-
Re: Star Wars: The Old Republic
Nadam se da BioWare ima namjeru povećati broj raspoloživih servera. Baš gledao maloprije, već sada prije prebacivanja u free-to-play većina europskih servera je na heavy ili very heavy popunjenosti, a ima i full servera. Osim ako ne misle s redovima čekanja natjerati ljude na plaćanje pretplate.
-
F2P je live i updejtali su usporednu matricu sa malo više detalja. Preferred je i dalje nekakav normalan način za igrati bez pretplate.
http://www.swtor.com/free/features
Postajte gdje igrate, stranu, nickove, ovo-ono.
-
Mislio sam igrati dok nisam vidio da f2p nema čak ni Customer Service Support. Ono, što je previše, previše je fakat.
Also, Sprint? The fuck? Sprint starts at lvl 15? Mail? Chat locked? Cannot equip most purple [elite]Sitems? WTF!? Takes longer to gain XP? Use a mount approx. 5-10 lvls later? Omg. Ali biser je definitivno - Cannot participate in safe trading. :pray:
Koji šupci pa da je, ne znam kakva igra, ne da ju ne bih platio nego ju ne bih ni pokrenuo. Smradovi jedni pohlepni. F2P my ass. Dabogda propali i svi do jednog dobili otkaz.
-
Evo skida se, još od jučer. Čisto da vidim kakva je igra, možda budem igrao rekreativno.
-
Ljudi ce brzo odustajat ili ce pocet placat, prije ono prvo.
Crew skillovi na mom lvl 41 inquisitoru su biochem, bioanalysis i diplomacy. Sad moram odstranit jednu stvar, najbolje diplomacy. I dalje cu moc craftat i tražit materijal tako da me nece previše pogodit manjak diplomacije. Prototype iteme i dalje mogu nosit. Nisam vidija šta je sa quick bar slotovima jer prekinija me maintenance servera, tipicno.
Chat je tragedija, upišeš dvi recenice pa moraš cekat cooldown da bi napisa novu :pray:
Unutar 5 minuta šta sam bija u igri vec mi se cini da ima previše restrikcija za ugodno igranje. Nisam zadovoljan.
-
F2P je eventualno dobar za proći kroz priču s nekim te tu i tamo napraviti nešto drugo par puta tjedno tipa flashpoint. Ako misliš išta ozbiljno raditi nemaš šanse.
-
s ovim f2playem su se samo još više sjebali. baš mi je drago :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
F2P je eventualno dobar za proći kroz priču s nekim te tu i tamo napraviti nešto drugo par puta tjedno tipa flashpoint. Ako misliš išta ozbiljno raditi nemaš šanse.
Znači to je baš za mene, jer ne mislim niš ozbiljno radit.
U biti, bio bi najsretniji kad bi mogao prolazit kroz priču i igrat skroz solo, nadam se da postoji takva mogućnost. Na isti način razmišljam igrat i GW2 kad ga kupim.
-
Bez prefered statusa ne znam ima li uopće smisla igrati igru, fakat je previše ograničenja. Iako iskreno nisam ni očekivao nešto specijalno, ipak je EA u pitanju.
Inače, krenuo jučer iz početka, za sada je igrivo. Doduše, ako se mislim ozbiljnije posvetiti, ništa bez pretplate. Budem vidio dal mi se isplati kupovati cartel pointse.
@Aral
Ako misliš igrati solo, bolje preskoči ovo. Heroic missions, warzones, operations, flashpoints...Teško možeš bez sudjelovanja u istima ozbiljno napredovati.
-
Možeš. Class story je i napravljen za solo igranje, ali zašto onda uopće igraš MMO ako ćeš solo samo sve? :)
@Deadwalker
Davaj informacije da znamo gdje si.
-
Na poslu sam sada. Kada dođem doma checkiram na kojem sam serveru pošto su me u međuvremenu prebacili. Igram inače sa sith warriorom, ne znam točan naziv lika pošto je random generated. Javim i to :D
-
Igra ko ovo? Ja evo skidam :( moram probati xD
-
Igram ja, ali tek od navečer. Javim kasnije na kojem sam serveru.
-
Također sam skinuo. Sad je na Deadu sve. :)
-
Mislim se dal da kupim 1000 cartel coinsa (10$) i kupim si hk-dlc koji košta 600 cc-a, ili jednostavno platim mjesecnu pretplatu (15$) i dobijem to besplatno i da igram bez restrikcija. Doduše, zada sam si misiju da više ni kune necu dat za ovu igru. Najbolje pricekati.
-
-
The Red EclipseS(PvE)
Jaglac - Jedi Sentinel lvl40
Kostolomac - Commando lvl37
Tomb of Freedon NaddS(PvP)
Jaglac - Sith Inquisitor lvl50
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Mislim se dal da kupim 1000 cartel coinsa (10$) i kupim si hk-dlc koji košta 600 cc-a, ili jednostavno platim mjesecnu pretplatu (15$) i dobijem to besplatno i da igram bez restrikcija. Doduše, zada sam si misiju da više ni kune necu dat za ovu igru. Najbolje pricekati.
I ja razmišljam o tome. Ne znam, nekako mi se pretplata čini zgodnijim rješenjem jer ne moram razmišljati o restrikcijama, s time da EA daje bonus cartel bodove u sklopu promocije vraćanja starih pretplatnika. Budem vidio još :)
Sada još moram samo obaviti radni dan :(
-
-
Igra traži 25 gb na HDD-u. Skidanje je brzo (kod mene je max. koliko i može).
-
Još jedan masovni minus, naime možete sve skupa imat samo 2 lika. Pokuša sam napravit novog na drugim serverima i došlo mi je upozorenje da su dva lika max i ako ocu napravit novog da moram IZBRISAT starog da bi dobija slot. Pa koji kreteni donose ove odluke?! Najprije debilizam sa quick slotovima koji su inace samo igrin interface, koje moraš platit, pa još i ovo. Pohlepa neviđena.
-
= Citat =:
Također sam skinuo. Sad je na Deadu sve. :)
Dakle, server Tomb of Freedon Nadd, lik mi se zove Lythilo
-
Isti server. IGN: Tomton.
-
Ojebem vas i PvP server. :)
@whiskey:
Imaš 2 max lika, ali trenutno imaju neki problem sa stvaranjem likova koji i mene koči od stvaranja lika makar nemam nijednog.
-
Kjut mi je ovaj blagi stutter u igri. Prekjut.
-
Zabavite se vi, odo ja na RP server kad si skinem klijent. To jedino valja.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Na koju ćeš stranu? Ja isto nisam sklon PvP serveru jer, ono, TOR i PvP? Uz sva ova F2P ograničenja?
-
Partypooperi.
Btw, koja je razlika u PvP i RP serverima?
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Na koju ćeš stranu? Ja isto nisam sklon PvP serveru jer, ono, TOR i PvP? Uz sva ova F2P ograničenja?
Neznam koje servere ima, dugo me nije bilo. Ti odaberi, ionako cu klijent tek u ponedjeljak skinut kad budem na faksu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Btw, koja je razlika u PvP i RP serverima?
Piše ti kad biraš server, sotono jedna. :)
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Neznam koje servere ima, dugo me nije bilo. Ti odaberi, ionako cu klijent tek u ponedjeljak skinut kad budem na faksu.
Ima samo jedan engleski RP server tako da nemamo izbora baš. Ja sam za Imperij čisto zbog IA, ali možemo se dogovoriti.