ufatio si s biciklom vise od 80km/h??= Citat =:
Izvorno postao OCTAVIA RS
Printable View
ufatio si s biciklom vise od 80km/h??= Citat =:
Izvorno postao OCTAVIA RS
Moguće je, al treba brijegčina i dobar bike.= Citat =:
Izvorno postao Tekla
Najbolji mi je frend, kupio bicikl za 4000kn stvoren za off-road i skakanja i te gluposti, a uopće ništ ne dela s njim, samo se kurči i koči naglo da proklizava u zavoju. Ja puno veće nebuloze radim sa svojim čudom. Ne znam koji je bog uopće kupovao takav bicikl ak ga ne planira vozit kak treba.
[quote=Lord Jambrek]Moguće je, al treba brijegčina i dobar bike.= Citat =:
Izvorno postao Tekla
Najbolji mi je frend, kupio bicikl za 4000kn stvoren za off-road i skakanja i te gluposti, a uopće ništ ne dela s njim, samo se kurči i koči naglo da proklizava u zavoju. Ja puno veće nebuloze radim sa svojim čudom. Ne znam koji je bog uopće kupovao takav bicikl ak ga ne planira vozit kak treba.[/quote:tg34muzk]
ja sam kupio bike od 2200kn mtb i radim s njim sta ocu a opce se nekurcim jer mi to nije fazon
Pa tak i treba, a ne se sa svakom sitnicom kurčit.= Citat =:
Izvorno postao Tekla
Gledao sam neki film, gdje lik se spušta niz brdo s bikeom, i brzina je onako dosta, dosta velika. Uglavnom, nakon nekog vremena zapne na kamen i ravno po gromadama :rotfl:
Još jedan film ima. Zove se Extreme Compilation.
Lik se vozi uz neko brdo, i stane na vrhu. Nogu pruži dolje ali se odlomi dio liticu i on niz krš :rotfl:
Drugi lik ga snima kako se lomi po kamenjima.
= Citat =:
Izvorno postao NIKOLA RADIŠIĆ
to je glupost.dat za bike 12500kn.samo ces se kurcit po gradu.ono da se ti sad bavis time pa eto.mislis da ces faca bit s tim biciklom??
prijatelj mi je davao do 20k kuna za bike
:shock:
To nije skupo za stil (freeride -downhill)cjena bicikala za ovi stil su od 2k eura pa nadalje ........http://www.ironhorsebikes.com/SundayWC.html.
Prednje vilie ove bicikle dođu 11 000 kn?Rock shox Boxxer world cup 203 mm.
Pa ne kurcim se ja nego samo kazem, a na sljemenu po cesti se to moze postici ima jedna ravnica. A i dosao je 3000 kuna, tako da se nemam cime kurciti.= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Kurcit se jedino dozvoljava ako takvu biciklu znate i voziti!!!!!!!!! 8)
no ipak on aktivno trenira biciklizam, pa je to valjda neophodno, a čujem i da mu klub otplati pola cijene. Nemaju baš puno članova pa mogu valjda to priuštiti.
Ja često po gradu vidim tatine sinove kako voze bicikle od po 10k kuna,njihova rečenice izgledaju ovako kad češ ti imati ovakvu biciklu ,onda meni dođe da tatinog sineka razbijem 8)
Tatin sinek je meni uletio iz mrtvog kuta na bike. I onda mi prijetio da će bi jbt ovo i razbit ono. I pitam ja jel bike u redu, a on kaže ajme, ogrebao se kostur, a uništene su mi ove armani traperice. :killyou:
Pa sta ja vozim dirt and jump e-xpoorer 370 za 1500kn i netreba mi nista bolje jer me i ovaj dobro sluzi + kak se ja naganjam s njim , koja sve sranja ne radim i koje relacije prelazim super me sluzi redovito ga odrzavam pa se nadam da ce durati jos ovoliko nema potrebe za skupljim :wink:
Meni bicikla ne služi za kurcenje niti san ja umišljen,niti mi je (tata) kupio bike.J taj stil vožnje jednostvno volin,adrnalin,brzine velike,skokovi,neposiv gušt za mene.....................Kurcenje je imati takv bicikl i neznati ništa o njemu i šta je najgore ne znati vozit ga.Iako sam ja za tebe budala koja se kurci.Ja tvoje mišljenje poštujen. :roll:= Citat =:
Izvorno postao Tekla
[quote=NIKOLA RADIŠIĆ]Meni bicikla ne služi za kurcenje niti san ja umišljen,niti mi je (tata) kupio bike.J taj stil vožnje jednostvno volin,adrnalin,brzine velike,skokovi,neposiv gušt za mene.....................Kurcenje je imati takv bicikl i neznati ništa o njemu i šta je najgore ne znati vozit ga.Iako sam ja za tebe budala koja se kurci.Ja tvoje mišljenje poštujen. :roll:[/quote:3aafcslv]= Citat =:
Izvorno postao Tekla
nisam ja nigdje spomeno da si budala.i nepada mi napamet da tako kazem nekom nesto.ali ja bi ti rađe preporucio nekog roga ili konu.
o je glupost.dat za bike 12500kn.((((samo ces se kurcit po gradu)))).ono da se ti sad bavis time pa eto.mislis da ces faca bit s tim biciklom??
