I imaš li "SS" (LOL) te svinje?
Printable View
I imaš li "SS" (LOL) te svinje?
i ja bih voleo vijetnamsku svinju. jel može da se sredi da joj se istetovira "nosferatu25" na leđima, doplatiću.
Jaooo kako je sladak. :)= Citat =:
Izvorno postao Del@
Ja imam smeđu mačku. Kladim se da nikad mačku takve boje niste vidili :P
Možda okačim i sliku ako ga uvatim mobitelom
imam psa njemackog ovcara i mica macu :D
Imam krokodila za kućnog ljubimca :(
Sa "špigulama" u očima? :(= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Moj ujak tako imao vranu, krokodila i još par životinja. :nonono:
Ma tako nešta... Ugl frend mi ima 6 rakuna prepariranih, jednog razapetog međeda kao tepih na sred kuće, 3 patke, 7 zečeva... Ma dobro serem ajde ima 2 rakuna i tog medvjeda al meni to previše :(
Reci mu da ću ga tužiti i da će završiti na sudu. Ili, ako ne želi probleme, neka mi jednostavno dâ 2 000 kn, i ja ću šutiti, a on neće imati probleme. 8)
Dogovoreno :rambo:= Citat =:
Izvorno postao C
E, a mi to djelimo 50:50 ne?? :scared:
Naravno da ne. Ali frend ća ti biti jako zahvalan i jako sretan kada sazna da si ga izdao. Vjerojatno će i tebe preparirati. 8)
Ko kaže da sam ga izdo, još nisam :P= Citat =:
Izvorno postao C
Ima vremena... :D
http://www.dogcastradio.com/images/G...hepherdDog.jpg
ovo je moj pas
Bio je napaljen taj dan ?
ovo je moj...zadovoljan sam s njim,niko me ne smeta.....
[attachment=0:2stqtlfx]moj pas.jpg[/attachment:2stqtlfx]
Jbte čime ga ti hraniš?= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
:rotfl:
članovima porodice?...
LOLac :thumbs2: :bravo:= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
Svako jutro emocionalne vježbe uz neku gadnu hranu od koje ti dođe baš takva faca, i naravno, nakon tako dužeg tretmana.... :D= Citat =:
di si ga kupija i ja bi takvog :D= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
= Citat =:
susjedima...
ja imam zlatnog retrivera koji je talno u stanu i jedino što se svaki dan bogovski rastrči cca 45min
stalno jede majko mila svaki dan dam 20kn za konzervu veliku tu i tamo mu pašte skuham i pomješam sa time,a i kad nešto skuham ili cura skuha obavezno jede,nije debel al jede sigurno 3 puta na dan obilno :)
dok susjed ima mladu ženku bernardinca dupli je od mog psa neznem čime ga hrani :D
starci i sestra u svojoj kući imaju patuljastog pinča (štakora)
mogu ti reć da mu jedna konzerva mala traje tjedan dana :)
Aaa.. i ja imam zlatnog retrivera. Presladak je... Ko mali je bio nemoguć, al sad je poslušan, pametan...
Moj nije tolko proždrljiv ko tvoj, al jede sve kaj mu se dade. Ko mali je bio jako pohlepan, al sad se opametio.
Ljudi, jel vi znate da pse nesmijete hraniti kostima??
Ma nemoj, od kad to?
vjerojatno je mislio na pileće i ine sitnije kosti kojima se može utušiti...tko uopće kerovima daje sitne kosti?
...zato je Pedigre osmislio slasne valjkasto spužvaste krokete koje psi obožavaju...
Kvariš zabavu božićnoj maci.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
E, znao sam da nećete znat.. Ovak, psima, a pogotovo onim starijima, ne smiju se davat kosti jer oni zbog svoje oštrine ozljeđuju crijevo psa pa se jako često stvaraju zatvori kojih se pas ne može riješiti pa se muči dvije godine dok više ne može ni hodat= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Moj jadan završio tako.. 100% provjerena istina. Ako volite svoje pse, ne dajte im kosti da jedu.. To je isto kao da bi i ti pojeo kost... nikakve koristi nema
Potoje kosti koje psima ne smiješ, možeš i koje im je poželjno davati.= Citat =:
Izvorno postao The_Lord
Kosti koje ne smiješ: male kosti i sve kosti peradi (osim vratova).
