Ajde, pokušaću te shvatiti pošto si još frišak na forumu... ali nemoj nikadaSviše napraviti ovakav post.= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
EDIT : Ovo...
... je već malo previše, čak i za novajliju.= Citat =:
Printable View
Ajde, pokušaću te shvatiti pošto si još frišak na forumu... ali nemoj nikadaSviše napraviti ovakav post.= Citat =:
EDIT : Ovo...
... je već malo previše, čak i za novajliju.= Citat =:
Pusti momka nek sa zabavlja.
Opaaaa jebena prica.
Znaci Niko dolazi u Ameriku misleci da je njegov bratic Roman bogati gospodi n covjek koji ima 20 bazena, 50 sportskih auta i ima vise love od Bil Gejtsa, no kad napokon stigne potpuno se razoracara vidjevsi da Roman zivi u nekoj rupi koja nije vidjela cistoce 10 godina, te da je u problemima do grla. I uz to jos ga doceka ne bas neka dobrodoslica, Roman mu odmah naredi da cisti tu rupu. Niko pokusa spasiti Romana, ipak je neka vrsta njegove krve i pogine zrtvujuci se za njega. I onda Roman uzima bazuku u ruku i krece u osvetu.
dobar dobar :D= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Nije čita san da je NIKO BELIĆ glavni lik
lol, i od kakve nam je to korsisti, ni jedan ni drugi nemati dokaze, samo sto je on dao nekekav link, pa je to sad mlao vishe kewl, vise vjerujem navodnom 'information leaku' !!!= Citat =:
Izvorno postao RG
http://www.gtagaming.com
Samo pratite taj site i sve će biti ok!
;)
gtagaming rulez
ljudi s games radara su pokušali napraviti kartu liberty citya. da ne objašnjavam pogledajte ovdje
http://www.gamesradar.com/gb/ps3/gam...08105930968037
Zanimljivo...dali su si truda...ipak je to GTA. svaki trač koji čujemo ostaje nam u glavi dok se ne dokaže suprotno :D
[quote=the_stup]u potpunosti se slazem, usrali su cim su u 3D otisli :twisted: :killyou: :yuck:= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
GTA2 owns all :D :D :wink:[/quote:22sc1ya4]
pišite što želite.... ali vice city je legendaran
sta??tu pise da je glavni lik Hrvat??Niko Belić= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Čuo sam da se neće moć voziti avion i da će grad u kojoj se radnja odvija (Liberty City) biti manji od San Andreasa- to me malo razočaralo, ali čuo sam da će koristiti mnogo bolji engine da bude što realnije
Mislim da sama cetvorka nece bit tako dobra,al da ce ubrzo poslje nje izbacit nes senzacionalno.
Ja sam cuo da navodno Liberty City u IV ce bit jednake ako ne I veci od San Andreasa.
E sad posto nece bit aviona, I samo je jedan grad, cini mi se da ce R* pokusati se vratiti GTA III (koji je bio najbolji od svih iz 3D ere, tj III serije), tj starijim Grand Theft Auto-ima, mozda izvedu nesto slicno kao u GTA II ili GTA
Mislim da ce ovdje R* ici na gameplay te "vracanje korijenima", sad cemo vidjeti da li ce biti pun pogodak ili potpuni promasaj. Vece su sanse za promasaj jer vecina gamera tj. GTA fanova igraju od GTA III te nisu nikad igrali GTA 1 il smatraju da totalno suxa te im je naravno SA najdrazi.
Bas sam citao na GTA forumima, I nemogu vjerovat forumi su naravno samo o GTA te bi covjek pomislio da ima podforum o starijim gdje razni gameri pricaju o GTA i GTA II u dobrom svijetlu itd. a kad ono vecina topica se svodi na pljuvanje klasika te postavljanje raznih glupih pitanja, ostao sam zaprepasten :shock:
bit će manji, osjetno= Citat =:
Izvorno postao Teon
Vice city i trojka su puuuno manje od san andreasa...a ipak u njima nalazim više sadržaja...valjda to rockstar ope pokušava napraviti...
