Ajde okanite (ostavite) se vi Pingua , red_queen i njenog dečka !
To se tiče samo njih troje !
Printable View
Ajde okanite (ostavite) se vi Pingua , red_queen i njenog dečka !
To se tiče samo njih troje !
Ruke. Nervna baza. Nemam ništa za smirenje doma.= Citat =:
Izvorno postao nameless
nebi baš bila fora. Samo bi ispo idiot.= Citat =:
Izvorno postao nameless
haha, da, moje :)= Citat =:
Izvorno postao nameless
Moja draga
Lepa je kak mesec v noć kaj mi pota kaže
I blešči,blešči kak rosa
kaj me sako jutro pozdravlja.
Diši kak domača loza v zoru
I grije me,grije moja draga
do zadnjega mi na ovome svetu dana.
:boohoo:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
pingu poslušaj pjesmu Wasting Love od Iron Maidena, moje preporuke, odlična pjesma
Trenutačno sam top listener Riblje Čorbe na last.fm-u, a tako će i biti još neko vrijeme.
Lud 100%, Ja sam se ložio na tebe, Ja sam još ona ista budala, Još jedan šugav dan, Mirno spavaj, Ostani đubre do kraja, Rasprodaja bola, Pobeći negde, Dva dinara druže, Kada hodaš, Baby I don't wanna cry...
Trenutačno mnogo bre paše :)
Dodaj "Nemoj, srećo, nemoj danas" i neizostavnu "'Oću, majko, hoću". I mene je u zadnje vrijeme strefila neka faza Čorbe.
E, mogli smo predložiti "Kako je lepo biti glup" za himnu PCP foruma - šta kažeš?
himna ovog foruma je Y.M.C.A. :|= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
Burek, sve pjesme su mi u playlisti, samo sam istaknuo neke :)
\o/ It's fun to stay at the Y.M.C.A. \o/= Citat =:
[quote=Neven <R>]\o/ It's fun to stay at the Y.M.C.A. \o/[/quote:13o91pxe]= Citat =:
šta je to ? pička ? :shock: :D
To su ljudi koji drže ruke u zraku, ali dosta je spamanja pingvinovog topica.
= Citat =:
:pray: Jako dobro zapravo.
aha, ja sam "/" zamislio kao neke noge, a "o" kao znate već šta...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
LOL :D decko ti si sexualno ugrozen :))) inace to moze biti i link na smajlic sa dvije puske= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Kad sunce nestane
Ti pojavis se
Svijetlo nastane
Nema Te
Otisla si
Vratiti se neces
Ostao sam
opet sam
Tuzan sam
Nema Te
gle dred, nemam ništa protiv tebe, ali molim te svoje pjesme stavljaj u ljubavne stihove... ono, ako ti nije pre veliki problem :)
no problem,al nisi li reko da moze i tu?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
ok,stavit cu sljedecu tamo
Vidim da ti svi daju preporuke za pjesme, pa ti ja preporucam da nabavis malo Albanskog popa, stvarno je ono, uff, za puknut...
Situaciju s kvinicom nebum komentiral, al jos cu jednom izrazit zaljenje sto jucer nisam usliko one pingvinice u Karlovcu :(
Eto, da nebi rekli da ništa ne radim, napisao sam pola stranice priče u 3 minute... Nastavljam pisati popodne, beauty sleep prije svega.Code:Sve što je lijepo kratko traje, pa tako i moj san o kupanju u čokoladi dok oko mene plešu čokoladne barbike. Probudio me Catherinin vrisak. A zatim njen duboki uzdah dostojan domaćice koja prati i snima svaku epizodu Oprah Showa. «Heeee's sooo sweeeeeet!!!» «Yeah, so are the pumas. Can I sleep now?» «...And then I'm going to wash you, and then I'm going to dry you, and then...» «I'm going to shoot him because I want to sleep.»
Kad ću dobit beta verziju? :D
Ja jedva cekam :D
iza mene :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Helena
polako... sad idem po kruv&mlijeko, ugrijem si pohance i bacam se na pisanje dalje :)
ps1ho i helena, za sve upite imate msn, ostali prek foruma :)
Njet... :D Ima da sam prva na redu.= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Ko više ponudi dobiva prvi/prva :)
A sta da nudimo? :D
upravo sam mu ponudio 5 minuta grcevitog smijeha 8)
Hmm... :|
anketa pwna :pray:= Citat =:
He, he, ova ti je dobra.= Citat =:
...razmišljanju o ljubavi i sličnim spolno prenosivim bolestima...
inače sad pišem uvodni post... onda jednom dnevno ili u dva dana ću stavljat stare pjesme+ redovite raporte iz mog života. globalno selo ftw.
bar nisam procit globalno sijelo, ono wt?
