-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Pravio sam napitak Neidrživog Šarma ali mi fali krucijalan sastojak, Jednorogova Dlaka. Čuo sam da se u obližnjem Banditskom Skrovištu nalaze upute kako doći do Trolove Jazbine, a Trolovi obične drže Jednorogovu dlaku. Donesi mi je i dobit ćeš 234 golda za nagradu i +5 povećanje respekta!
Toliko su nekako zanimljivi generični questovi.
-
To nisu pravi questovi, koliko sam shvatio, to su mali zadatci koje rješavaš usput.
-
Yep, mislim da se random questovi in-game nazivaju Objectives i služe da ti dadu nešto da radiš kad ti je dosadno ili ti treba para dok su pravi questovi donekle randomiziran.
Ono što mene najviše zanima jesu li uspjeli napraviti Radiant Story ili koliko su daleko od toga da to radi kako spada.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pravio sam napitak Neidrživog Šarma ali mi fali krucijalan sastojak, Jednorogova Dlaka. Čuo sam da se u obližnjem Banditskom Skrovištu nalaze upute kako doći do Trolove Jazbine, a Trolovi obične drže Jednorogovu dlaku. Donesi mi je i dobit ćeš 234 golda za nagradu i +5 povećanje respekta!
Toliko su nekako zanimljivi generični questovi.
Za takve male misije, i više nego dovoljno. Bitno da dobim nekaj zlata, pokoljem par monstera i divim se Skyrim svijetu.
-
Pa pogledajte M&B koji konstantno uspoređujem sa svim ostalim RPG-ovima. 100% igre se sastoji od generiranih questova, i ima ih dovoljno vrsta da budu zanimljivi. Možda i Skyrim može isto.
Što se radiant Storyja tiče, ne vjerujem da će biti išta napredniji nego u Oblivionu. Za neke groundbreaking promjene trebat će čekati nove generacije konzola.
-
A ono, M&B uključuje krvave bitke divljaka koji trče po bojišnici, može biti i najgluplji quest.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Što se radiant Storyja tiče, ne vjerujem da će biti išta napredniji nego u Oblivionu. Za neke groundbreaking promjene trebat će čekati nove generacije konzola.
Pomješao si to s Radiant AI-em. OB nema Radiant Story (što je sustav koji generira i utječe na questove, odlučuje kada će se koji event dogoditi, kada je vrijeme da sretneš novog zmaja, veže questove s likovima koje znaš i u sažetku pokušava dinamički stvoriti priču za tvog lika ovisno o tvome stilu igranja i odlukama koje si počinio... i najvjerojatnije prekompleksno da radi kako treba trenutno).
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
A ono, M&B uključuje krvave bitke divljaka koji trče po bojišnici, može biti i najgluplji quest.
:))))))))))))))))))))))
-
Infantry, hold this position!
*nastane totalni kaos svejedno*
-
= Citat =:
The cuirass and greaves have been combined into one piece. Mr Howard says that this is so they are able to reduce the number of rendering errors. He has also said that doing this allows them to render more things on the screen and thus allow more NPCs to appear at one time, however modder Phitt dismisses this notion, pointing out that the reduction in pixels and rendering required would have the same processing effect as removing a single rock from the location - in other words being almost unnoticeable.
Hmm izgleda da spajanje cuirassa i greavesa uopče nije bilo potrebno. :(
-
Ček, pa jel sad ostao ijedan opcionalni komad armora ili je sve u jednome?
-
Samo greavsi i cuirass su spojeni. Sve ostalo je isto. Boots, gloves, helmet i wrist armor ako se ne varam.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Btw, da sad ne kopam po milijun siteova, pitanje od krucijalne* važnosti:
- koliko "templatea" dungeona ima Skyrim?
Pod template mislim na općeniti izgled i atmosferu dungeona, ono što su u Morrowindu i Oblivionu bila doslovno 3-4 tipa dungeona.
U Morrowindu su bile špilje kultista, rudnici , stare dunmerske utvrde i daedric hramovi (psiholololodelija).
U Oblivionu nisu ni toliko uspjeli napraviti nego 3: ruševine Ayleida, ruševine utvrda i špilje/rudnici.
Nadam se da onih "150 dungeona" u Skyrimu (ako se dobro sjećam broja) neće biti zapravo 2-3 templatea ponovljena na 50 nasumično generiranih dungeoncrawlera :D
*krucijalnoS- za puriste čitaj: "od iznimne važnosti"
(za slučaj da Maloki ovo pročita =) )
:*
-
= Citat =:
The game might not quite be unlocked yet but if all goes to plan with Bethesda's global launch, where each country gets to unlock Skyrim at midnight their time, then the first people will be playing Skyrim in just under 12 hours time.
So I've now officially unlocked all of Skyrim Nexus's features including the file database and image share in preparation for the release of Skyrim!
The file database has been fully categorised and tagged, but if you have suggestions for either then let me know and I'll see what I can do.
Here's to hoping for a smooth Steam release for Skyrim (do they ever have those?).
Mislim da ću se ipak normalno dić u petak i otići prijepodne po Skyrim.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
http://www.twitch.tv/giantbomb
Morrowind LIVE! :pray:
haha egg poachersi ga zatukli <3
-
-
Elder Scrolls V: Skyrim Review
Kako stavljaju review prije izlaska igre. :rotfl: Strašni su...
Exploration and Combat Gameplay
Zar nebi bilo malo čudno da se Khajiit može pretvoriti u vukodlaka? :D
@Mravojed Baš si morao staviti sekundu prije mene, jelda? :D
-
Sve rase mogu bit vukodlaci.
-
= Citat =:
Nego šta :P :D
Inače, ova grafika u recenziji mi nije baš neš, PC ftw in this regard. I ful su igru iskritizirali oko gluposti.
'lik nestane kad izlazi/ulazi u prostoriju'
' premalo akcije a previše oslanjanja borbe na statistiku'
Osjećaj ko da nisu igrali TES nikad.
-
= Citat =:
A ono, dobro da sve bitnije stranice i časopisi ne igraju Skyrim već minimalno bar tjedan dana. :)
-
Ajde da vidim recenziju sa gt-a :)
The Elder Scrolls V: Skyrim IGN PC Review
= Citat =:
The PC crowd should be happy to hear that, assuming you've got a powerful machine, The Elder Scrolls V looks far and away the best. The draw distance can be pushed way back, letting you see clear across enormous spaces, and you benefit from a higher visual quality throughout, as well as dramatically shortened load times, to the point where they barely exist at all.
To te ja pitam. Na konzolama je grafika lošija te trebaju čekat gro vremena dok se loada, bio to fast travel ili ulazak u kuću. Najs.
-
-
Sam to dobro čuo da "Pc verzija ne podržava hotkeyeve"? (!)
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Koliko sam shvatio UI je više-manje isti kao i na konzolama. Fail, Bethesda, fail. Samo mi daj Morrowind grid-style i ja zadovoljan.
-
Valjda im se nije dalo mijenjat dodatno :/
Ako bude sve ok, ovu noć ne spavam. Javim dojmove možda negdje pred jutro.
-
Arale legendo!
You know why xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Koliko sam shvatio UI je više-manje isti kao i na konzolama. Fail, Bethesda, fail. Samo mi daj Morrowind grid-style i ja zadovoljan.
Kontroler friendlySsučelje moglo se naslutiti još u promotivnim materijalima. Nikada neću shvatiti zašto se sve više ignorira osnovni set alata koje posjeduje svako računalo.
-
Još ću na kraju završit sa kontrolerom na pc-u :(