Kosti koje smiješ: veće kosti svih bića koji imaju pune kosti (dakle, ne perad, osim vratova)
Kosti koje je poželjno s vremena na vrijeme: pureći i pileći vratovi s mesom na sebi(svaka 2 mjeseca 4 obroka ovog i pas neće imati problema sa žljezdama i pražnjenjem istih)
Nema koristi? Pa, osim što je to psu zabava i odlična mu je vježba za zube, nema. I što je zdravo. I činjenica da nisi čuo za koštanu srž i to koliko je fina, što ljudima, što životinjama, je dovoljna da se ostaviš veterinarskih rasparava.
Sorkač, nisam fer, stari je uzgajao rottweilere nekoliko godina, a jedan rotić se i igrao sa mnom dok sam imao par godina. Zovi me Romul.
[quote=McPingvin_v2.0]Potoje kosti koje psima ne smiješ, možeš i koje im je poželjno davati.= Citat =:
Izvorno postao "The_Lord":39vpeodm
Kosti koje ne smiješ: male kosti i sve kosti peradi (osim vratova).
Kosti koje smiješ: veće kosti svih bića koji imaju pune kosti (dakle, ne perad, osim vratova)
Kosti koje je poželjno s vremena na vrijeme: pureći i pileći vratovi s mesom na sebi(svaka 2 mjeseca 4 obroka ovog i pas neće imati problema sa žljezdama i pražnjenjem istih)
Nema koristi? Pa, osim što je to psu zabava i odlična mu je vježba za zube, nema. I što je zdravo. I činjenica da nisi čuo za koštanu srž i to koliko je fina, što ljudima, što životinjama, je dovoljna da se ostaviš veterinarskih rasparava.
Sorkač, nisam fer, stari je uzgajao rottweilere nekoliko godina, a jedan rotić se i igrao sa mnom dok sam imao par godina. Zovi me Romul.[/quote:39vpeodm]
nemaš beda, romule...:)Kaj se tiče glodanja, odnosno grizenja kostiju zbog zubi, to da, ali... Na tržištu ima tolko različitih proizvoda za pse koji im mogu nadomjestiti kost... Zato ipak mislim da je bolje ne ih davati.. :nonono: a sad, kak ko oće
Nosferatu, baš je sladak pas. Jesi ga kupio preko uzgajivačnice ili bez pedigrea (rodovnice)? Zanima me cijena. Ja sam svog zlatnog retrivera, koji sad nema ni godinu dana, kupio u drugom mjesecu za 600 €.
Prirodno je bolje. A i šteta je baciti kost od potkoljenice nakon pečenja :)= Citat =:
Izvorno postao The_Lord
Zavežeš mu traktorsku gumu na drvo, pa neka grize, imati ćeš koristi od toga u slučaju nužde. :D
The Lord, kupio sam ga u uzgajivačnici, sa pedigreom je, sa rodovnikom, slavnom familijom :D (keva mu je nekoliko puta pobeđivala na izložbama pasa, a ćale je kao štene naručen iz USA i ima poseban pedigre). Inače, 200 evra. Uopšte, gledao sam na mnogo mesta kad sam kupovao štene, nigde cena nije prelazila 250-300 evra. Taj tvoj mora da je uber pas čim je 600 jeura.
Moj je isto od odličnih roditelja, stari mu je iz engleske, pobro sve moguće nagrade, međunarodno priznat, a stara jako priznata i poznata u Hrvatskoj. A ne samo to, njemu su i baka i deda, pradeda i prabaka bili neki šampioni. Moglo bi se reći da je iz slavne pasje obitelji.= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
A kaj se tiče cijene, vjerojatno ovisi i o vrsti psa. Ne znam, možda su zlatni retriveri traženiji, pa samim tim i skuplji...
Prije sam imao 5 kanarinaca, 4-6 riba u akvariju, 3 mačke, 2 hrčka, a sad ništa od toga, pola toga se izgubilo po kući, ošlo na selo ili ih je snašla neka druga sudbina
Zlatnog retrivera Donu, ali povozio ju je auto i sad ima jednu slomljenu nogu :(
a jadna, jeste li je odvezli veterinaru? Ak ima slomljenu nogu? :|
Pa valjda jesu ako ima slomljenu nogu,neće pustit da se muči.= Citat =:
Izvorno postao The_Lord