Zato je Arma2:CO tjednima bila u top sellers kategoriji na steamu.
Printable View
Zato je Arma2:CO tjednima bila u top sellers kategoriji na steamu.
Alpha Assault :pray: :pray: bog isus
Koja je fora s ovim Aralovim ulizivanjem Wedranu? Ima kakve veze s nabavkom PS4?
Bio je i svaki CoD, pa ne znaci da igra valja. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Istina, rezultati prodaje i hype nemaju veze sa kvalitetom. Pogledaj samo BF3.
Al ne čekaj, fakat je smiješno, kaj je da je. Pogotovo kad je istinito, onda je još smiješnije :D= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Točno, samo uzaludno odgovaram Plebdranu koji misli da nitko ne kupuje i ne igra Armu.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Plebdran, Plebran :pray:
Ajde poljubite se više ti i cham3leon, a mogu i Aral i W3DR4N komotno. :D
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Xboxfagovi se žale.
http://www.xboxshun.com/
zbog DayZ-ja= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kazes kao da je to losa stvar. Uostalom igra je imala jaku bazu i prije tog moda
Ti != itko ikad.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Baš užas. I ajde da se radi o nekoj dobroj igri, a ne o jednoj kolekciji bugova.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Naravno da nije loša, ali opet dovoljno govori o kvaliteti i zanimljivosti neke igre ako treba mod da bi zainteresirao ljude na kupovinu.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Sto nisi na moru?
Još ne, dođi na Steam.
Da li si igrao CO ili alpha verziju trojke da toliko znaš da su bugovite igre?
Ne, ali znam guglat i čitat tako da mi ne pada na pamet davat novce za nešto takvo.
I rest my case.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Znači trebao bih odigrati Aliens Colonial Marines npr da buidem 100% siguran da je smeće.
Ne, ali da znaš koliko je bugovit. Makar je i to nešto što bi se trebalo dati izguglati, ali očito je danas teško i na internetu pronaći točne informacije.
Pa naravno da je "ako nisi probao onda ne možeš sudit" legit argument kad ti to paše.
http://i.imgur.com/RJykC.jpg
Ova slika gore meni vrijedi za 90% konzolitis igara 8)
Ali su onih 10% bolje, kvalitetnije i vrijednije od svih PC igara zajedno.
Nah jedan Baldur's Gate popapa sam dvije generacije konzola
BG je iz 19. stoljeća. Btw., s dolaskom novih konzola, konzolitis kao takav se gubi.
:pray:
Napisao sam dugačak post, al kameleon je sve to sažeo.
Ajde mir djeco, i konzole i PC imaju prednost u određenim žanrovima i nude iskustva nemoguća na samo jednom platformi.
Doduše, ne bih posjedovao išta prije šeste generacije.
Diablo 3 ima konkurenciju po pitanju hejt levela.
:)= Citat =:
it's called x-box one because they took 359 steps backwards
Microsoft odustao od svoje restriktivne politike
Microsoft changing Xbox One policies based on 'feedback from the Xbox community'
Pretpostavljam da to znači kako će konzola raditi normalno i ovdje.= Citat =:
"An internet connection will not be required to play offline Xbox One games," Mattrick wrote. "After a one-time system set-up with a new Xbox One, you can play any disc based game without ever connecting online again. There is no 24 hour connection requirement and you can take your Xbox One anywhere you want and play your games, just like on Xbox 360."
"Trade-in, lend, resell, gift, and rent disc based games just like you do today. There will be no limitations to using and sharing games, it will work just as it does today on Xbox 360."
Čudno da su tak brzo shvatili.
Nemogu vjerovat da su odustali od toga...
Hohoho!
Još ima nekakve nade za ovaj svijet.
Potrošiš E3 prezentaciju i globalno otkrivanje svoje konzole na informacije koje kasnije pobiješ skoro u potpunosti. Imam osjećaj da su dioničari dobro posrali gaće kad su vidjeli reakciju normalnih ljudi.
Mislim, nije da bi kupio ikakvo Microsoftovo smeće, ali drago mi je da su uvidjeli da još ne mogu provoditi neke svoje usrane politike i preživjeti.