Code:Draga Anne, pišem ti ovo pismo iako ne postoje šanse da će ga Tvoje ruke ikada primiti i Tvoje oči pročitati. Već sam mjesecima zatočen na ovom pustom otoku usred oceana te mi društvo prave razne ptice. Hrane i vode ima u izobilju pošto je otok nastanjen s mnogo životinja, a i brodske zalihe se još dobro drže. Priroda je zaista lijepa no muči me to što sam sam. Nedostaje mi društvo koje će mi pomoći brojati dane i gledati zaista prekrasne zalaske sunca na ovom otoku. Oh, Bože, kako mi nedostaješ Anne. Ne prođe niti minuta a da te se ne sjetim, ne prođe niti jedna noć da te ne sanjam. Grize me ova naša razdvojenost. Sjećam se, i to kao da se jučer dogodilo, našeg rastanka u luci. Sjećam se u što si bila odjevena, sjećam se zadnjih riječi koje si mi uputila... Suza mi krene čim pomislim na naš rastanak. Život mi je nekako izgubio smisao od kada sam tu. Kada sam bio u Londonu, svako jutro sam se budio samo iz razloga što sam znao da ću ugledati Tvoje prekrasno lice barem jednom taj dan. A tu, kada se probudim, znam da ću samo moći gledati tragove svojih stopala u bijelom pijesku. Anne, meni se više neda disati. Htio bih zaspati te se probuditi kraj Tebe, kraj tvoje prekrasne plave kose i još ti barem jednom reći... «Volim te.». No to očito više nije moguće. Svakog dana proklinjem svoju odluku o odlasku iz Londona radi posla. Istina, biti dopisnik za New York Times nije mala stvar, no da me netko pitao što bih izabrao, između tog posla i Tvoje ljubavi, ne bih dvojio niti trenutka. Razmišljao sam o tome da si oduzmem život, no neka suluda nada me spriječava u tome naumu. Svaku večer liježem uz misao «Ma ovo je samo ružan san.». I svako jutro se budim shvaćajući da sam ja u nekom drugom svijetu, daleko, daleko od tebe...
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
khm,svjedno,veoma zanimnjivo pismo pingvin :D :D
ima toga još na http://mcpingvin.bloger.hrS, samo ne pejstam to tu jer bi dobio komentare tipa "samo nabijaš postcount"
Pozdrav kolegi prije nego sto mi ne dodje zvonit neka groznicava mama na vrata sto im nabijam megabajte.
Inace ako si jos u ku*cu gledaj O.C i One Tree Hill 8)
http://mcpingvin.bloger.hr/post/veliko- ... 06445.aspx
samo da uputim sve prisutne :cheer
žao mi je gledati topic na dnu stranice, pa evo pokušaja dočaravanja noir atmosfere kroz priču... ovo je prvi nastavak.
Ilica u kišno popodne. Hodajući u svome crnom kišnom kaputu gledam odraz izloga u vratima tramvaja. Rijeka ljudi ulazi i izlazi na tramvajskim stanicama. Nitko me ne prepoznaje, što je ugodna promjena. Život opet teče nizvodno. Prije desetak godina zapao sam u vječnu apatiju koju ni sva sila psihologa nije uspjela ni ublažiti, a kamo li ukloniti ju u potpunosti. Zahvaljujući toj apatiji krenulo mi je pisanje poezije i sviranje. No, život relativno poznatog pjesnika i muzičara me nije zanimao. Prije tjedan dana sam izbačen iz benda. Kažu, previše ljudi dolazi slušati samo mene, a oni ne žele biti prateći elementi.
Kiša ne prestaje padati. Kapi polako klize niz izloge dućana dizajnerskom odjećom. Prilazi mi neka cura. Obožavateljica, kaže. Više manje standardna priča; želi autogram, kako sam počeo s pisanjem i sviranjem, bi li se htio naći s njom na kavi... Uljudno obijam poziv na druženje. Od kad sam postao gospodin tajnoviti, svi se zanimaju za mene. Novinske kuće su išle tako daleko da su i slali novinarke da me zavedu i otkriju fragmente moje prošlosti. Nastavljam svoju šetnju prema Mažurancu*.
Kazalište i dalje motri okolne ulice svojom vječno žuto bojom. Pali se javna rasvijeta. Kao i što se palila one večeri kada mi je Ljubav umrla na rukama...
*Trg Antuna, Ivana i Vladimira Mažuranića