Ma šta ti je, savršeno se uklapaju! Kad testiraš igru vidjet češ.= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Dajte mi link za download EU clienta (torrent), napravio sam reinstall windowsa a backup DVD mi je izgorio.
Printable View
Ma šta ti je, savršeno se uklapaju! Kad testiraš igru vidjet češ.= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Dajte mi link za download EU clienta (torrent), napravio sam reinstall windowsa a backup DVD mi je izgorio.
povlacim sta sam reko u vezi shipova,čine se zakon =)= Citat =:
Izvorno postao mronki
http://statistics.gpotato.eu/Tracking/B ... EN.torrent= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
moj je 95% jos malo =)
Astralni brodovi se uklapaju u setting, samo što se nitko izgleda nije informirao. Igra je bazirana na već postojećem IP-u. :)
Neznam jel do mene ili do torrenta, ali down speed je samo 30 kB. Nea veze, sutra ću downloadat preko mirrora.= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
hmm,meni je bilo oko 350+ kb/s =) evo sad se updejta
Ma meni je nešto sheban uTorrent. Na ni jednom torrentu nemogu uspostavit dobru brzinu. A mirror download mi je 400kB/s+++.
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
samo da znate mi smo na empire strani i da smo najjaci tj. najvise nas ima ;) :ekipa:
koja žalost,updejto,instaliro patcheve,pokrenem i pise da je potreban repair,repairam,pokrenem,pise da je potreban repair xD
Jel ti lik Nakitu? Mislim da sam i ja u tom guildu xD= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
riješio onaj problem,sad mi nece se ulogirat xD upišem username i password ali nece mamicu mu ja
Zanima me kakvo je vaše mišljenje o FoD-u (http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_E ... DS_EN_F004). Koliko sam čuo zbog ovoga će CS biti neophodan u end gameu jer su u instancama česte smrti i tamo nema NPC-a koji bi mogao maknuti debuff pa je igrač prisiljen kupovati parfeme (koji se kupuju pravim novcima). Meni je to bzvz, nije mi problem ako korištenje pravog novca daje prednost nekome, ali ovako se praktički sprječava igranje onih koji prave novce ne misle koristiti :(
zanima me dali je još uvijek potrebno imat beta key za igranje??? imam već 4 accounta ni na jedan se nemogu logirat,dobijem error invalid name or password a sto posto sam tocno uneo,na njihov site se mogu bez problema ulogirat
Sve dok traje CB trebaš beta-key za igru.
aha xD Ima neko viška? ili da potrazim na netu
eBeš Imperiju!! Neda mi se objašnjavat zašto, ali jedina prednost Imperije je izgled.= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
@ponco1234 http://allodsonline-en.ning.com/page/beta-keysS keyeva kolko hočeš.
lol thx,googlo sam Allods online beta keys giveaway i svagdje su vec podavani,pa eto da sad ovdje idemo =)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Evo uspio se ulogirati,trebao je key,i tako lijepo uzmem orc wardnera(shaman) i dođem lijepo do lvl 5 i nekako svi oko mene pwnaju one mobove a ja jedini ubijam 40 sec jednog moba xD sad si trazim neki guide pa sve ispočetka =)
Eh tako je to s wardenom na početku :) Kako ti ide nick ?
ponco =)
Umm da, neke rase imaju problema u početku sa ubijanjem pogotovo ako si mage user zato što postoji šansa da napraviš anticrit :? , da se mob odupre večini štete itd. no kasnije se te šanse smanje. Ja sam uzeo magea i trebalo mi je sto godina da ubijem nekog no sad se malo popravila situacija i čak nekad 1 shotam mobove :P (lvl8 btw., lvlam ko kornjača).
Pa u igri ionako ima samo 40 lvla pa se svi lvlišu ko kornjače :eyebrows: Koji ti je največi critical dosad ? Mom lvl 14 mage je 587 točno se sječam.
Nemam pojma, uvjek zaboravim pogledat na demage :P
Oće neko pvpat ? Imam jednog lvl 9 lika jednog lvl 10 i jednog lvl 14 svi su empire.
Danas sam napravio prvu instancu. Trajalo je sveukupno 2 sata i "obilovalo" nubovskim DDovima kojima se nije moglo objasniti da moraju pričekat da tank dobije aggro i clericima sklonima ragequitat usred runa-.-
Je još CB ili je ušlo u OB?
CB menščini.
EDIT: Supportajte: viewtopic.php?f=11&t=37739
Kad vi otprilike igrate mogli bi se nač jednom i neznam radit nešta... Nego Cherry jel ti igraš već ? Ima neki lvl 11 summoner pod imenim Cherry ingame samo neznam dal si to ti , ako jesi svaka čast na brzom levelanju :thumbs2:
CB4 uskoro stize OB :wink:
Zna li se točno kada ili?
Mislim da su rekli 10. , ali nisam siguran.
Desetog je OB? :shock:
Nisam nisam,= Citat =:
Izvorno postao Xero
trebao sam u CB.
Ali bio krepao PC.
Stako pise u fejs grupi =)= Citat =:
Allods Online will officially go into Open Beta on Tuesday the 16th of February
Piše i na službenoj stranici :D
http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_E ... DS_EN_F001
Još samo tjedan dana :pray:
Šta je bilo svi prestali igrat ? Do OB ima 7 dana do tad lako stignete do 40. lvla možda čak uspjete napravit brod , ako upadnete u neki dobar guild ili barem dođite do 17. lvla da si osigurate nick.
Ne da mi se prelazit iste questove 2 puta u tako kratkom razdoblju. Kaj ne traje izgradnja broda više tjedana?
ja cekam OB,posto sam si onog wardena skroz sjebo, a neda mi se novi nanovo tako da cu 16. =)
Kako znaš da si sjebo , a tek si 6 lvl ? Ja sam 2 lika sjebo pa sam igro dok ne uspjem i sad sam si konačno napravio perfect mentalista :D