Bayonetta :pray: :pray: :pray: :pray:
Bayonetta razvaljuje GoW i DMC.
Printable View
Bayonetta :pray: :pray: :pray: :pray:
Bayonetta razvaljuje GoW i DMC.
Ja ni dvojku nemogu 2 puta zaredom igrat jednostavno mi se neigra kad več znam šta če se sve desit , a nemgu se natjerat da idem gej paragon putem.
Uuuu, ja sam je već 3 puta prešao i još mi nije dosta, to će se igrat ko ludo ^^ Evo u ovom trenutku baš igram fear2, spooky.
Jel ima neki sajt da npr unesem konfiguraciju kompa i on mi izbaci spisak svih igara koje podrzava?
Imaš Can you run it, ne radi baš na tom principu al' je barem meni jedino poznato da radi sličan fazon. Ako već nisi koristio, ovo ti je ona stranica gdje nađeš igru, skineš tool i ono ti kaže da li je možeš igrati, ugl. dobra stranica.
Ma kuzim te ali bi to morao onda raditi za svaku igru.
Vise sam isao na ono da unesem procesor ram i graficku i izbaci mi spisak igara koje mogu normalno goniti.
A znam za taj sajt.
Trenutno igram Oblivion.
Primjetio sam mali nedostatak kod "Can you run it" programa. Nije strasno ali...
Ne prepoznaje OC procesore i SLI graficke. (Cini mi se kao da podatke vuce iz dxdiag-a.)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0454c501.jpg
Prešao fear2, koji kraj ^^ Sad odmor a sutra ujutro počinjem sa novim AvP-om.
Bayonetu, Brutal legend, Sega superstar tennis i ice age 3 sam započeo. XBOX 360
Igram flOwSna PSPu, sviđa mi se jer je glazba onako fino relaksirajuća, kao i sama igra :D
Batman: AA. Kakva igra, strašno.
NBA Live 2005 :pray:
Bioshock 2
COd 4 mp, uskoro krecem ponovno zaigrat Half life 2---
Malo PES10,malo Allods Online i malo CoD 2 mp.
Aliens vs. predator i COD 2 mp.
Need for Speed Shift
Operation Flashpoint Cold War Crisis :D Inače nevjerovatno bugovita igra, prodem misiju, sejvam, odem van, vratim se kuci da nastavim igru, kad tamo moram citavu igru iz pocetka, cak i trening. Nekad imam srece pa nastavi od zadnjeg sejva, al inace promasi obicno.
James Bond - QoSS- Loše. Ovo je barem za nijansu moralo biti bolje odrađeno.
Mass Effect 2S- Moar.
Trine, jako zabavan platformer me likes i Dirt 2 igra je zabavna, nisam preveliki fan jurilica ali ih volim odigrat s vremena na vrijeme, pošto je NFS mrtav ov oje sljedeća stvar na redu :D
NFS je tek počeo živjet, franšiza reborn al u drugom obliku ^^
Ja trenutno igram Section 8 i Call of Duty ;Modern Warfare 2. :D
Jednu od najboljih igri ikada, M A S S E F F E C T 2 :pray: :pray: :)
Jednu od najboljih igri ikada, M E T A L G E A R :pray: :pray: :D
Nabavio Titan Quest Immortal Throne da ga igram sa macanom :)
neverwinter nights
skonto da je to d&d igra pa reko da odigram malo
L4D 2, koja ludnica :)
Fallout 3 sa svim DLC-ovima i sa tonom modova
Prolazim Mass Effect 2 po 4. put.
Call of Pripyat napokon!