mislim da nebi prosli sa 1:1.
ali bi prosli sa 1:0 kao prvi u skupini. ;(
i to kakvoj skupini..
Printable View
mislim da nebi prosli sa 1:1.
ali bi prosli sa 1:0 kao prvi u skupini. ;(
i to kakvoj skupini..
Sumnjam da bi Španci zabili taj gol da smo mi ukucali penal.
Naravno, nigdje ne piše da bi 100% zabili taj penal, ali ipak...
S 1:1 bi ispali, al moremo tako do sutra, da je još svira penal na manđukiću i penal od manđukića...
s 1:1 bi prošli, talijani su morali dobit irce s više od 3:1 u tom slučaju
sa 1:1 bi ispali
Nije ni u kojem slučaju bitno s koliko su talijani dobili irce, nažalost :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
U tom slučaju je
Sa 1-1 bi prošli mi, jer bi onda talijani imali omjer zabijenih i primljenih pogodaka 4-2, a mi 5-3, a gleda se prvo međusobni omjer (ostali smo 1-1 sa talijanima i španjolcima, talijani isto tako sa nama i španjolcima) gol razlika (imamo + 2 mi i talijani) te nakon toga tko je zabio više golova (mi 5, a talijani 4)...
2-2 je bio rezultat sa kojim SIGURNO prolazimo makar Italija dobila sa 15-0, a u ovom slučaju kad su Talijani ostali 2-0, prošli bi mi i sa 1-1
Da, da, moja greška, mislia san da je gol razlika ukupna nevažna, tako sam protumačia sinoć od komentatora, al da je bia onda penal i da smo poveli 1:0 mislim da bi prije ostalo tako nego da bi primili za 1:1, al sve je to đaba, rakitić je ono triba zabit, i to je puno veći propust nego ti sudački.
Magnus i još par gore su dobro rekli.1-1 bi nas vodio jer su sve tri tekme između "vodećih" identično završile i mi i španjolci bi išli dalje zašto-španjolci dali ircima 4 komada a mi dobili 3-1 što je bolje od 2-0 jer više vrijede 3 gola nego dva bez obzira što smo mi dobili 1 gol.
ugl neću niš pisat više jer su drugi to isto objasnili,tužan sam i srca slomljena i klonem duhom i danas sam pojeo manje od neke ptičice jer smo igrali odlično i pokazali da možemo dobit jedne španjolce bez obzira što neki ljudi pljuju(npr moj trener veliki sportaš...-.-'/debil) po našoj igri protiv španjolske pogotovo prvo poluvrijeme ali to uopće nije bilo za pljuvat to je bilo za hvalit(u fazi obrane smo bili nadmoćni)
odigrali su najbolju defanzivnu partiju valjda u povijesti hrvatskog nogometa(koje sam ja gledao) protiv ekipe koja stvara protiv svakog bar 4-5 sto postotnih šansi a oni su nama dali gol iz zaleđa i jedine "prave šanse" i do kraja života tvrdit ću da je zaleđe jer je iniesti glava virila ispred naših stopera što je zaleđe + ono očigledno odigravanje rukom koje nebi nedaj bože suci svirali koji su u sličnim situacijama modriću sudili protiv italije,irske i španjolske,da je ono dosuđen penal ama i raketa što je kasiljas obrani ali ja ga ne krivim jer to se događa a on neće slijedećih mjesec dana spavat zbog te šanse i onda kad bude zaspao godinu dana će sanjat tu priliku kojom bi srušili šugave španjolce
ali mi nikad nećemo dobit pošteno suđenje ili suđenje u našu korist,jer smo premala nacija,tako u rukometu,košarci,nogometu ili bilo kojem drugom sportu i uvjek će suci pridonosit u korist "veće" nacije
iako tužan jer su suci ipak donijeli prevagu u korist italije i španjolske(neznam čemu sam se mogao nadati jer to je točno ono što smo svi mogli i očekivat) sretan sam jer smo pokazali svijetu da smo odlični a opet tužan jer ovo je bila slavenova zadnja tekma na našoj klupi i tako po drugi put nakon one krvave turske potpuno nezasluženo ne prolazimo dalje...
