Massive Gameplay Blowout
Neznam jel bilo ili ne, 12min gameplaya. Fenomenalno izgleda.
Printable View
Massive Gameplay Blowout
Neznam jel bilo ili ne, 12min gameplaya. Fenomenalno izgleda.
Zadnjih par stranica se priča o tome : P
Super :) Nemoj mi zamjerit, od ove količine offtopica na zadnjih par stranica, lako se izgubiš.
Concept art Robina;
http://community.batmanarkhamcity.co..._robin-219.jpg
A ono..dunno, fan sam old skul Robina.
Meni je TIm Drake kao Robin najbolji, a tek Red Robin...Awwww
Ovako izgleda mnogo ozbiljnije ali mislim da je kapuljaca malo previše.= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Altair lol.
Da, sada su svi sa kapuljačom Altair. :/
Bolje i Altair nego Ezio.
Sa ovim štapom mi više liči na kakvog maga. Samo gledam kad će početi izbacivati munje iz očiju.
Da.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
http://cdn.gamerant.com/wp-content/u...tume-Skins.jpg
preorder dlc-ovi bla bla
sasvim neocekivano, jel
Fat-man!
Pimp Batman.
http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=4&t=4249
= Citat =:
The PC version will have improved textures, DX11 (yes, it's the first UE3 game using DX11, after being demonstrated for the first time in the Samaritan techdemo), PhysX and 3D.
O da, to te ja pitam.
Mr. Freeze Trailer
It´s Mr. Freeze for you Batman!
Kolko će taj Batman imat neprijatelja, jaooo :) Igra će biti prava poslastica kad izađe.
"Chill out! Dr. Victor Fries was a brilliant cryogenicist, but now he's much cooler!"
Kako jeftino :)
Ane, ko one ljigave fore iz Batman serije iz 60-tih :)
neda mi se stavljati video, ali ima o Mr. Freezeu
ugl, mislim da ce biti najbolja igra godine :D
pazi sto pricas, velika je konkurencija ove godine :p
Mislim da bi mogla biti. Jedinica je bila fenomenalna, a dvojka poboljšava pa praktički sve. Čak iz tehničkog aspekta će biti u konkurenciji za naj igru godine. Sve u svemu, ovo obećava :)
Tri igre očekujem ove godine. Ovo je jedna od njih.
Ova igra izgleda sve bolje i bolje, da bar autori igre naprave i film batman, pa da konačno dobijemo kvalitetan film o čoeku šišmišu.
Doslovno jedva cekam ovu igru, Izgleda da su odlucili ponoviti primjer Mass effecta i assassins creeda gdje su prve igre bile odlicne a nastavci ista formula sa masom zacina i jos na steroidima.
Biti će odlična igra, ali ni blizu igre godine, kao ni Battlefield, Skyrim, Deus Ex i ostala prerazvikana kompanija.
Isto vrijedi i za Uncharted 3, jel?
Pa Portal 2 je GOTY lol, to se zna.
Iako sam ME fan, prvi nije odlična igra već vrlo dobra, barem što se gameplaya tiče. Drugi ima poboljšanja u gameplay segmentima, to stoji.= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
A AC je sranje. Dvojka samo pošećereno sranje.
Arkham Asylum je za pol klase viši od ME1 i za nekoliko klasa od AC bilo kojeg.
Što će onda tek biti Arkham City?
Portal 2 je igrica. Simpatična, no samo igrica.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ti si comic relief ovog foruma hehe.
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
odbi, AC rula
AC jedinica je smeće.
ok je, ali ostali su zakon= Citat =:
Izvorno postao Maloki
haha= Citat =:
Nije smece, smece je smece,a AC ima svoje atribute al da je prilicno dosadna zbog repetitivnosti to jeste. Batman ima strahovitu manu u tome da si je morao odigrati u detektiv modu kako ne bi fulao nesto bitno, sto je nekome dovoljan razlog da tu igru nazove smecem jer je imao 30 sati ljubicastog gameplaya. Medjutim svi znamo da je prvi batman odlicna igra,dok je AC u namanju ruku dobra igra. Poenta je da je kostur igre zadrzan u obje igre, u ME takodje, znaci treba samo napraviti upgrade vec postojece formule. Kreatori novog batmana to ocito znaju i zato ce ovo bit odlicna igra sto govori i sve dosad vidjeno.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
hahahahahaha= Citat =:
Potpis.Ali zato su dvojka i trojka odlične .Što se mene tiče napravili su neočekivani preokret i zabili nekoliko golova u drugom poluvremenu i tako se plasirali u prvu ligu .= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Batman: Arkham City igra godine ? Teško .Prvi dio je bio vrlo dobra igra .Uspio je iznenaditi kvalitetom jer su svi očekivali još jedno sranje .Ali da je bio nekakvo remek djelo , nije .Imao je dosta mana .Ako dvojka ispravi te mane napraviti će očekivano .Teško da će ponovno iznenaditi .Igra će biti u vrhu ali ove je godine velika konkurencija .