garena: Little-Mermaid ili tako nes je acc ime
za bnet: Lino-Lada
za eu-bnet: LinoLada
sad za koji si ti mislio bnet? originalni ili euro
@kiki ja biram svoje bitke tako da tebe kao i obicno idem preskociti xd
Printable View
garena: Little-Mermaid ili tako nes je acc ime
za bnet: Lino-Lada
za eu-bnet: LinoLada
sad za koji si ti mislio bnet? originalni ili euro
@kiki ja biram svoje bitke tako da tebe kao i obicno idem preskociti xd
ki ki srce mogu ja 1x1 dugo nisam igro al eto for fun :-)
ma za srce sve samo popodne pa se cujemo! a macane znam da mene uredno preskaces i nisi jedini evo jucer dobio imba taktiku svoja dva frenda igralo se 1x2 ja riki oni razor i slithereen guard! i onda 1x1 sa onim boljim ja Lone druid on medusa i pwnao oba dva puta!
Zovite za observanje neko :)= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
ma sys sta bi mi bez tebe u observersima. cim nes sklepam odma te zovem
de gledo bi i ja tog cr0 pr0a :D
promjenila se dost dota u zadnje vrijeme, sve partije završavam u 20 min... 20. min uništavamo im bazu i odma dvojica livaju -.- ostala trojica trebaju sjest i plakat jer onda cjeli protivnički tim ode pushat druge laneove/farmat/kempat pred spawnom...
što se tiče hostanja, ja imam 1024/256 optiscum i hosto sam bez problema, jedino bi mi se kadkad fatality pojavio...
20min :o
ma... uz to pol gameova onaj na kome fb naprave liva ak ga još jednom ubiju... neznam kak ljudi misle naučit igrat ak ne završe game... pogotvo puno tog ima u cro room kad dođem s frendovima igrat il zajebavat cr0 pr0ove... svi misle da su najbolji i niš novog ne pokušavaju naučit, svi su si super i frendovi su kad game počnu i krenu ih klat jebu si sve do 10. koljena...
ahaha oni ''known'' igraci iz cro dota rooma. kak se smijem kad ih nas 2 pwnamo po 2-3 sata u roomu. (ja i kiki ili fritz-prijatelj). idemo hostati ikazem u roomu da se pridruze i cuje se neka panjina ''daj neka neki known hosta'' onda dode do nas i odvalimo mu dupe kroz cro dota room 1 do eu room 2x. tamo sam se nagledao debila ko nigdje drugdje, takve gluposti ne rade ni rumunji na euro bnetu..
jedan velki sign :pray:
znam tamo jednog noobeka koji je ovdje na forumu kolko-toliko (ili je bio) a to je AVGnoob. sjecam se dok sam bil pro njubek s bloodseekerom kak me pwnao tinker, ma uzas :(
koje glupo pitanje pa naravno origigi tko jos igra na privatnom ^^
niko ne igra na privatnom... ili origigi ili gg-c...
avege nije igra ima 3-4dana pravu partiju dote D ali ak se kome da sutra nabacimo koju paku popodne neam skole ovo ono
brood solo mid one bestije 3towera+rax 15min i onda samo cekas u bazi i gledas kako se ekipa flejma i pijes sokic(nije obavezan ali povecava uzitak gledanja) a sto se hostanja tice ja sam prije mogo hostat 5v5 a imam 256 onda se valjda nest sjebo pa sada nemogu xD ali uglavnom pravilo je 512 da mos hostat bez problema za ljude u tvojoj regiji(znaci za sve u europi mos hostat osim za ruse jer su oni cobani)
gluplje taktike još nisan čuja
1. brood na mid-jako glupo-mid uglavnon idu int heroji koji sprže brood sa 2 spela
2. ti računa na to da su ti protivnici jako glupi, pa nemaju niti jedan aoe spell-jedan pit toliko izowna brood da to nije istina
evo ja cu brood ti odi bilo koji int oke?
EDIT:zato se i brood ne bana i picka svaki cw i stavlja mid jer lose drzi lane
a jeste cr0 pr0... možeš ti uzet isusa ak neznaš igrat, bilokoji heroj može sve samo ak igrat znaš...
istina,istina
meni frend tvrdi da ezalor>nessaj! :rotfl:
pa brood je jedan od heroja za koji su svi srali da ju nerfaju jer je prejaka, pogotovo 1x1 i kada napravis bkb u fightu 2 heroja dead itd ugl nefali joj ultu i one webove u novoj verziji ali i dalje owna mid na lvl6 skoro sve
:nonono: Potm(Mirana) Aj me probaj jump ftw :rambo:= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
pozdravi ga :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KI KI
brood je sa 20sec lifestealom i bonus dmg bila mrvicu prejaka, barem na lvl6. sada ju nije tolki prob ubiti sa 12 sec na lvlu 6-11-16. cisto imam osjecaj da bi ju nessaj mogao razbiti bez prob 1v1 sada na -om ali nisam bas ziher (ni brood ni nessaja nevolim)
ma traxa bi ju ownala \o/
brood baš nije tolko relativna al ima par koju jesu, svako ih može ubit i oni svakog mog ubit samo je stvar skilla... pored svih to su mirana i sylvannas, onda bi dodo traxu(za koju sad razrađujem svoj poseban game style, nothing alike to otherz), pa pudge i još neki...
pa 2 cobana s istim skillom igraju brood vs pudge/trax/potm/nessaj jer bm ima ili predobar push vs non-aeo ili brutalni reg i harras spell(treci)i na lvl6-7 samo ulta i zaleti se i gg ako nema 4sec stun
prije ni 4 sec stuna nije moglo sacuvati u nekoga ako nebi odma poceo bjezati. a jedini 4sec stun heroj koji ja znam je nessaj (i dragonknight koji ima 3.5 ili 3.75stun, nisam siguran)
da stim da trebas biti luker da dobis tih 4sec stuna -.-
E a cuj ovu...= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Jucer igram na GGC pub :cry: neki europa room, igra se sd i ja pickam lancera.
Ostatak ekipe vecinom melee osim jedan koj je uzeo chena. I logicno je da chen (ili je chan) ide na mid no ne, oni meni vele da odem na mid. Pa ajd ok, i sad ja u nadi da je i kontra tim pun noobara odem na mid. Na midu me naravno doceka ranged heroj i to jos koj ima orb effect nacin napada --> Huskar sa svojim burning spearom. I naravno harrasa on mene i vec se ja prepo da lik zna sto radi i da ce me ubit kad tad, no nije bio previse bistar te se zanio sa svojim harrasom da sam ja na kraju napravio first blood na njemu (bio je mislim 4. lv)
Partiju smo nazalost izgubili jer pol ekipe je islo samo pred kraj pushat laneove i niko nije dolazio pomoc branit laneovi kad bi krenuli 3+ heroja iz kontra tima ...
Ma uglavnom koma ...
kakva je inače ekipa na ggc?
ja san sad na b netu i same njubare
najjači su oni koji imaju 0-100 skor pa ti govore stfu kad in rečeš da su njubare
Evo ekipa ti je ovakva: Naime nakon verzije Dote 6.39 nisam na ggcu na pubbu odigrao ni jednu igru bez livera. Mislim da ti to dost objasnjava.= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
U high level roomovima se zna zalomit koj dobar game, sa ok likovima, a tu i tamo mozes naletit na pro lika koji pozove svoje frendove i odigrat vrhunski game (ukoliko bude mjesta i za tebe).