nvm
Printable View
nvm
Zbog ovokvih igorantnih ljudi se i događaju nerfovi.= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
A, ako nisi znao, hunteri su jedna od najtezih klasa za "masterati" i iskoristiti cijeli potencijal, te moraju koristiti najvise "tipki" uspoređeno s ostalima da bi pobijedili ili preživjeli.
I btw. u prijašnjem postu si jos jednom dokazao svoju ignoranciju, mislim da je nepotrebno objašnjavati zasto.
hunter je najlaksa klasa za igrati, lol.
pa igro sam sve klase i s hunterom je u areni najlakse, ako enemy focusa tvog partnera a ne tebe igra je gotova.
btw. jel ti znas da je BM hunter trenutno najjaci u pvp-u ali to nije zbog skilla...
Cekaj, ti to ozbiljno govoris? :shock:= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
najozbiljnije, jbt imam huntera i igram svaku klasu koju ocu lvl70 (accountovi od frendova etc.)
i znam da mi je najlakse s hunterom...
/popcorn
evo dokaz postan prije 2min:
http://<br /> <a href="http://www.p...&start=435</a>
pogledaj O-okacov link...
i reci da nisu OP hunteri...
;c= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
Evo da ti malo pojasnim, posto sam i ja igrao sve klase.= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
BM hunter je najaci u pvpu? Derao si s njim u areni? Vjerojatno je to bio 1200-1300 rating i to u s1 kad nitko nije imao resilienca. U areni je bm huntera tako lako kontrirati, da je to smješno - los, pilari,skakanje s mosta etc. Nakon sto mu istekne bw, bm hunter je ništa.
Pogledaj arene i koliko ces naci bm huntera na višim ratinzima, mozda 2-3.
Da budu kompetetni u arenu hunteri trebaju biti mm i to s priest ili druid partnerom.
A za to da ne treba skilla...
Mozda bm hunteru protiv targeta bez resilienca stvarno ne treba, ali mm hunteru i te kako treba, i treba iskoristiti sve moguce "adute" da bi dobio.
Ako si stvarno igrao huntera, i to bez bwa, vidjeo bis da su hunteri puno više od toga.
Pa da, ali za to treba i skilla, a i pitanje je na kom ratingu i kojoj battlegrupi.= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
Sta mislis da ih je dobio samo bacanjem arcaneshota kao sto si prije napisao?
= Citat =:
Izvorno postao Pharun
1500 jer boostam frenda ;P
gle ako imas skilla mos u tih hebenih 18 sec slomit ekipu ko male miseve...
frost mage ti ga moze fino i polako naprimjer... nemre te freezat ni nis...
treba s hunterom i skilla ali ne tolko kolko ti treba npr s nekom drugom klasom....
rating mi je na amgu bio 2k a na hunteru burazu dignem stalno sa 1500-1600+ pa on sjebe i tak to....
e gle m8....
ja sam s magom igrao bez geara s lock frendom bez geara i slomili smo ekipu s s2 gearom na rated tak da me nomoj ucit kae PVP...
Daj molim te, poslusaj se.= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
Ti kazes da ice mage nemoze bm hunteru nis? Pa ako si igrao magea, i ako te koji bm hunter ikad pobijedio, to je stvarno sramota..
Ajde, kazi mi kojoj klasi treba vise skilla od huntera za pobijedu (i pod skillom ne mislim upaliti bw).
A kazes da nije skill sta je okac napravio? Na 1600-1700 ratingu je dobio dvojicu sam, bez bwa, i sad kazes da to nije skill?
Eitd: Uglavnom, vidim da je besmisleno rapravljati s tobom, posto se drzis tako ignorantno.
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img= ... 71abfac3da
(dosadno mi) i ovaj je rated
1. ookac je rekao da je to 1500 rating,
2. lol, jesi ti igrao wow od zadnjeg patcha, jel znas koj dmg ti hunter napravi u tih 18 sec a nemozes ga freezat...
ja mogu s magom huntera dobit bez previse mucenja, ali mogu i s hunterom isto tako maga i to s jos manje mucenja...
3. warr treba vise skilla za arenu od huntera npr.,
e ovo tocno to pokazuje= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
jel ti shvacaš da sam ti ja MM?
so?
mm owna takodjer...
btw. pharun... isto sto ja govorim o hunteru ti o locku, bas samo malo citao sta si napisao:
= Citat =:
Beaster je napisao/la:
resilence je dobar za pvp, šta pričate, više se nesvodi sve na 2-3 sretna krita, sad su fajtovi duži te više do izražaja dolazi skill
= Citat =:
Pharun je napisao/la:
Gdje ti vidis skill u spamanju mana burna ili mana draina?
igra san sa hunterom par tjedana account change i nisan moga nista ili moras biti ludi skillzor da bi moga ista ili je classa smece vjerovatno ono prvo :?
a čoeče kaj ti igraju bez ruke il šta :D= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
ni jedno :nonono:= Citat =:
Izvorno postao dj.on
ma ja samo ownam ;>= Citat =:
Izvorno postao Beaster
[quote=O-Okac]ma ja samo ownam ;>[/quote:3c91q06b]= Citat =:
Izvorno postao Beaster
vjerujem :D
nego, dok nisam imao zbc, bio sam lvl 60 jedno 2 mjeseca, toliko sam razbijao u av-u, ja na njih 4-5 i pokoljem ih sve.. :rotfl:
darkweaver (na forumu Colossus) može posvjedočit, on je gledao par puta :D
a jbg sad više necu raditi 2n1 partneru postaje dosadno ;P
hutner je za mene smece odkad san pocea igrat wow....a neko vrime sican se je bia najjaci pvp orijentiran character prepreprepre tbc puno pre
:)
[/quote:2526bqtc]= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
Gle, hunteri nemaju, nazovimo to "povlastice", kao warloci. Npr. hp kao tank, cc koji nema cd i jos moze raditi dmg usput, 20% manje dmga, 75 resistenca na sve, bla, bla, bla.
