Fala k. pa si takvi komentari izumrli :D
btw. mogo si jos gori primjer nac :P
Printable View
Fala k. pa si takvi komentari izumrli :D
btw. mogo si jos gori primjer nac :P
Meni je DatsiK čist fajn, ali ajd...
Bolje, iako mi i nije baš Dubstep...
Enihau googlo sam malo i pronašo da su devedesetih, početkom dubstepa imali modificirane gas maske da se kroz onaj filter mogla pušit trava i ostale pušljive droge, pa su ugruvani slušali dubstep. Ali nakon par godina su skužili koliko je to zapravo opasno pa je to sad ostao samo mali simbol dubstepa.
E sad koliko je to istina neznam ali ima smisla. :D
http://img651.imageshack.us/img651/7...asksmoking.jpg
Šta je dubstep?
Vrsta glazbe.
Vjerujem da se jos nekom ovo desava, bar jednom mjesecno pojave mi se te srebrnaste tockice od kojih svaka traje pola sekunde i onda ih ima sve manje i manje. Scena ukupno traje 5-6 sekundi
http://i.imgur.com/og4Xx.jpg
Evo malo sam nacrtao da vidite o cemu pricam. Jel postoji neki medicinski termin za to kad gledam?
Ne glupsone. Ti repici su zapravo tragovi kretanja al kad sam nesposoban u crtanju
?
Misliš prozirne? Ne znam kako ti mogu biti srebrnaste. Čitao sam i ja nešto o tome na netu jednom davno ali sam sad zaboravio o čemu je točno riječ...
Pa tak nekako, srebrnasto-prozirne. Fora je sto ih ne mozes direkt gledati nego ih bolje primjetis sa strane, ak me kuzis. Al sam podosta siguran da postoji odredjen naziv za tu pojavu
+1= Citat =:
Izvorno postao Kid A
... Well, barem ako se kontamo.
EDIT: Zis.
Ako se dobro sjecam to bi mogli biti mikroorganizmi koji zbog same blizine oku postaju vidljivi.
Postaju ponovno vidljivi ako trepnes, fun stuff.
A mogo bi probat ne bit djevojčica od 12 godina i istrpit tih 15 minuta boli.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
@ Predo i kroati
znam za to ali nije to sada
znaci jarke srebrnkaste tockice svjetlosti koje se krecu poput zvjezde padalice (da to tako opisem), dok je ovo sto ste vi stavili skroz providno. Mozes ih vidjeti samo sa strane dok nestaju kad probas gledati direkt
I meni se to dešava.
Isto kao da ti par piksela u ocima prosvijetli na random mjestima.
E bas to, prosvijetli
Recimo nakon kihanja mi se zna to desiti
Meni kad se zakasljem ili isto nakon kihanja, neki trigger jeste
Neznam ja koji vas filmovi pucaju ali toga u Hrvatskoj nema. :|
Ne znam, ali moglo bi biti povezano sa onim efektima koji ti zasjene vid kad ti cirkulacija padne, npr. kad duže vrijeme čučiš pa se ustaneš. Onda skaču neke random boje i to. Jednom se sjećam kad sam se naglo ustao da mi je to zacrnjenje trajalo pet do deset sekundi, na trenutak sam se usrao da sam slijep :D
Uglavnom, očito nisu floateri.
znam o cemu govoris,ono dok ti se lagano zamuti vid pa vidis puno svjetlećih točkica na par sekundi?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
upravo to
ispocetka sam mislio da je neki acid flashback al opet ne moze se toliko svaki put desavat da ga hebes
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Meni ti floateri izgledaju kao neke čudne trokutaste konstrukcije, onako, imaju neke zglobove i miču se :?
Meni je to svakodnevna pojava,kao neke providne,svetlucave zmije koje mi lete po vidorkugu.Ali ako trepnem i pogledam gore onda se 'restartuju' i krenu svoj 'pad' ponovo.
niski tlak?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Malo niži, da :D
[quote=Duke of Earl]A mogo bi probat ne bit djevojčica od 12 godina i istrpit tih 15 minuta boli.[/quote:39v70b6q]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":39v70b6q
Jel ovo samo meni zvuči malo...čudno?
To i ja isto imam ponekad... Neke ko kuglice i štapići, vidim ih slično kao da gledam mikroskopom ali su mi uvijek sa strane i kad god pokušam fokusirat pogled na njih pomaknu se ustranu ili nestanu :(
[quote=Zeko149]nece ti bit bog kad ti bude zub vadio :P[/quote:3kuhhs8g]= Citat =:
Izvorno postao .
pa vadio mi je zub.
luđak
Pa to su ti floateri= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Neda mi se čitat cijeli onaj članak na eng...jel to bolest neka ili normalno? Jer mi npr. stara kaže da ona to isto ima...
Odi na članak, klikni sa strane za rvacki jezik.
Inace, pod See also je ima i tekst koji je dosta slican ovome sto je karabas opisao: http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_field ... phenomenon
Yup, to je to
Ja te floatere vidim često, samo kad gledam na suncu. I za razliku od vas, ne traju mi nekoliko sekundi, nego su više-manje everlasting dok ne odem u tamu. Kako okrećem oči, tako i to floata preko mog vidokruga, i vidim samo postrance, kao što je Kitabaš opisao. Cool stuff.
Samo sto ja nisam pricao o floaterima, ovo je sasvim druga stvar
Ja vec pola sata pokusavam balansirat jednog tog floatera da mi bude tocno na sredini oka.
Gdje se u Zagrebu ili Osijeku moze kupit gas maska?
U Osijeku kod Joze Trovaca
sori bilo je jace od mene :D