del pa tamo prisilno zaustavis proces? Jer ako izađes iz igre a vratis se u obican menu iz options menua on ti vrati sve kako treba.
odprilike u utorak cu igrati gta 4, o yeah a onda ce ovaj podforum biti kao bogom dan XD
dali se uopce moze vozit avion s obzirom da sam tek na 30% preso igru ..
vozio sam helic al nije mi to to .. sve je nakako pre malo mjesta .. ?
Sam si zakljucio zasto nema aviona, cestitam!
Ima premalo mjesta,da,ali Rockstar nije stavio avione da se nebi virtualni avion zabio u virtualne Twinse.Ili tako nešto.
nekako me razocaro novi gta .. ima manje mogucnosti nego na sa .. ca neznam ni kako zakacit priklocu na kamion ako se i to uopce moze ..= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
mislio sam da ce igra bit svemoguca ili da ce mogucnosti bit bar 50% vece ne go na SA dok su mogucnosti ako ne i manje .. :(
mogucnosti su 50 % iz SA
uvijek su novi gta serijali imali bar 20% mogucnosti vise od starih .. IV je izuzetak .. :|= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Novi engine, a manje mogučnosti... :(
A znam stvarno, očekivao sam virtualnog ponija kojeg ću stalno paziti maziti. Ne mogu imati svoj vlastiti hipodrom u igri, svarno rockstar sramota, sramota.
ja ne vjerujem, kaj vama fali... hidraulika, prikolice na kamionima, avioni... mislim zbilja... o prvome se vec dosta pisalo, a i o 3., al to je jedan grad, s jednim aerodromom, zato ni nisu potrebni avioni, a i bilo bi glupo da ih ima... a koja korist od prikolica na kamionima??? istina, moglo je biti svega, i vjerojatno bi bilo puno bolje i zanimljivije, al dok malo bolje razmislis, nikakve korist od polovice toga u sa... bilo je i tak samo misija ili dvije s avionom, kamionom i hidraulikom...
I zato sam samo u GTA IV od svih GTA naslova dobio lagani osjećaj ponavljanja.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
al igra bi bila još bolja da su dodali još mogučnosti,npr kad su već napravili onaj viljuškar da mu probušiš plinsku bocu pa plin leti van mogli su napravvit da i vile moš dić :roll: a npr ima samo 4 shopa za clothiranjre,i to jako jadnih...nadam se da će nastavak biti ono što je ggta sa na starom engineu :D
wow, zbog 3 takve misije u sa, sad ti imas osjecaj ponavljanja... mani su misije u IV bas super, i ni jedanput nisam pomislil da sam nest slicnog vec radil... mozda zato jer me ne dira previse kaj radim, glavno da je misija... al je puno ljepse u IV kad te nazove romanova cura i veli da jucer nije dosel doma, pa saznas da je otet, bla bla...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
e dajte se slušajte- gta 4 je sranje zato jer nije nimalo sličan san andreasu, ali se sve ponavlja :?
gta 4 je rađen na novom engineu i nema puno stvari koje su iste jer treba vremena da se razradi, kolko se engine za san andreas razrađivao, od gta 3 jos, pa ne ne zalite jer je rockstar napravio fantasticnu stvar
Doggy i Uberfreak nemojte kenjat jer ako je rockstar napravio da mogu realnoSslupat auto onda trebao biti u stanju napraviti i realnoSprikljucivanje prikolice.Ako su napravili helikopter mogli su i avioncek, ako bi trebala zbog toga igra trebala izaci mjesec dana kasnije nek onda tako bude. I to je ono sto ja cijelo vrijeme pricam - nema dodatnog sadrzaja. To me je najvise razocaralo u cijeloj igri. A sto se price tice, Rockstara ljubim u lijevi obraz s desne strane :pray:. Najbolja i najrealnija prica do sad :pray: .
većinu toga iz SA Rockstar nije odlučio ubacit u 4 s razlogom, za sve te sitnice, pa čak i sve one silne kilometre cesti su komentirali da su bile gotovo nepotrebne. što se naravno ne poklapa sa osobnim ukusima, al jbg, i stvarno - nemogu zakačit prikolicu na kamion? DAPAČE, KRONIČNI NEDOSTATAK! :?
Kako su igru dobro optimizirali, da je četvorka dobila više sadržaja nego SA, trebalo bi ti oko 8 procesorskih jezgara i 4 x nVidia 280GT u SLi-ju.
Osim toga, nije kvaliteta igre mjerljiva u količini natrpanog sadržaja. Kvaliteta je "ono nešto". Jebiga, SA je bio i ostao SA, a četvorka četvorka, i to je to.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
ja ne kenjam, ja serem... lol...
ne, ozbiljno, meni nist od toga ne fali, jer nema mi nekog smisla zakacit prikolicu za kamion i vuci to kilometarno govno za sobom... isto ko i avion, cemu??? jedan je grad, nije neka velika udaljenost izmedju sva 3 dijela grada, jedan je aerodrom, tak da nema koristi od aviona... osim kaj bi se svi zaletavali s njima u zgrade, cisto nepotrebno...
je*es to da prostite na rijecniku, meni je bitna priča u svakoj igri , a zbog toga je gta serijal na vrhu popisa bio i mostao!!= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
ovo su maleni defekti, mislim sada zbog toga sto nemozes prikolicu prikvaciti cemo rec da je igra sranje i nis ne valja :yuck:
igra je 1. klasa, u igri ce ljudi voziti automobile i sto ce ti prikolica zaboga?!?!? kolko znam nema traktora , a veliki kamioni ti ne prolaze središtem ny-a