Ja osobno nemam ništa protiv warlocka, klasa kao svaka druga, no mislim da su malo pretjerali u buffanju. Inace za mene warloci nisu bas neki izazov (jedino ako nemaju druju uz sebe xD)
Ja sam samo napomenuo da ljudi govore kako sada treba vise skilla za dobiti (nakon sto je uveden resilience). No tu su u krivu, zato što se sada svodi sve na to tko ce prvi ostati bez mane, a po meni to i bas nije neki odraz "skilla".
Gle, hunteri nemaju, nazovimo to "povlastice", kao warloci. Npr. hp kao tank, cc koji nema cd i jos moze raditi dmg usput, 20% manje dmga, 75 resistenca na sve, bla, bla, bla.= Citat =:
Izvorno postao Pharun
Ja osobno nemam ništa protiv warlocka, klasa kao svaka druga, no mislim da su malo pretjerali u buffanju. Inace za mene warloci nisu bas neki izazov (jedino ako nemaju druju uz sebe xD)
Ja sam samo napomenuo da ljudi govore kako sada treba vise skilla za dobiti (nakon sto je uveden resilience). No tu su u krivu, zato što se sada svodi sve na to tko ce prvi ostati bez mane, a po meni to i bas nije neki odraz "skilla".[/quote:sk3f89ha]
trebaš znat neostat bez mane... nego , eto druje netrebaju to znat oni jednostavno uvijek imaju :D
Gle, hunteri nemaju, nazovimo to "povlastice", kao warloci. Npr. hp kao tank, cc koji nema cd i jos moze raditi dmg usput, 20% manje dmga, 75 resistenca na sve, bla, bla, bla.= Citat =:
Izvorno postao Pharun
Ja sam samo napomenuo da ljudi govore kako sada treba vise skilla za dobiti (nakon sto je uveden resilience). No tu su u krivu, zato što se sada svodi sve na to tko ce prvi ostati bez mane, a po meni to i bas nije neki odraz "skilla".[/quote:2cum7huq]
ti oces rec da ressiliance ne znaci nista u areni?
pa covjece nisi idiot da se neznas obranit od manaburna...
[quote=RaptOR?]Gle, hunteri nemaju, nazovimo to "povlastice", kao warloci. Npr. hp kao tank, cc koji nema cd i jos moze raditi dmg usput, 20% manje dmga, 75 resistenca na sve, bla, bla, bla.= Citat =:
Izvorno postao Pharun
Ja sam samo napomenuo da ljudi govore kako sada treba vise skilla za dobiti (nakon sto je uveden resilience). No tu su u krivu, zato što se sada svodi sve na to tko ce prvi ostati bez mane, a po meni to i bas nije neki odraz "skilla".[/quote:3mdjtcg0]
ti oces rec da ressiliance ne znaci nista u areni?
pa covjece nisi idiot da se neznas obranit od manaburna...[/quote:3mdjtcg0]
Ajde procitaj moj post jos jednom, ovaj put polako.
A za ono prije, si ti kad probao hunteru napraviti ice barier i ice block?
A i bez toga ako imas dosta resilienca te ne bi trebao ubiti u 18 sec.
resilence je sad sve :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
daj lol je jako lagano pogotovo kad dobijem jebenog locka koji mi trci iza stupa dota me a druid ga hota zato molim te nemoj pricat gluposti jer hunteru je najteze u areni ako mu protivnik trci oko stupa jer onda moras otici u melee da ga wing clipas i opaliti koji shot i opet sve po starom a radis nis dmg s tim i svaki put ces imati problema sa LOS. :nonono: :nonono:= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
Zato na official forume i nek naprave arenu bez ikakvih stupove samo prazan teren 100x100 i koljemo se medjusobno to bi bilo najbolje... :D
Po mom mišlenju trebale bi biti 4 arenae, 2 ravne bez icega, i dvije ovako.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Glavni argument protiv ravne arene je svima da bi onda mageovi i hunteri bili u prednosti.
Mozda bi i bilo nepravedno, ali nepravedno je to sto sad ide u korist hotovima i dotovima.
e pa uvik je nepravedno, al sta bi ja s magom radia u ravnoj areni kad nemaju di se sakrit pa ih moram lovit okolo, pogotov oke glupe gnomove asdavsdjasdfgdsfkf grrrrr :twisted:
ma si lud, da nemas pillara ili necega bilo bi prelagano za magove i huntere, nebi doso do njih i vec bi pao, ali opet mislim da bi trebalo malo nerfati dotove u areni jer ono najace ak igram huntera ono dode mi lock podota me i bjezi, odu zivci odma. :twisted:
istina i onda pocne spammat : noob hunter l2p etc issssssss vec vidim neki= Citat =:
Izvorno postao Munjeni
klinac debeli igra to ti je skill -.-
jbg bit ce bolje kad tad a mozda ni tad :D= Citat =:
Izvorno postao Munjeni
Ma joj zbog toga sam i presto igrat 2na2 arenu (i arenu uglavnom) ;P nemam živaca= Citat =:
Izvorno postao bango