Ili djevoka Charlijevih anđela iz Californije liči na nju? :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Printable View
Ili djevoka Charlijevih anđela iz Californije liči na nju? :)= Citat =:
Fora je u tome što je Drew starija. Tako da ne može ličit Drew na nju, nego je obrnuto.
Barem po mojoj logici :|
= Citat =:
Kakve veze ima tko je stariji od koga? :D
Recimo ako ti ličiš na Brad Pitta onda ličiš na njega neovisno o njegovim godinama... hmm... stvarno ne kužim... :D sjebo si se malo :)
:pray:
+1 :D
Hvala rajko, jedini si me uspio danas nasmijati. Kad krenem ubijati uskoro, tebe cu sto bezbolnije.
Come get some.
@ReiKo, I never phails!
Nekuzim? Kakav fail stvarno pa kakve veze godine ima sličnost sa nekim i njegovim godinama? Dakle pričamo o izgledu a ne o dobi.
Osoba koja je starija a ima sličnu facu kao neka mlađa osoba joj je slična i obratno. Ne vidim di tu godine dolaze. Jbg možda netko ima neku logičku formulu za to ali ju ja nevidim ako je to slučaj ja se duboko ispričavam :D
Slike, cure, slike.
Omg, ja sam samo rekla da ličim na nju, a ne ona na mene. Iako ona liči na mene i ja na nju. Dali da se ponovim? Nema tu veze koliko tko ima godina, više sam to rekla iz neke fore, jer mi svi govore:"A, ličiš na ovu, pa na ovu, nnneneee više ličiš na onu...." -.-"
Tak da mi je toga dosta i napisala sam da ona liči na mene. Iako je sve to ista stvar. (:
Yep.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
ma ne, smjesna stvar je sto zelis umocit u 13-ogodisnjakinju. samo sam mislio da je ocito pa nisam elaborirao.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Reiko, misle kao osoba se prije rodila...
Recimo osoba 1 ima 25 godina a osoba 2 20 godina.
I sada, kaže se da osoba 2 sliči osobi 1, jer se je prije rodila, starija je.
Naprimjer zato se kaže da sličiš svom tati, a ne on tebi.
Morao sam listati 3 stranice prije kako bih vidio slike od angel eye(lijepa sinjorina^^).
Daj ljudi, manje spamajte :(
Sliče jedna drugoj... evo, riješio sam vaše nesuglasice. A sad davajte još slika.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
evo.
sexi me komentirajte, egotripam danas.
Terra, zaboravio si izbrisati svoje prstiće koje stišću torzo nekog dečka xD
:D
Evo jedne moje sa jednom frendicom...
http://img692.imageshack.us/img692/8...8247506239.jpg
Lol frendica ti je malo muškobanjasta, a još usto i ima kratku kosu. :D
Aha
:D
Tako ti to zoveš Antiša, frendica jel :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
@Tera smiri strasti plz. Ok je zejbancija ali sve ima svoje granice. Ajmo zadržat topic barem na jednom levelu digniteta.
Nemoj se uvrijediti, ali kad vidim tvoju sliku sjetim se one spike o tome kako se neke žene pale na ljude koji imaju "štakorsku" facu, dok su npr. drugim ženama takvi tipovi odbojni, jerbo im izgledaju podlo i podmuklo.
TeraBajt > SplinterS :)
Deadwalker, dobra pičetina... :thumbs2:
imho baš i nema veze no i nije važno. Who gives... :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_93b987a8.jpg
Velika je slika, ali nemam alata za smanjivanje.
Pa možeš u paintu cropati sliku bez beda. Ili na Imagesforme.com postaviš da ti automatski cropa sliku na određenu rezoluciju.= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Meh, ionako guram win7 sa 512mb rama (druga polovica mi je pregorila), pa je to duga operacija.
Cropanje je rezanje, resize je mjenjanje rezolucije.