Nemam pojma za tvoj "please Wait", osim da možda hardverski ne zadovoljavaš.= Citat =:
Izvorno postao Senetry
Podršku za igru ima Comrade, to je debilna varijanta ASE i XFire-a :)
Printable View
Nemam pojma za tvoj "please Wait", osim da možda hardverski ne zadovoljavaš.= Citat =:
Izvorno postao Senetry
Podršku za igru ima Comrade, to je debilna varijanta ASE i XFire-a :)
AMD Athlon 64, 1800 MHz 3000 +
NVIDIA GeForce 7600 GT
trebalo bi radit...
Da, trebalo bi. Možda te kakav firewall zeza. Pokušaj isključiti na tren firewall i antivirusni program i pokušat se spojit, ako proradi, onda je tu negdje problem.= Citat =:
Izvorno postao Senetry
j... ti noobove. skaču pred nišan i onda se bune kada ih netko ubije
Jednostavno izbjegavaj situacije 1na1 sa Icarusom.= Citat =:
Izvorno postao ssalG
već sam se spraksao u f2f sa icarusima... putanja je većini ljudi predvidljiva a ti samo trebaš ići u smijeru suprotnom od bombe i skineš ga :)
Samo me zanima dal itko trenutno ima bolji stats od ovoga? :killyou:
http://img529.imageshack.us/img529/8307/statsvb1.jpg
dabog da ti Cyclops pleso kolo na grobu, kujo :killyou:
nauči igrat sa puškama pa se javi :*
Odite doma iplacite djecico ownam vas 8) :killyou:
Da nema mog cyclopa KIA bi bila u kurcu...i to velikoom... ali i dalje idioti ne shvacaju da bi mi ga mogli koji put i popravit... jer kad ja krepam ode i emp...
a stvarno teško ownat s nečim što puca rakete svake 2 sekunde i a treba primiti 6-7 raketa da se uništi :))))
pa aj da tebe vidim... jbte prdnem i ubijem te bio u cyclopu ili izvan njega kako u fearu tako i ovde= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Molim lijepo, neki su dobivali sijede zbog mog shotguna u FEAR-u :D:D:D
npr?= Citat =:
Neću imenovati tu osobu, samo ću reći da je pobrisala jedan podforum :shy
:rotfl:= Citat =:
poz, ima li koja dobra duša da mi udijeli QW key, ili mi ga bar posudi da isprobam igru? Piva na slijedećem LANu zagarantirana :D
uber, imaš msn/icq?
drugovi pingvini moraju djelit jel :)
Ja sam prestao igrat, pa ako tko hoće beta key neka se javi ovdje (ne mi slat PP)
P.S.: Preduvijet je minimalno 65 postova na forumu.
Ajde ako mi mozes poslat da probam...
hvala
hmm.. bas me zanima tko je ta osoba :rotfl:= Citat =:
E ljudi cim se spojim na server ili me odma izbaci ili malo nakon sta udjem u igru i dobijem ovaj error :
You have been kicked via punkbuster ( for 0 minutes ) restricion : losing key packets (b)ffff0001 .
Jel trebam neku komandu upisat ili ukljucit pb ili nest trece?
hvala
trebas ukljucit punkbuster ;)
imas ga cim kliknes "play online" tamo gore u izborniku ;)
Ukljucio sam ali opet ista stvar :(
kad si instaliro igro jesi stavio kvacicu na opciju da ti se instalira i punkbuster?= Citat =:
Izvorno postao Senetry
To se mnogima dešava, piše na ETQW forumu. Za svaki slučaj probaj update PBa kroz pbwebsetup.
Nemam pojma u tome je stvar...a i da nisam zar ga nemogu negdije skinuti..= Citat =:
Izvorno postao ic3
Evo skinuo sam onaj pb updater..updateao pb za quake wars i probao igrat ali opet isti error.
Ideje?
Uskoro će izać novi update s kojim bi trebalo bit sve u redu. Do toga ćeš se morat strpit :)
Update samog quake warsa (sad je 1.1) ili pb-a?
PBa
Za sada, jedini ozbiljniji bug koji sam primijetio je pri spajanju na server. U recimo 30% slučajeva mi zna smrznuti igru, a ponekada i čitav stroj. Pri restartanju igre ili Windoza obično se spoji, ponekad iz 1, ponekad iz 2. ili 3. pokušaja. Što se drugih stvari tiče, mislim kako bi nekakav anti-lag sistem po uzoru na WET jako dobro došao, jer zna biti opakih problema kada se zakače ljudi s velikim razlikama u pingovima.
Zna se desit da i pri pingu od 60 desi takav lag da se nomoze ni sa mijesta pomaknut... to u warowima zna skroz taktiku sjebat...
Izašo je novi patch i stavili su nekakav osnovni antilag, i nema više tolko laga na serverima (uklonjen je serverski memory leak) itd.
Evo vam PB UpdateSmeni radi.
Ekstraktajte u \etqw\pb
EDIT: stavio na rapidshare.
Neradi ti link totalno drugi site neki
obicno se smrzne ako koristis najmanju rezoluciju= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
skini pbsvc.exe i napravi uninstall PB-a(baci oko u regedit i gledaj ovdjeHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Controlset001\Sevic es look for PnkBstrA PnkBstrB and PnkBstrK i HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Controlset003\Services look for PnkBstrA PnkBstrB and PnkBstrK.-ako ih imas brisi ih.isto tako mozes pobrisati i PnkBstrK.sys ako ti se nalazi u windows\system32\drivers)...zatim pobrishi i pb folder iz qw:et foldera...nakon toga nanovo instaliraj PB (skini pbsetup)...pokreni igru, ukljuci pb i to bi trebalo biti to...= Citat =:
Izvorno postao Senetry
moram priznat da se igra malo poboljsala.cini mi se da su oruzja ipak malo s patchiranjem postala djelotvornija,a i ekipa je malo nabila skill
Kad otvorim punkbuster setup pise mi ovako za quake wars :
Client version : (v1.304|A1313 )
a server version : (v1.272|A1313|C1.304)
u cem je problem, izgleda da nisu kompatibilni client i version...kako da to ispravim?
Napiso sam i ja i oklop kako.