evo vidio sam na stranici pcplaya da je na novom dvd-u 9dragons!!
jeli ko igra i kakva je?
Printable View
evo vidio sam na stranici pcplaya da je na novom dvd-u 9dragons!!
jeli ko igra i kakva je?
da :D, ak nemas bota i zelis ikad doc do max lvla moras se oprostit sa zivotom :D to je razlog zbog kojeg ja nisam preso 23lvl :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
igra je dosta dobra nesto izmedju questova i grindanja ono izbalansirano je ;)= Citat =:
Izvorno postao Dropper
ja imam lika tamo na 44-45 lvl-u i do tog lvl-a dojdes dosta brzo u nekih 2 tjedna da igras na dan po 3-4 sata
uglavnom ta mi je igra jedna medju boljima od free naslova :P
aj usporedi s nekom!
hmmm... pa niti jedna igra mi nelici kao ova jer ovdje imas lvl-anje lika i poboljsanje skillova tj. lvl-anje= Citat =:
Izvorno postao Dropper
pa meni najvise lici Perfect World al ovdje neces naici na lag ili na teze ulazenje u server i takve stvari, igru su ljepo napravili za free mmo ;)
1 pitanje samo : jel igra samo grind? Jer probao sam shaiyu i fiestu i obe su grind i sranje žešće,pa me sad zanima jel su svi ti free MMORPG-ovi čisti grind il ima i drugačijih.= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
ne nije toliki grind ko u ostalim igrama... al opet za neke stvari trebas grindat a za neke netrebas, tako da po mojoj procjeni ima i jednog i drugog.. al sigurno nije toliki grind kao u silkroadu ili kao u slicnim igrama ;)
[quote=Pro n00b]1 pitanje samo : jel igra samo grind? Jer probao sam shaiyu i fiestu i obe su grind i sranje žešće,pa me sad zanima jel su svi ti free MMORPG-ovi čisti grind il ima i drugačijih.[/quote:2cu5sset]= Citat =:
Izvorno postao "Empe Tri":2cu5sset
meni se činila kao grind a igrao sam do 10 lvla samo. ali pošto je igra od acclaima kao i 2moons koji je najveci grind fest od postoajnja grinda valjda sumnjam da 9dragons nije. po meni najmanji grind fest je perfect world od free i najbolja preporuka također
a sta je grind??? :shock: :o :?
nemojte se smijat!!! :nonono: :nonono:
:kill:
grind=beskrajno ubijanje monstera u svrhu nabijanja levela, rjesevanja kvesta, nabijanje skillova, vecinom se razduzi u nedogled.
pa navedi onda neki koji nije grind
Meni jedino na pamet pada vco, s time da bih prije rekao da je to rpg koji ti nudi najviše različitih tipova grinda nego da nema grinda (daleko od toga). To je jedini free mmo kojeg sam stvarno dugo igrao (mjesecc dana) upravo zbog veće komplexnosti od ostalih free mmo-a= Citat =:
Izvorno postao Dropper
Pa, Perfect World nema baš nešto puno grindova. Svaki lvl sam dignuo rađenjem questova.
Jest da ćeš u nekim questovima morati ubijati neke monstere, al ništa strašno.
mogo bi pocet igrat perfect world
ako neko igra jeli mozda zna koliko mu otprilike mjesecno trosi prometa?
jako malo nije vrijedno spomena, ako igraš svaki dan po par sati mislim da nece preci 100MB mjesečno= Citat =:
Izvorno postao Dropper
= Citat =:
Izvorno postao Ervin_CRO_Cherry
Svaki quest u PW i je grind,zato što u svakom questu moraš ubiti 20 onog,da dobiješ 10 nečeg,i sve to daš X liku.
Pa,evo,nakon podulje apstinencije,odlučih se vratiti MMORPG-ovima.
Treba mi preporuka za dobar fantasy free MMORPG...
Dosta ljudi igra Rohan
http://www.playrohan.com
http://www.cro-mmorpg.com/rohan
Ok igra, zanimljiva.
Je,znam,i mislio sam to krenuti,no imam ograničeno skidanje,1 gb,stari ne da više.Poslao sam TvRc-u poruku,on je još prije rekao da će mi poslati dvd čim izađe igra,čekam njegov odgovor.
ima li iko neku novu igru koja je malo manje zahtjevna od ove prve
E ovako,ja jako dugo trazim neki dobar free mmo i dosada sam se samo razocarao.Skinuo sam 2moons,probao i za 1 min uninstall.
