evo ručno u pejntu
http://hometown.aol.com/godzillamoose13 ... ickman.jpg
Printable View
evo ručno u pejntu
http://hometown.aol.com/godzillamoose13 ... ickman.jpg
@ Tegla ajvara pa jebemu.. predobro
@njub aj si pročitaj avatar
Teglo moja sta bi ja dao da tako "brljam" :)= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
btw, jel imas kake knjige preporucit sto se tice crtanja i toga za pocetnike?
@Tegla, svaka ti dala, 2x dnevno ako treba!!! Ajde pliz uploadaj još radova!
Omg, tegla, ovo je nekaj predobro. Stvarno imaš talenta, svaka ti čast.
tegle,dobro ti ide crtanje facijalnih ekspresija.
pre moćno, pre pre moćno.
Teglo
DISI JAVI SE!!!! :)
uskoro slijedi i moj rad iz povijesti arhitekture.potaknut sam nekim crtežima ovdje pa da vidim vaš reakcije.
evo mene ko za mene pita?
cekajte samo, treba napravit radova pa onda upload.
sad radim da promjenim avatar
evo slike sto radim kopiju do remrandtove slike
http://img169.imageshack.us/img169/2857/dsc00673ev5.jpg
tek ce biti za mjesec dana gotova ili cak i vise, nisam je pipnuo 2 tjedna jer se taj sloj mora susit.
vidite faze slikanja: 1. faza je ugrubo radjeno, to se vidi po rukama i tjelu,2.faza je to sto vec radim lice i zavrsna faza su lazure. pa kad bude gotovo. jos nemogu sad radit jer se pripremam za skolsko natjecanje u crtanju mrtve prirode ako prodjem, idem na drzavno. vec sam prosle godine iso na drzavno. bio sam 2. na skoli a na drzavnom nisam najbolje prosao jer me je bivsa psihicki tada razorila. hehehe, to su bila vremena..
imas kojekakvih knjiga i neznam bas koja bi ti bila bas dobra, ja imam dosta al ih nekoristim.najbolje ces naucit ako imas nekoga ovak koji ce ti objasnit postupak i nacin i sve ostalo. sad neznam sta te tocno zanima: portreti pejzazi mrtva priroda zivotinje aktovi apstrakcije kubizam..= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Omg, omg. Obožavam Rembrandta. :pray:
Kako rulaš e :)
nego portreti bi me zanimali, tj. ljudska anatomija, sam švrljam nešto ali volio bi ako imas bilo kakvu knjigu za preporučit...
Teglo,legenda si,što bi ja dao da tako crtam.
za pocetak da bi uopce poceo portrete i figure slikat, trebas savladat neke opce osnove crtanja u olovci.= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
pa bi ti preporucio knjigu škola crtanja Barrington Barber mozaik knjiga.
tu imas dosta dobrih primjera i vjezbi za pocetak.
mogao bi tu na forumu napravit temu tutorijal za crtanje, ako bi sljedili uputstva koja bi vam davao, mislim da bi uspjeli savladat. talent tolko nije bitan kolko je logika i vjezbanje crtanja, jer je crtanje sama logika i nista vise.
vjerujte mi da time necete nist previse dobiti, kad naucite, to ce vam biti normalno kao dobar dan. moj profesor je bio samostalan slikar par godina i to su muke, jer od umjetnosti nemos zivjet. niko ti nece kupit sliku za pare kolko slika zapravo vrjedi nego za 100, 300, 500 sto je nista, cista nula. tako da ste onda osudjeni da prodajete jeftine slike a di je jos mterijal za stvaranje, nedobijete ni 30% zarade i jos kad se trziste zasiti, kome ce te onda prodat? sad se kajem sto nisam ostao u tejnickoj skoli jer neznam kako cu uopce zivjet kasnije. najvjerovatnije je da cu poslje ove srednje upisat racunlstvo ili elektro tehniku.
ako ima zainteresiranih neka mi se jave pa ako bude ekipa od bar 5ero i mozemo pocet.