i sad neću pogledat više niti jednu tekmu ovog prvenstva jer sam razočaran.....
i sad neš totalno offtopic - kolko god ovoj upravi HNS-a bilo vrijeme da se maknu i da prestanu ubirat pare ipak nebi ovo đubre od Šukera kao predsjednika,zašto...zato jer je 98 rekao da se pare koje su dobili kao nagradu podjele prema zaslugama a čovjek je igrao u realu sevillli i tim pizdama materinama gdje je ubirao pare a on bi htio uzet sve pare i tamo nekim igračim s klupe uzet ono malo što bi dobili za postignuti rezultat...a ona afera sa zlatnicima...kako takvom jednom đubretu kojeg ono đubre od mamića podržava dat takvu ulogu u našem sportu...ma ja mu nebi dao da mi u remetincu čisti zahode a kamo li da bude predsjednik ama bilo čega...
zbrda zdola
Dobro, koji kurac?
Ali, Davor Šuker je brand.
1. Nije bio ofsajd
2. Šuker, Marković, Bandić, Sanader... ionak svejedno kad je Mamić gazda.
Ukrajini poništen čisti gol jer 5.ti sudac ne vidi s 2 metra da je lopta prošla crtu. Glavno da su imali fora reklamu s Collinom koji kaže: "Now we see more". Pa kak je onda prije bilo. Slijedeći potez je valjda 7 sudaca na tekmi.
A kad tad će morat stavit čip u lotpu i znat sigurno je li prešla crtu il ne, vjerovatno negdi do 2022.
NIJE BIO OFFSIDE, NIJE!!!!
baš su lijepo zeznuli Ukrajince 8)= Citat =:
Izvorno postao Wizard
da se to desilo nama naši navijači bi rastavili stadion na 1000000 dijelova :D
kao što i trebaju
http://sportsport.ba/assets/pictures..._82611_big.jpg
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18525723
Nakon svake odigrane utakmice pokrenu prijavu protiv nas, to mora da je nekakav rekord, 3 kazne na 3 utakmice.
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
bar cemo tu uc u drugi krug
AJMO GRČKA !!! :D
Evo, idu... Doma.
E, već mi je muka od Španjolaca i tog njihovog nogometa. Barca bar ima Messija koji garantira da nikad nije dosadno na terenu, al' ovi praktički ni napadača više ne koriste.
Danas bi mogla biti zanimljiva utakmica, ni ne sjećam se kad su zadnji put Englezi igrali protiv Talijana.
Ja sam danas mišljenja da će Englezi tuć paštare...što se tiče Španjolaca ovaj del boske stavi 7 igrača u vezu i gotovo,on je neki veliki trener pa onda tu Španjolsku može vodit svako...
FIFA uvodi kamere, i to vec mozda u Brazilu. To ce bit kewl!
A volio bi da englezi tuku pastare, ne volim talijane ni malo.
Pokušavam zamisliti utakmicu Španije i Italije... kako bi to bilo dosadno xD
Pa već je bilo :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
:pray: toliko o tome
Italija je dosta bolja reprezentacija. Jos da imaju pravog golgetera...
Pu jbmti žabare. Dabogda ih švabe nakantale ko grčku.
Njemacka jeste jaca al se nece naigrati i nema vece sanse za finale definitivno.
Šteta šta je to polufinale, po dosad pokazanom to bi bilo najpravednije a i najbolje finale.
Pirlo majstor :pray:
Stvarno je majstor,daleko najvažniji kotačić njihove ekipe,talijani zasluženo prošli...= Citat =:
Izvorno postao keko
kralj to napravi nakon što je fulao većinu penala ove sezone i nakon ovoga
Španjolci smrde.
Ma dosada mrtva.
navijat ću i za talijane, ako to znači da španjolci neće osvojit. a volim real, i bio sam prije za španjolce. no, nadam se da će švabe to sredit
nadam se da će svi umrijet.
DARK & EDGY