Jos sam skinuo i DOMO,FLYFF,Silkroad,SoS,Fiesta,Metin 2(to sam cak i igrao neko vreme,do lvla 50) i jos puno njih.
I svaki put sam se razocarao.Sada sam skinuo igru Zu online,ima jako dobru grafiku,jedino su statovi itema preneuredno napravljeni i mozes se lvlati do max lvla samo uspomoc questova(max lvl je 180,lvl 40 za nekih 20 min).Koliko sam video LoA igra je za izgaziti.Cak sam i probao i GW ali sam ju odmah uninstall jer je ocajno sto nema igraca izvan gradova osim ako ste u partyu,to je kao da igram sam.
Zato ako stvarno zelite uzivati u MMO-u skupite 200 kn i kupite 2 mj. WoW-a.Necete uzalud potrositi novac,samo sto cete postati ovisni,kao i ja ^^.
Upravo skidam 9dragons,na Youtube-u se cini kao ok igra.Btw. preporucio bih igru Cabal Online,koju sam igrao nekoliko dana ali jednostavno nije za mene.
I je li mi moze neko reci da li postoji igra Final Fantasy Tactics online?(ili neki drugi FF) :-) Presao sam ju preko 30 puta na PSX. :-D
Ima samo Final Fantasy 11 koji je u biti MMORPG... jako centriran na grupe.= Citat =:
Izvorno postao Reaper
btw, FFT razvaljuje. :)
najbolji mmorpg je zu online,samo je problem sta je download oko 900 :thumbs1: mb al dobri su ti last chaos i talisman online
Talisman online jedini free mmorpg koji me oduševia :pray:
moram još zu online probat
trazim neki free mmo koji ima craftanje, nesto napredniju trgovinu i koji ima malo normalnije questove(mrzim random drop questove)
bounty bay online :)
craftas armore, wepse itd..
naprednija trgovina...hmm ako mislis na tradeanje tu se stvarno fino moze zaradit s merchant brodom
normalniji questovi...-STORYLINE :D
http://www.bountybayonline.com/Start
izgleda kao VCO...
ma da? xD
PRD?
ingliš spikr?
olvejz... BTW benat će nas ako nastavimo :D
Ej ljudi...
ovak par prijatelja i ja trazimo neku igru koju mozemo picit zajedno...
Prije smo igrali wow...Al jedan od nas nazalost nemoze vise jel mu je komp u jajima kad je wow u pitanju...
a i neda nam se placat za wow...
Znaci trazimo neku igru u stilu wowa...di se mozemo lijepo zajebavat...Da nebude kao neki glupi crtic...
:ekipa:
trenutno skidam Cabal online da to probamo...
eto pa dobro si izabra...ja bi ti cabal preporucia... solidno brzo se dizu lvl-i uvijek mozes uc u server...solidan broj igraca...ne losa grafika... samo kad se regas dodi na server mercury i ako imas xf ubaci me... btw xf: moralescro
Preporucite mi neki dobar MMORPG... al da nema ogromna oruzja i ogromne armore i kaj sve ne... znaci ne previse karikirano... :\
Hmmm
Ima puno tema o raznoraznim MMOima u ovom podforumu, pročitaj koji post u ovim temama...
Rohan Online
Perfect World
9Dragons
Archlord
^^
gledo sam sad malo filmice o gameplayu za svaku igru i ne privlace me uopce... el ima mozda nesto manje... fantasy? ... sve me to podsjeca na silkroad... koji mi se nikad nije svidao... ... cini mi se ko da se sve ove igre, koje si mi naveo, ne razlikuju po bas necem posebnom... sve je to isto... sudeci po filmicima iz igara... ... zar nema nista drukcije?
Imaš stari Anarchy Online, Face of Mankind, RF Online i Entropia Universe (ako je besplatno ono što tražiš) i Tabula Rasa (nije besplatan). Ovo su sve SF naslovi budući da u MMO svijetu baš nema neka sredina kad su su settinzi u pitanju.
Od ostalih free imaš Sword of the New World i Requiem: Bloodmare.
12Sky
9Dragons je predobra igra, ako već imaš flet, probaj si tu igru : )
Mislim da se nećeš razočarat...
evo,skidam legend of ares,pa tko je od vas igrao to,dajte mi preporučite nekvi server