Zato se ja držim dobre "stare" 32 bitne verzije...nema što ne radi osim nekih igra zaštićenih star-force zaštitom .
Printable View
Zato se ja držim dobre "stare" 32 bitne verzije...nema što ne radi osim nekih igra zaštićenih star-force zaštitom .
Ajde ajde, to što Grim Fandango ne radi na 64bita ne znači da je sustav loš :D Pa pogle listu ovih prastarih igara koje rade savršeno, čak sam ostao iznenađen što nisam morao prebacivati Compatibility na Win98 ili sl.
Nisi ga odigrao. :)
@W3DR4N; Moja greška, zaboravio sam.
Budem 100% 8)
Ako treba, dok sve ovo pređem, vratim se na mjesec ili 2 na WinXP ili Win98 tako da nadoknadim sve što mi sada ne radi.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kaj je najbolje mene te prastare igre ni ne zanimaju...samo volim malo prcati ljude po forumu :D
Graphics whore. :(
Inače, tražim jedan action RPG koji je izvorno bio izašao za XBox, a kasnije za Windows.
Jedino čega se sjećam je da je u pitanju bio japanski dizajn likova i da je malo podsjećao na Fable. Nešto na S.
Summoner?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
http://www.gamespot.com/pc/rpg/summoner/review.html
@Bezimeni, :P
Summoner ti je jedan od najboljih rpg-ova ikada (imaho) .
Možda Sudeki ?
http://www.gamespot.com/pc/rpg/sudek...result;title;0
Yup, Sudeki. Zahvaljujem. :)
Da, Summoner je izašao za PS, a ne za XBox... Sorry.
Vaše cijenjeno mišljenje: Koji je najbolji RPG za Gameboy Color (ako izuzmemo Pokemone)?
- Metal Walker
- HOMM & HOMM2 (znam da to u biti nisu RPG-ovi, ali ajde)
- Legend of Zelda: Oracle of Ages
- LoZ: Oracle of Seasons
- LoZ: Link's Awakening
- Wizardry
ekčuli, HoMM su više RPG nego svi ovi ostali..
I nastavak nažalost je bio očajno loš i nije izašao za PC :(= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
I da... Igraš? :D
Ne igram stare igre .
Pozdrav svima.Novi sam ovdje. Malo sam gledao po forumu pa sam naletio na ovu temu. Zanima me dali netko zna neku igru sa mitološkom temom, ono čudovišta, grčki bogovi i to. MMORPG,RPG,strategija, flash šta god vam pada na pamet recite, bio bih zahvalan!
Age of Mythology
God of War
Rise of the Argonauts
Titan Quest
Zeus: Master of Olympus + Poseidon (ekspanzija), bar ako te zanimaju city building igre.
je mi moze neko reci neku besplatnu online horor ili shooter igru.
molim odgovor što prije.
hvala unaprijed
Vedran i Arbiter hvala na odgovorima!
neki prijedlog može, planiram zaigrat jednu od ovih avantura ; syberia, agatha christie:murder on the orient express i the secrets of da vinci pa reko da čujem vaše prijedloge šta bih mogoo najprije od navedenih :P
CrossFire ili Combat Arms= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
FEAR CombatSje besplatan ako te zanima, bar ako tražiš čisti FPS.= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
Definitivno Syberia, a preporučio bi još i Sherlock Holmes igre (tu su vremenski sa Agathom Christie pa ćeš se možda pronaći i u njima).= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Tražim igru..stariju.. Uglavnom igra se s mišem. Kontroliraš jednu ploču na kojoj je kugla i moraš tako mičući ploču odfurat tu kuglu na cilj. Tak nešt...
I da... Igra.. igraš kao anđeo neki mali. Stara dosta. Ulaziš u ljude. Dalje se ne sjećam :? :(
Ova igra sa kuglom sam ja igaro nešto slično na PS1 i zove se Kula World, možda ti pomogne.
A sa anđelom se zove Messiah.
Njet kula world. Nije balon nego nekakva željezna kugla.. vodiš ju tako da mičeš ploču.. kuglu nemožeš drugačije micat.
E da Messiah! :pray:
Hvala
1/2 pogođenih.. nije loše.
Ovo s kuglom.. jel mozda ovo?
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Labyri ... s!_Edition
To je to.. To mi je malo za odmor od krvoločnih igara :D
Hvala ^^
Tražim neku dobru WW1 strategiju, po mogućnosti BEZ tank rushova (mrzim ih)
[quote="Saint Jimmy"]Tražim neku dobru WW1 strategiju, po mogućnosti BEZ tank rushova (mrzim ih)[/quo
nas koja ti je cool...
HEARTS OF IRON 1-2-3(samo nezz jel' 3-ica izisla)