jajajajajaja kekekekeke
Printable View
jajajajajaja kekekekeke
K...kakve logike to ima?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ovo je normalno za španjolsko govorno područje, pošto se kod njih "h" ne čita, a "j" se čita kao "h" :)= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
[quote=Mirko L]K...kakve logike to ima?[/quote:dhajrr7u]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":dhajrr7u
x kao stisnute usne (pogledaj fejs smajlic :*)
o kao ruke koje te okruze (aka zagrljaj jel)
cak i ima smisla
Razmišljao sam točno o tome, ali ovo za zagrljaj mi je bilo toliko glupo, da sam odbacio pretpostavku :)
Hvala ti :)= Citat =:
Izvorno postao Delirium
xaxaxaxa))
"Xa" je, pak, sa bilo kojeg dijela gdje je ćirilica primarno pismo, pošto je ćirilićno "x" latinično "h".
Sve znam.
XAOC
Ма прозор ти знаш лооооооооооооооооооол
a ne znam, dosadno mi je :/
Trebao bi preci Jedi Academy veceras al zao mi koliko je dobra igra ;_;
idi nahui
Famozno dobra. Igraš MP? :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kad zavrsim igru. Malo sam usao na 5 minuta, nevjerojatno koliko je MP scena jos aktivna
Outcast je bolji.
Jedi Academy je najbolji multiplayer. Tko se hoće iskušati protiv mog strong stylea?
Ima li šta bolje od Frapsa za recordati igre? Ono, da ne uzima bezbroj RAM-a i da ne zauzima svu memoriju ikad.
mobitel
:)
Dxtory, baš sam ti odgovorila u drugoj temi.
Dxtory kao što Dania kaže, ili MSI Afterburner, ili čak Xfire.
Il si skini virtualdub pa si konvertaj svoje ogromne filove.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Prt Scr pa alt tab pa ms paint pa ctrl+v pa tako 15ak puta= napraviš slide show.
Lako meni šta ću ja s njima poslije, ali me je prekinulo dok sam snimao jedan meč. Nvm, hvala Dania, iskušat ću :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ako ti išta znači, ja ću ti prvi komentirati video sa neukusnom primjedbom. :oops:
filthy bot casual
Hvala, pitanje mi je odgovoreno, sada smo u pc play gejm najtsima, premjesti se :oops:
Xsplit anyone?
Fraps, spremat na veliki hard i nakon što snimiš konvertaj. Jebiga, još se nisu sjetili staviti nikakvu kompresiju.
Ako te jebu resursi, stavi da ti snima sa što nižim frejm rejtom (30 ili 25 FPS-a) te obavezno half size. Sigurno ti ne treba full reza filma. Dovoljno je da snimiš half size i kasnije to razvučeš u 720p, neće biti velikih gubitaka u kvaliteti.
Snimam na full size. Ako budem na half, neće li to biti otprilike 480p? A to će biti teško razvući u HD bez gubitka kvalitete.
Isprobati predložene programe, ali sve mi se čini da ću ionako morat snimat na hard disk.
A što se tiče frapsa, snima u nekoliko malih djelova pa se svejedno kompresa kad ih spojim.
Jel imate vi Zagrebčani kakva anualna okupljanja forumasa? :D