Spec Ops rula, pogotovo ona misija sa snowmobilima. :pray:
Printable View
Spec Ops rula, pogotovo ona misija sa snowmobilima. :pray:
neam skim igrat! =(
Ma nek idu u tri krasne sa tim varanjem,sad sam izgubio volju kupiti igru i igrati MP. :cry:= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Ja nisam još naišo na hackere inače je MP zabavan jako!
Naišao na 2-3.
Ali igra je predobra
Odigrao SP, prekratak je bio. MP nešto malo, prebacio svoj *khm*multihack*khm* na MW2 engine, radi mnogo dobro i rejpa sve ove komercijalne. :>
A da bi SP bio duži nestalo bi priče i nebi bilo zanimjlivo više.Ponavljalo bi se ili bi skroz neka druga priča bila.
Bilo bi lijepo da je SP duži, da ima barem kojih 15 h sveukupno, ali što je tu je.
Grim de mi reci, ti si inaće snajperaš. Kako ti se sviđa manjak bolt snipera?
Užasno me živcira, nema poštenog snajpera. U igri sveukupno imaju samo četiri snajpera od kojih je samo jedan blot action, i užasno je ružan. Svi snajperi su kao M21 u CoD4, pogodiš 4 metra od lika i headshot, čini mi se kao da je stavljen autoaim.
Ne isplati se koristiti snajper u MW2, pošto su mape dovoljno malene da te može skinuti lik sa SMG-om s drugog kraja mape, a još je i bed što su sva oružja uber precizna.
Razočaran sam sa izborom snajpera, te općenito razočaran sa snajperima koje su stavili, mogli su barem stavit jedan normalan sniper kao recimo M40A3. :(
Ja koristim onaj Intervertion, bolt action ne?
Meni je baš lijep :=)
zato sam si ja napravio sniper
od fal-a silencer i thermal :rambo:
ja ne kuzim kak su svima mape male,pa mape su barem duplo vece nego u codu 4.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
I slazem se s tobom,nema kvalitetnog snnipera,samo jedan bolt action,taj je fenomenalan u RL ali nevalja u mw2.
Ne igram multi i nabavio sam si nedavno Borderlands, Dragon Age: Origins i Fallout 3 Game of the Year Edition. Da li da uopće nabavljam MW2 ili da ga zaobiđem?
zaobiđi,ali ako cod4 SP nisi igrao definitivno odigraj.
Jel se ti šališ ili? :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
znaci jesi :D ?
Single kampanja je odlična,ali ipak traje samo desetak sati i ne isplati se dati tristotinjak kuna za to.No MP,premda su izbačene mnoge funkcije i uveden primitivni sustav,mi je zabavan,a konekcija je vrlo dobra.
sori, al traje 5 sati :P
cuo sam da se rade emulatori za dedi servere, oce bit sta od tog?
= Citat =:
Izvorno postao bananac
ilegala :nonono:
:kill:
Ovaj zeleni je IW, ovaj žuti je hacker...
x o čemu ti govoriš
:pray: :pray: :pray:
Isusehriste.
Kolki vam je najveci streak za sada? :D
150
Neznam jel ovo samo meni al igra ima ozbiljnih problema,u sp svako malo dobivam slideshow....
Evo samo za Constantinea: http://i47.tinypic.com/23kfbb6.jpg
Ovo se dogodilo maloprije... Igrao sam još 2min sam, ali nakon što nitko nije došao izišao sam.... (I rankovi su mali razlog... Dvojica su već prestigala :rambo: )
Ako već niste vidjeli:
:pray:
A za kill streak, 500. Onda su svi otišli.
bio movie prije 2 i 5 strana, mene su popljuvali jer sam stavio. read a little! :S
Recenzija od najboljeg lika ikad, riječ je o Yahtzee-u i naravno :pray:
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... -Warfare-2