Ok, ali stvarno si 100% u animeu zadnje vrijeme... :P
Pa i jedan mali disklejmer - nemam nikad namjeru nikome nametati mišljenja i uvjerenja, samo ispravljam činjenice kad zatreba.
Printable View
Ok, ali stvarno si 100% u animeu zadnje vrijeme... :P
Pa i jedan mali disklejmer - nemam nikad namjeru nikome nametati mišljenja i uvjerenja, samo ispravljam činjenice kad zatreba.
Mah, to ovdje tako izgleda, zato što ovdje dosta spominjem anime, s obzirom da je na ovom forumu većina ekipe s kojom o tome raspravljam... Ali inače, sad sam poprilično zaokupljen ovime. [klik]S :P
Dobro dobro, nemoj samo animezirati ovu temu, onda ćemo svi ispasti krivi. :-x
ma kad je kameleon sirio krscanstvo uokolo.jedino se sjecam da ga je spominjao na temi o religiji. surprise :O
ok je lik totalno.
Potpis na ovo Tigerovo.
Lik se ni s kim nije upustao u konflikte,ne stvara flejmove i primjeran je forumas.
Otkako sam na forumu,nikad ga nisam vidio da propagira krscanstvo i tako nesto :)
S druge strane,ovo ispod mene nije fanatizam nego bolest.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ovo je okrutno...
Ne pratim tu seriju, molim objašnjenje :)
O fora, Legići! Kako sam to obožavao... Jedini problem je što su bili skupi ko sam vrag.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Sad mi je ipak žao što nisam deset godina mlađi.
@xarabas
Nisi dovoljno pratio forum, iako je činjenica da su svi flejmovi na temu kršćanstva uvijek rigorozno pobrisani od strane admina, tako da su male šanse da negdje nabasaš na iste. U svakom slučaju, kameleonče uvijek žustro sudjeluje u njima.
I, surprise surprise, taj moj post se nalazi u anime & manga temi, kojoj je, vidi čuda, svrha raspravljanje i razglabanje o animeima i mangama. I taj post sadrži moje dojmove po završetku animea, koji me se je, eto, jako dojmio. KOJI SAM JA FANATIK BOLESNIK OHNE!!1
@cham3leon
Lego kocke nemaju gornju dobnu granicu. :P
Lol. Slaže legiće i gleda animeje. De malo se ponašaj u skladu sa svojim godinama :rotfl: :pray:
Kužim, ali se bojim da moja okolina ne bi :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Obožavam Legane, ali još više volim odavati dojam ozbiljnog momka.
Što se tiče ovog o Kršćanstvu, neću komentirati. Da, poznat sam po tom flejmanju, ali nikada nisam htio nekome nametnuti nikakva uvjerenja i mišljenja, a reagiram na možda 30% provokacija na koje naletim ovdje, dok flejmovi na temu religije na ovom forumu obično uvijek počnu od nekog Ateista. Neka uđe u zapisnik da po defaultu nemam ništa protiv nijednog od njih, a veliki flejm sa Zoh-om je počeo zbog potrebe ispravljanja činjenica.
Vi ste ljudi previše opsjednuti svojom okolinom i time kako će vas ona prihvatiti. Govorim u množini, jer je komentar upućen i Soniku... Kao i eventualnim istomišljenicima. Slabi ste. :@ :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne znam... faks i to... Eventualno u penziji. Onda mo'š doć do mene pa ćemo se igrat s legićima :D
Kakogod. Vjerojatno nisi stigao primjetiti, ali velika većina članova onog Kluba Kockice su osobe upravo tvoje dobi. :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:o
Zanimljivo. Enivej, ja se ionako moram malo više igrati s Linuxom.
Instalirao sam si Scientific Linux u VirtualBox tako da sad iz Winsa kad god oću mogu dignut Linux. How awesome is that?? Osim toga, Scientific sa Gnome sučeljem je jako pregledan i jednostavan, a čak ima i neki alat za instalaciju softvera da se ne mora po konzoli prčkati.
Dan nezavisnosti... da....S:D :killyou:
Zašto meni? :oops:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Od tebe sam jednom na emosenu čuo tu istu rečenicu. :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Emosen?
@xarabas, MSN
OT- Sutra će biti *ebeno
da mi se prehlada vratila :(
Da kad si napumpam gumu na biciklu idem unistit...
Vozeci bicikl
da me boli glava i da nije dobro jest ćevape s lukom pola sata prije spavanja :/
Da nije pametno puno jesti prije treninga i da nije pametno prejedati se mezom i kolačima, ali da je vrijedilo mučnine, to da :D
da sam avatar promjenila :D
Da smartes ima novi avatar, da imamo smartes na forumu, avatar ftw
Sig not so ftw
holes are in my skin, caused by deadly pin :(
No, no, karabaše, nemaju svi glazbeni ukus ( :P )= Citat =:
Izvorno postao xarabas