prvoga bobblehead-a možeš naći u vaultu 101, bude u uredu od oca od tvog lika
pants exploded, to ti je kad se nekom prišuljaš i staviš mu bombu u hlače pa bude kabum evo ti link pa pogledaj na youtubeu y5iG3NlO ... re=related
Printable View
prvoga bobblehead-a možeš naći u vaultu 101, bude u uredu od oca od tvog lika
pants exploded, to ti je kad se nekom prišuljaš i staviš mu bombu u hlače pa bude kabum evo ti link pa pogledaj na youtubeu y5iG3NlO ... re=related
još jedan bobblehead se nalazi u kući Lucasa Simmsa, šerifa u Megatonu
Simms je brzo odapeo u mom slučaju:D= Citat =:
Izvorno postao All MiGHty RaBBit
btw. jos jedan bobblehead se nalazi u kuci kod nekog groblja.
REIKO, jes ti picka izdajnicka(kao ja) ili si ga jednostavno upucao
ja sam izdal lika, i pratil razgovor u bircu... kad se svi zaleteli van... tek kaj smo izasli van, simms pada mrtav... bez da su i pucali... debilno... al sam zato drugi put izdal lika, dosel sims do njega, cim se lik digel sa stolice, ucmekal sam ga... i simms nist nije rekel... i nikom nist... lol
Moraš ti s njim razgovarati... zahvali ti ako ništa drugo (meni je isto 1. put poginuo). :)= Citat =:
Izvorno postao Doggy
no, pa zahvalil mi je... al ono, pa on je serif, ja pred njim prikoljem bad guy-a usred njihove rasprave... al ajde...
e, ste sredili ghoul-ima da se usele u tennpenny tower??' ak jeste, na koji nacin???
Ja trenutno muku mučim sa supermutantima u potrazi za onim muzejem... sa svojim prijateljem Missile Launcherom :kill:
sredio sam im metkom u glavu, to mi je bilo 3. lose djelo u igri= Citat =:
Izvorno postao Doggy
(jedno od njih je da sam butcha upoznao s svojom familijom)
a, zasto sam ih ubio? jer se roy nesto kurcio
i dobio sam 500 capsa i prvi i jedini put me three dogg oblatio
ja sam to rijesil dogovorom sa stanarima... al sam razmisljal dal da ih pustim kroz podrum... a i tennpenny-a sam htel koknut zbog onog lika iz underworld.a al sam skuzil da se i to moze mirnim putem... dok sam dukova roknul, posto nema nigde nikog u blizini...
moj frend ih pustio, i znas brate sta je bilo
spala mu karma s very high na neutral, i pojavio se djava pip boy kad se priopcavalo da mu je spustena karma
ugl, pustanje je VERY bad rijesenje
Puštanje je idealno riješenje, bar ako nagovoriš stanare da ih prihvate.
ne, ako im otvoris tunel, TO je very bad rijesenje
a ako im dogovorom sredis da upanu, onda valjda dobijes good karma
ja sam i dogovaral useljenje i planiral pustanje... al sam nakraju rijesil mirnim putem... i normalno da je pustanje bad... nisam ni mislil da nije...
ja sam mislio da je postenije to nego da poubijam ghoulove, ali opet u tenpennyju ima i nevinih...
al su i dalje ghoul hateri... btw, ja sam jednog dedu tam ukokal, kad je spaval a ja sam mu provaljival u sef, i bas se onda probudil... mislim da je to onaj o cijim pustolovinama three dog prica... i sve ducane sam pokral, u svakom sefu je bilo po 300 caps-a kojih u ono vrijeme (kad sam prvi put dosel tam) nisam imal ni za jesti...= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
Ja sam tamo nešto gledao neih 20 minuta i razgovaral sa Tennpeniyem i on tamo samo nešto govorio kako je želio uništiti Megaton. Čudno je to što sam u njega došao tek najmanje 10 dana odkad je Burke mrtav, a on još nešto govori kako je dobra ko da nije mrtav. Recite mi gdje ću pronać goulove kraj Tennpenny Towera? Ja sam našo neku Metro stanucu ali je ta zaključana i treba joj ključ
go west, ti si vjerojatno naisao na metro kojeg otkljucas iznutra, tj tu izlazis kad napostis dom te ghoulovske bande
odradio sam većinu side questova, i kao, idem malo igrati main quest - kad odjednom - paf - kraj igre... pff, jako lame, kraj me razočarao..
Dobra je igra al vec je dosadila.
da, kraj igre dodje iznenada, zbilja= Citat =:
Izvorno postao bounce
Pa nije baš. Ja sam točno očekivao kraj priče.
SPOILER
pa ljepo je bilo vidjet kad su onog ogromnog robota pokrenuli iz sna vojnici Brotherhooda of Steela. Ja sam točno očekivao da je tu kraj priče
ma, nije bas bilo ni tesko pogoditi ako znas lore
Ta informacija je već neko vrjeme poznata
Nisam picka izdajnicka (:?)= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
Nego sam mu ČAK javio da onaj lik zeli da netko detonira bombu.
Nego, šta ti se dogodilo...
On ti došao u bar, i ja bio kraj njega i Simms mu kaze kao što to radi i zašto hoće, ovaj lik je natko izvadio pištolj , ja sam ga naciljao ali je bio brži i išlo je ovako : -> on je upucao Simmsa, ja sam upucao tog tipa koji želi detonirati bombu.
JA : STATUS = ŽIV
SIMMS : STATUS = MRTAV
LIK KOJI ZELI DIGNUT MEGATON U ZRAK : STATUS = MRTAV.
zanimljivo? :)
Inače, završio sam igru, dobro da imam saveove pa mogu igrati side questove, ali zanima me gdje su oni 200 završetaka što je Bethesda obećala(koliko sam igrao i vidim postoje 2 s time da ide ovako 1 = moguca tri,(ti ili elders lyon u komoru,ili pustiš da se dogodi explozija) ili 1 = da šikneš FEV virus u project purify.
Jos samo nesto, jesu li ovo ovdje SVI questovi iz Fallouta 3? Jer sad pokusavam prijeci sve do jedan :)
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_quests
Nisi mi odgovorio, jesu tu navedeni(na toj stranici) svi questovi?
Da ih je malo i da je igra prekratka, i da nema "200" završetaka kako su naveli, to sigurno da.
ak je to fallout wiki, onda su valjda svi...