I bolje da nema aviona, sjecam se na san andreasu da sam izgubio sve zivce na misijama s avionima...= Citat =:
Izvorno postao Gaming Monk
I ja isto ali to je dobro kod takvih igara 8)= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
što se mene tiče ja bi najradije da naprave remake vice cityja :D
a šteta što se zrakići neće moć vozit, ali nvm. samo neka oni pogode gameplay ko što su pogodili sa lc i vc :pray:
Ma bolje je da nema aviona. Ja san andreas nisam prešo jer nisam mogo preć one misije sa zračnom lukom.
Nema aviona uopće? jadno. Ne moraju stavit misije s avionima samo nek nam ih daju da ih vozimo.
al onda opet...igra će bit grafički puno naprednija od SA pa bi vjerojatno trzalo ko blesavo da letiš nad gradom.
Ako si dobro namistite kontrole na avion onda je sve bez problema.
Trebaju avione stavi, jer kak shvatis kako vozit odlicni su. Ja se u Hydri stalno vozio... nisu mi auti niti trebali :P
Sry, stvarno, ali onda ste nesposobni... pa letenje avionom u SA je ubitačno lako. Helići su malo teži, ali opet ništa što ne možeš uvježbati u 5 min. Možda zaboravite točkove uvući?= Citat =:
Izvorno postao M@T3J
Tako je. Takodjer, izvedeno je najarkadnije moguce uz zadrzavanje fizickih svojstava aviona. Imate akceleraciju, yaw, pitch i roll. Nakon privikavanja i otkljucavanja hydre vise nema potrebe za ikakvim drugim prijevoznim sredstvom (osim za dolazenje do hydre)
Previse je za ocekivati da se avion ponasa kao automobil.
To ne bi trebalo previse utjecati na performanse. Tako i tako ce u igri biti LOD, zasto s visine ne bi funkcioniralo?= Citat =:
pa bi vjerojatno trzalo ko blesavo da letiš nad gradom.
Lol, indeed ali vidite i ja sam se stalno vozio u Hydri, Hunteru ili sa JetPackom, al kako se ono igra zove, aha da: Grand Theft Auto
Mislim da to pokusavaju izvesti, ponovo ga vratit, u GTA III je bio Dodo no s njim je bilo strasno tesko letjeti, u GTA:SA je jako lagano nisam morao ni kontrole namjestat
Ma bilo bi zakon kad bi na radiju metnuli neke isjecke koje ce se pojavljivati u vijestima na radiju.
npr. pobijo si jednu bandu pa da o tome malo slusas na radiju to bi bilo :pray: , ali to je vec trazenje dlake u jajetu
Da to bi bilo fenomenalno, bilo bi super da vrate Head Radio i Da Shootaz - Grand Theft Auto (Joyride), a ja bih volio da stave mp3 player u igru, tipa da mozes kupit i slusat mjuzu on foot :D
Ne volim bas te GTA al VC sam igrao zbog toga sto mi bila jedina dobra koju sam igro(nisam imao net) a SA sam cekao,cekao i docekao razocaranje prvo sam ga igro dan i noc onda dojadi nakon tjedan 2 :thumbs1:
Treba stavi policiju koja radi svoj poso kak spada. A ne da svi mogu pucat po gradu, radit masakre nevidjenih razmjera, vozit 300 na sat , proc kroz sva moguca crvena svijetla... No samo se zabite malo u njihova auto i vec vade pistolje i pa pa...
U Mafiji je policija bila odlicna... Vozio si prebrzo i dobio kaznu... Previse kazni ili napravis neko kazneno dijelo i ides u ZATVOR... a tek u krajnjem slucaju vade oruzje... Zovu pojacanje , a ne da se spawnaju na svakom cosku kad te jedan ugleda. Cak i kad bi kroz crveno proso dobio bi kaznu.