Evo, javljam se, htio bih opet poceti crtati.= Citat =:
ako ima zainteresiranih neka mi se jave pa ako bude ekipa od bar 5ero i mozemo poceti
Reporting for duty! :)
http://img228.imageshack.us/img228/3806/scanpw9.jpg
aj lajk dis... dis iz veri gud :bravo:
samo vas tako malo?? slab odaziv. ajd, valjda ce se nakupit vas bar 5.
ovog crva sa pipom i sve to sam radio u paintu. bilo bi dobro ako bi mi netko mogao to u fotosopu s nekim efektom da procsti sliku da nebudu ovako ostri prelazi i crte.
ja sam za takoder
Daj odma ^^
E da, morat ćeš si smanjit sig jer je previsok :(
tegla sunce ti, crtaš majstorski, aj Salvadora kopiraj isto^^
jos 1
e tako. sad... treba rjesit sa moderatorima da nelokaju temu. jer me to lokanje ubija u pojam. veceras mozemo pocet i svaki dan cu vam novi zadatak zadavat i vi cete uploadat radove a ja cu ih komentirat i govorit vam gdje jos treba doradit i te vec sheme. i onda kasnije bi trebali biti dbrri i precizni crtaci.
Bez brige, mogu vam zagarantirati da vam tema neće bit zaključana. Samo naprijed, jedva čekam da vidim šta će bit od toga. :wink:
Tegla, kolko imaš godina?
punih 17= Citat =:
Izvorno postao Master_of_Soup
http://aycu19.webshots.com/image/42938/ ... 143_rs.jpg
valjda će vam se svidjeti.nije još gotovo.
da svidjeti, izvrsno je!= Citat =:
Izvorno postao Nemesis
hvala.kad završim hostat ću ponovno kompletno.samo se nadam da će mi ga profesorica vratit nakon što mi ga ocijeni.
opa, romanicka crkva? predobro! :pray:
a nekak mi neizgleda stabilno, jel koristis geometrijsku perspektivu?
u,hvala,kad mi to kaže natko kao ti,dođe mi da se zamislim...= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
btw.da,romanička crkva.vidim da ti ide povijest arhitekture.a jbg,crtao sam bez horizonta i nedogleda pa mi izgleda malo neproporcionalno.imaš neki prijedlog za poboljšanje?
iza di je bocni brod, desni toranj malo spusti jer to u cjelom radu zvrce, posto je mal toranj, nes morat previse popravljat i to ce uravnotezit.
se ostalo je ok. kasnije prati malo tecaj crtanja vezi nekih shem oko sjencanja, inace vidim da prstima razmazujes. ni to nije pogresno al vidit ces da se take fine sjene mogu postic i potezima olovkom. sad neznam kako je ovak realno al preko te fotke kolkovidim, mogao bi jos prozore potamnit. eto.
da,i meni su prozori trn u oku.šta je najsmiješnije,ne sjenčam prstima.imam grafitnu olovku,mislim da je 6B pa s njom sjenčam.to je vjerojatno tako kad sam prelazio rukom dok sam crtao...
Jako dobro nemesis. :wink:
e kako ce ovaj topik rulat uz nemesisa i teglu e :pray:
inače,prije sam jednom legi crtao spidermana i venom i ostalu marvel ekipu(cloak,dagger) i on mi je plaćao.dao bi mi strip sa slikom kakvu želi i onda sam mu ja to crtao,samo puno veće.nacrtao sam mu barem 60 crteža...
Nemesis - slika one crkve ti je odlična, samo tornjevi malo štekaju. Ne znam treba li onaj desni toranj (od ona dva bliže) bit veći ili ne, ali tako izgleda. Također popravi malo kut gledanja ona zadnja dva tornja. I malo više izrazi sjene.
ma,inače ne crtam tako šta,barem ne prostom rukom,nego u autocadu ili trokutima,kad je u pitanju neki grafički,ali ok je rad.inače crtam stripovske likove tipa spiderman,venom što sam napomenuo gore.