Dio u zagradama me malo :-x ali sad je 8)
A jel vam neko ukro bica?Meni jesu i to baš sad negde između 15.7 i 25.8 na kolodvoru u Varaždinu(bil je parkiran iza Kitro supermarketa).Bic je žuti sa crvenim suspenzijskim vilicama,dosta je u sjebanom stanju.prva guma 26x2.125,zadnja 26x1.75.ništ ne piše o proizvođaču,samo ''S 700'' ak neko nekaj zna...javite
Ja svoj više ni ne zaključavam. Nitko ono ne želi ukrasti, čak me i Cigani odbijaju kad im pokušam ono prodati :cry:
Ali ako i ukrade, onda je stvarno očajno stvorenje :)
Trebam preporuku za bic do 3500 kn ne preko toga
treba mi onako višenamjenski bic
dobri amortizeri , kočnice
onako malo više za neravniji teren
ako može da je dostupno u zagrebu ili splitu (i okolica znaći okolica od 20 km)
U Turbo Sportu u Zgu imas Scott-ove bicikle na snjizenju.
Prije kostali 2300 kuna a sad 1600.
Jako dobra akcija.
Ja trenutno nagovaram starce da mi ga kupe :kill:
Uzmi rade trek :wink:= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Nikad cuo za to :D
[quote="olio"]Trebam preporuku za bic do 3500 kn ne preko toga
http://www.maraton.si/images/kona7/2K7_FIREMTN.jpg
izgleda dobro thnx= Citat =:
Samo ima jedan problem dučan je u Sloveniji pa moraš naručit da ti pošalju u zagreb/split.
http://www.maraton.si/hC8741f40e30UCR.htm
da primjetio sam ali sredit ću to :D= Citat =:
Kad je probaš javi
:D
narafno
tu placas marku a ne biciklo.= Citat =:
Na nekim biciklima ali ova za cjenu nudi vrlo dobre djelove!
tako je i kod večine proizvoda= Citat =:
Izvorno postao Tekla
= Citat =:
na tvom mjestu bi rađe otiso u rog i kupio bike.
MTB / 2007 / 4400 Disc
ili
KONA Fire Mountain Eight
kako on želi.
a ovo
http://www.ciklo-centar.hr/new/slikepop ... _mtn_9.jpg
KONA Fire Mountain Nine
Fire Mountain Nine
Frame sizes-------14", 16", 18", 19", 20", 22"
Frame tubing-------Kona 7005 Butted Aluminum
Fork-------Rock Shocks Dart 1 100mm
Braze-on fittings-------2 bottles, fender, disc tabs
Headset-------TH
Crankarms-------FSA Powerdrive
Chainrings-------42/34/24
B/B-------FSA Powerdrive
Pedals-------Wellgo LU-C3
Chain -------Shimano Deore
Freewheel-------SHIMANO Deore 9speed
F/D-------Shimano Deore
R/D-------Shimano Deore
Shifters-------Shimano Deore
Handlebar-------Kona Riser
Stem-------Kona Control
Grips-------Kona Mooseknuckle
Brakes-------Hayes MX4 Mechanical
Brake Levers-------Avid FR-5
Front hub-------KK Disc
Rear hub-------Shimano FH-M475 disc
Spokes-------Stainless 14g
Tires-------CST Crusader 26x1.9
Rims-------ALEX ACE-18
Saddle-------WTB Speed V Sport SE
Seatpost-------Kona Thumb
Seat clamp-------Kona QR
Color-------Blue
ok je i to.ali bolje da je neke druge boje.ovako mi malo zenskasto izgleda.
moram prvo doći do zagreba pa ću vidit što imaju :D= Citat =:
Izvorno postao Tekla
pa imas ciklocentar i u splitu: :)= Citat =:
Izvorno postao olio
lol nisam vidio niti znao :D= Citat =:
Izvorno postao Tekla
Kad dođete u Zagreb preporučam da skoknete do Fumića http://www.fumic-bicikli.hr/web/default.aspSi Marko Projekta http://www.markoprojekt.com/S, oba dućana su u Vlaškoj 81 (jedan blizu drugog - zdrava konkurencija :)), u blizini Petrove crkve, a u Marku možete kupovati i online.= Citat =:
Izvorno postao olio
Oba dućana imaju ponudu vrhunskih marki u rangu već od cca 1.500 pa sve do nekih 35.000 Kn za gotove "konfiguracije", prodaju sve i u dijelovima, a i servisi su im ponajbolji.
Jeba vas Slovenija, tamo ne možete ni isprobati bicikle, kad ubacite u 21-u, već ste na austrijskoj strani Alpa.