E i u GTA svakom... kronicno fali AI , kako policiji tako i ostalim npcovima... kad su ratovi bandi ekipa stane na sred ceste i puca... mozes cak i uzet auto i zaletit se u njih... i tako rijesit problem...
No sve u svemu treba proradit na tome da taj svjet postane realniji, da nema djecjih gluposti kao udjes nekome u auto sa desne strane a no samo izadje i nastavi setat koda se nis nije desilo...
Te u Mafiji je recimo bila shema da nija svaki hebeni auto na cesti otkljucan nego za svaki model auta trebalo je posebno naucit provaljivat bravu ...Trbali bi se samo potrudit malo i napravili bi dobru igru... a ne je izbacit sto prije na trziste kako bi zaradili gro para na smecu...
vjerojatno zato GTA brzo dojadi.
Molim vas,ja bas ne razumijem pojedince koji tako pljuju po gta-u.Ne razumijem.Meni nije jasno sto vas tocno smeta u toj igri.meni je ok.Ides,razbijas,svadas se s policijom,smijes se smjesnim stvarima na ulici...
Ja mislim da bi veliki broj vas koji usporedujete mafiu i gta,poceo pljuvati po novom nastavku ukoliko bi bio slican kao mafia,jer bi onda rekli da gta kopira mafiu.
Svaka cast mafiji...legendarna je igra...ali nakon sto deset puta ponavljate misiju zato sto ste prosli kroz crveno pa vas ulove....malo glupavo jer ti dosadi.
I moram priznati da mi nije jasno zasto vam se ne svida SA...meni je bio odlican.
Ja samo kazem da moraju proradit na problemima kojih eto ima jaaako puno... A sto se tice ponavljanja misija u mafiji zbog crvenog svijetla :rotfl: ... samo stanes, platis kaznu i ides dalje...
A ovo uveseljava samo malu djecicu kojoj je eto stat kad te policija oce zaustavit jaaako veliki problem...= Citat =:
Ides,razbijas,svadas se s policijom,smijes se smjesnim stvarima na ulici...
A ne shema ubis covijeka na sred ceste motornom pilom (jbg, gust je) ili masakrirat cijeli grad i nikom nista, policija ni ne mrdne... Upucas covijeka sacmom policajcu iza ledja... on udaljen cca jedan metar isto nikom nista jer nije vidio... ali kad te eto zbo genok razloga ipak vide onda se spawnaju svugdje iza svakog ugla , na zgradama ... cak i u vodi... nema nekog logickog mjesta odakle dolaze nego samo stvaraju blizu tebe... dok je eto, zao mi je ali opet moram rec, to puno bolje rijeseno...
ja bi da vrate emotion i flash fm :pray:
a istina je da bi trebali poradit na ai-ju
Pa takve su im skupine primarna udarna zona, naravno da će im podilaziti jer "Nedaj bože da me murja zaustavi dok ja masakriram uokolo i potežem 500 km/h po glavnoj ulici!!1!" :roll: Derišta su problem--- as usual.= Citat =:
Izvorno postao Werewolf
ok,vidim da se ovdje ne postuje tude misljenje al dobro...malo citata
nakon tri puta-zatvor...ja mislim da je to i tebi vjerojatno dosadilo...da postujes pravila prometa...ti je dosadilo?= Citat =:
samo stanes, platis kaznu i ides dalje
to ne razumijem...ima puno "velike djece" koje ovo takoder uveseljava(bez uvrede):D= Citat =:
A ovo uveseljava samo malu djecicu kojoj je eto stat kad te policija oce zaustavit jaaako veliki problem
zar to postoji u mafiji? :shock:= Citat =:
nema nekog logickog mjesta odakle dolaze
nisam znao...al zbilja :D:D
ako je ovo nekog uvrijedilo tj. tebe werewolf...sorry :D
Vice city je puno bolji od SA.Mafia je puno bolja od VC.Zašto je tako(po meni naravno)???Meni nije važan zvuk,grafika,veličina svijeta.Važne su mi "male" stvari,na primjer mene je tako nevjerovatno iritiralo to što u SA nema alarma na autovima i slične stvari koje mi se ne da nabrajati,ali uglavnom takvog su tipa.Mafia je kralj takvih "malih" stvari,a GTA uopće nema toga,on je površan,ciljana publika su retardos klinci ili tinejđeri sa ba facom(široko raširena usta sa očima koji gotovo gledaju u nos,nije uvreda po meni to je privremena faza kada je nekome dosadno).
