http://i.imgur.com/Fmoj3.png
Printable View
pa zar vec nisu?
meni je dota2 u usporedbi s dotom 1 puno laksa (osim microanja). Jedino mozda nek stave tutoriale u learn tabu za pocetnike i tjt.
Jesu, ali izgleda ne dovoljno ili barem do nivoa LoL-a.
rade bi da izumre nego da bude casual kao lol
Community je jednako loš ako izuzmemo neke leđnderi timove, igrače i one koji rade workshop iteme.
imam jedan invite za dotu2.
ako netko treba neka javi, ali ako stvarno misli igrati igru.
mislim ja, hvala bogu da netko ima :)
i ja danas dobio, kontam prodat za 20 evra, pošto je key na steamu 28 :D
al sad nemres dobiti vise od 2-3 keya za invite. cekaj da prode mjesec-dva pa ces moc trejdati taj invite za vise
oču pare neču keyeve, za kruv nemam :(
dodaj me na steamu pa ti ga dam;)= Citat =:
Izvorno postao pimp
systematic_rewerse
oduvijek se prodavao sa 2-3 keya...sumnjam da ces kasnije moc prodat za vise= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
uhm ne? mogo si dobiti 10ak keyeva kada je bio dota gift 25 eura tradable u shopu.
Imam invajt dajem za CS:GO steam gift.
Ovako, dobio sam danas extra key, ali piše "not tradeable" i da će postat trejdabl 20. novembra. Ali ipak ga mogu slat kao gift?
Mozes
Ako niste pretjerano ambiciozni, možete vaše kopije dote 2 zamijeniti za neku drugu igru. Na trade forumu sam se s nekim likom zamijenio za inmomentum, koji ću sigurno grat više nego dotu.
Ja svoju dao kumu, iako sam trebao mjenjat za CS:GO. :(
koji trade forum?= Citat =:
Izvorno postao Outmind
/vg/
Steamov= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Imam jedan Dota 2 gift.Tko zeli igrati neka se javi i saljem na acc.
edit:gift je tradable pa nemojte bit zlocesti.Dajem samo tko nema i zeli igrati. :D
ja bi rado tradeo invajt za gw2 acc, makar se to nikad neće desit, jel :D
kajgod da dobijm za invite bit ce super psoto je igra free ipak kad izade
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
udijeli ipak nekome drugom tko bi igrao, frend isto dobio 2 invajta pa ce mi on dati, ;) svejedno hvala
tribala bi mi 2 keya ako nije problem, bio bih vrlo zahvalan :)
utrejdo juče invite za usrani deathwielder, kakav win, samo što sam skužio da izgleda moj dota 2 invite, neće bit tradeabblean do 19.11., glupi steam, glupi valve i njihovo ne podržavanje siromašnih ljudi :(
samo da igra ne ode iz bete već ove godine, tako da stignem trejdat s nekim za gw2 acc :D
Klanjam im majku, dobio još jedan key. A kad sam htio igrat dijelili su na kapaljku.
nema mene da te kerijam
Ja sam mislio da si ti umro.