svaki put kad na serweru bude PB GUID ban bude upravo taj guid 5ai.... rofl xD
Printable View
svaki put kad na serweru bude PB GUID ban bude upravo taj guid 5ai.... rofl xD
i didn't= Citat =:
Izvorno postao mmateo
i meni je ha hrvatskim i bih serverima uvjek bil taj guid ban, pa sam promjenil cd key, i sad je sve ok...
da ali ako promijenim cd key izgubit ću rank= Citat =:
Izvorno postao Doggy
neces, ja nisam...= Citat =:
Izvorno postao mmateo
lol ja vam savjetujem da prestanete s tomspikom oko cd-keyeva dok nije mod doso na topic...
cim promjenis cdkey nesmijes izlaziti iz igre nego odma prek okonzole uci na neki serve i neces izgubiti rank= Citat =:
Izvorno postao mmateo
Moj frend ima problem sa CoD4 MPom. SP mu ide lijepo, no kada uđe u mp igra počne uzasno stekati, ide cak ispod 10fpsa! To nema veze sa grafikom jer mu ide isto i kada mu je sve na low. Driveri su frški, a konfa je:
Gainward Geforce 7900GS od 256mb
Kingmax 800mhz x4 - prepoznaje 3.25
napajanje je Čiftek od 550W
procesor Quad Q6600 @3.00ghz
hvala na pomoci!
btw. on ne igra sve na high, vec su detalji malo smanjeni tad da SP radi na 50ak FPSA...
pa nek proba stavit recommended settings, ono sto mu netreba smanji, sto mu treba, malo digne i mirna bosna
Želim uči u neke servere i stalno mi ispiše Server just for low ping users (tak nešt ispiše). Šta bi to trebalo značit? I šta uopče znači ping? Molim neku pomoč.
aj se naucite koristiti google
http://en.wikipedia.org/wiki/Ping
prvo nauči afrikate molim te!= Citat =:
Izvorno postao Napalm3x
i to znači da ti je internet konekcija spora.
ping ti je.... pa vidis, kada igras na nekom serveru i ako ti nije dovoljno brz internet ti zaostajes za desavanjima na tom serveru i ping ti je broj koji govori koliki je taj zaostatak. ne znam u cemu je izrazen ali sto je manji to je bolji.
Ping - signal ili kratka poruka koju jedno računalo preko mreže šalje drugom računalu i provjerava je li valjano priključeno na mrežu.
uglavnom-što ti je manji ping to je bolje , ping je u biti kašnjenje izraženo u milisekundama na serveru kao što je pomahnitalizlaja rekao
a kako se dobiva ping? kako ga se rješti i kako uč u servere u kojima se traži low ping.
pa jednostavno,samo moras imati dsl i stvar je rijesena oko pinga
= Citat =:
Izvorno postao Napalm3x
kakvu internet konekciju imaš?
ma probaj se opet spojiti, meni svaki prvi put pise for low ping players only, al opet se spojim i ping nikad nije visi od 100
jako mi laga kada igram mp,i to samo u cod 4,nigdje drugdje solution?
Koristim CARNet. Ali u ožujku ču uzet maxaDSL. Hvala. :pray: :roll:
= Citat =:
Izvorno postao Napalm3x
lol , neam ti pomoci dok ne dobijes brži upload
Instalira sam Call of duty 2 jucer(original),igra sam bez problema.danas kad idem refresh server,nepokazuje niti jednoga nego pise "waitnig for responde master server"je li to neki problem s mojim dsl ili se to desava cesto,ako mi tko moze pomoc,novi sam u ovome :)
= Citat =:
Izvorno postao dujson
i meni se to desava , instaliraj si xfire pa na njemu nadji servere , ili preko ase ili hclw
btw. pao je master server pa je sve bilo sjebano
imam instaliran CoD 2 sve je uredno igrica je originalna , ali kada pokušam pokrenuti multyplayer treba mu pola sata da se pokrene , akada se i pokrene onda ne prikazuje nikoga na mreži a sve je uredno spojeno
http://img256.imageshack.us/my.php?imag ... 338vm9.png
help eo kod frenda mi nece da radi mp a sp radi normalno .Reinstalira san
par puta al opet nece da radi
HELP :|
mene u cod uo kika stalno punkbuster global guid ban.šta da napravim
Kupi original,jer ti je ovaj piratski cdkey banan
ovdje trebaju zabraniti bilo kakvo spominjanje piratije, a lolac ako imaš orginal cdkey i guid ban, haha, you're fucked...
bemu miša malog
nemogu se nikako connectati na bihnet CTF. Uvijek se loada do kraja pa pise server disconnected.
whatz i do?
Konfa?Uglavnom ako imaš slabu konfiguraciju taj se problem javlja...
ma tjera 125 fps konstantno, brzo se loada
Aha,kod2
probaj cl_connectionattempts 999
to je bar u cod4 rijesavalo probleme,dok za co2 nezam
baniran si pa se ne možeš spojit.
tj. baniran je tvoj subnet mask. tako da probavaj reconnect na net napravit. možda se uspiješ spojit.
Da,ako mu ne uspije ona naredba,onda je banan,točnije subnet...
A sto je Connection interuped to se meni stalno pokaziva :(
Pukne ti veza,ili pukne server...
Ja sam nov ovde kao sto vidite. Do pre par dana nisam ni znao da ovoliko ljudi igra mp cod2. E sad kao svaki pocetnik imam problem. Sve sam uradio kao sto treba i posto se konektujem na server pise restriction : service connection failed . Punkbaster.exe
Updateaj punkbuster.
Vec 3 sata se mucim . Skinui sam update ali i dalje ista poruka . Cak sam skinuo i onaj xfire . Sve mi se lepo ucita i kad treba da izaberem tim izbaci me i sledi ona poruka . Ispred nje pishe da me je pb kickovao a ono je kao razlog. Lakse mi je bilo zavrsiti faks nego ovo provaliti.
Dali ti piše VIOLATION (IGNORING QUERIES)?
Resetiraj PC. I meni se to dogodilo kad igram CoD4. Kad sam ga resetiro više nemam problema.
Stvarno sam zahvalan sto mi odgovarate u najkracem roku. Ali ni retard ne pomaze . Poruka cele greske je : SERVER DISCONECTED -spookukasapin ( ja) PunkBuster kicked player *ja* ( for 0 minutes) RESTRICTION: Service Communication Failure: PunkBstrA.exe. Najgore od svega sto sam sinoc kad sam prvi put pokusao da igram bez problema se ulogovao. Danas sam skinuo gomilu mapa u nadi da ce se nesto promeniti i svaki put isto .Zaglavi kad treba da izaberem tim. Idem malo da se ohladim da ne bih polomio ( skrcao) ovaj glupi racunar. Ili se vracam Counteru.
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
aj skini ovo,uključi,i probaj opet