Slazem se za ovo sa mafijom...ona ima neku "carobnu privlacnost"( :rotfl:) il tak nesto...
Ali sad cu vam nabrojati zasto je meni SA dobar:
-Veliki svijet
-Velika mogucnost igranja u tom svijetu
-Nekoliko razlicitih radnji
-Zafrkancija
-ima elemente RPG-a( :pray: );ostali gta naslovi ih bas i nisu imali
-beskrajan broj mislija
-velik broj vozila
Mafia:
-Odlicna filmaska radnja
-Muzika
-tridesete godine
-Policija;al nakon nekog vremena dosadi
U Mafiji mi je bezveze onaj freeride...Brzo ti ponestane ideja sto da radis...
Ovako mozemo u nedogled ali cinjenica je da je Mafija izasla u vrijeme gta 3 ... a po igravosti i po tim kako Black Hawk kaze malim stvarima owna cak i san andreas koji je puno kasnije izaso... a cak i nema puno bolju grafiku. U Mafiji je prica odlicna, dostojna i filma, a malih detalja je bilo stvarno puno. Recimo jedna stvar koja mi fakad neide u glavu zasto u gta nema brzinomjera , ima benzinskih postaja a nema potrebe za punjenjem benzina dok je u mafiji trebalo cak i na to pazit. Onda recimo cak postoji speed limiter koji se moze ukjljucit kak se ne bi postigla prevelika brzina dok je policija u blizini. A kad smo kod policije u Mafiji se ona ne spavna na svakom cosku. Policajci su raspodjeljeni po ulicama pa kad te jeda ugleda da si izvadio sacmaricu na sred ceste (jer inace nije normalno da ljudi furaju tesko naoruzanje dok trce ulicom) on ce otrcat do najblize prahistorijske telefonske govorinice i zvat pomoc te ce doc 1 do 2 policijska automobila koja su u blizini , i ako se sakrijete nakon nekog vremena ce odustat. Dok se recimo u SA oces sakrit u neki kut a tamo 3 policajca... (hmm ko zna sta rade). Istina da je freeride bezvez ali i najbolji imaju probleme.
S obziram da polazem vozacki bas mi i nesmije dosadit, jer u SA imas ti beskonacno auta pa ako ga razbijes ko ga jebe, ali u RL razbijes auto... najebo si 8) Slicno je u Mafiji bilo , ako si unistuo svoj auto, a nisi bas bio nadaren za kradju isto ti nije prostalo nego duuga setnja, a jos kad imas one fancy aute na kraju moras ih pazit jer novog je prakticki nemoguce nac 8)= Citat =:
ja mislim da je to i tebi vjerojatno dosadilo...da postujes pravila prometa...ti je dosadilo?
Jbg u ovoj temi sam se raspiso vise nego ikad :P
Ja ne bih usporedjivao GTA i Mafiu, jednostavno to ne ide.
GTA je uvjek bio i ostao arkada, arkada crim lifea, dok je Mafia moglo mi se rec prava igra, tj "simulacij" mafije te se te 2 igre nemogu usporedjivat.
Ako trazim filmsko iskustvo i gotovo savrsenu igru predobrog gameplaya (izuzmimo bugove) onda cu igrat Mafiu :pray: :pray:
Ako se zelim opustat, razbijat ljude i zezat se sa policijom te jednostavno zabavljat bez previse logike i razmisljanja te opet uzivata u prilicno velikom svijetu raznih mogucnosti i zabavnih misija igrat cu GTA :pray:
P.S. U svakom GTA je bilo alarma na nekim autima, obicno parkiranim !