Odlično zapažanje, nisam uopće nikaj od toga skužio :D
Printable View
Odlično zapažanje, nisam uopće nikaj od toga skužio :D
Dobar trailer, nema sta. S obzirom da nisam presao niti do polovice prvi AS mozda bi se mogao i na to bacit ^^
Moram se čim prije natjerati da odigram jedninicu, inače odličan trailer.
Ezio je ženskar već je rečeno da je dobar u bježanju, ali ne od čuvara nego od očeva zgodnih cura. Dakle on se vjerovatno nije oženio, taj prsten je možda prsten klana ubojica kojem Ezio pripada ili možda obiteljski prsten, osim toga onaj muškarac kojeg Ezio ubije pri kraju kaže "as for your MOTHER, once I've dealt with you, I promise I'll give her my full attention" na što se ovaj uvrjedio i odmah ga ubio. Dakle taj tip je možda zadnja meta ili među glavnim metama, jer je vjerovatno ubio Ezieva oca, a sada želi i njega i cijelu njegovu familiju.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Zašto je njegova familija tako važna tom liku?
Super, na pomolu je osobna priča što je uvijek bolje od nekakvih zadatak koje ti netko daje.
Mene samo zanima kako se čitava stvar sa 2 oštrice sada uklapa u sve kad ima i ugrađen pištolj.
Mislim da će dvije ostrice funkcionirati isto kao i jedna, samo da ce bit vise animacija ubojstava s ostricama te su zato implementirali i drugu oštricu, mozda ce u nekoj misiji točno biti naređeno da neku osobu moras ubiti s oštricom, ili je mozes ubiti kako god hoćeš....ne vidim drugog načina, inače bi bilo prejednostavno
Koliko sam ja skužio, taj "pištolj" je ispalio oštricu koju koristi taj Hidden blade, dakle ta na drugoj ruci može biti rezerva, ali isto tako i odličan dodatak u borbi.
Vjerojatno je gun za posebne prilike, spor i ne iskoristiv u žaru borbe, ali za ubojstvo mete će možda biti korisno u trenucima kada se meti nemreš dovoljno dobro približiti. Samo da mi stražari ne izvade uzije i love me po Veneciji :D
lol bartuc
Odlicno izgleda,valjda nece bit monoton.
Definitivno morate odigrat jedinicu ja sam se oduševio nema šta, te skokovi, freestyle running i to ma strašno su to dobro napravili. :bravo: :thumbs2:
vidio sinoć trailer.. šta reč prezakon jedva čekam da dođe, bilo bi dobro ida kažu neš o mpu, jer su još prije rekli da če ga ac2 imat :)
Čekamo InGame trailer, baš me zanimaju promijene...
Ja se nadam da će onaj famozni social stealh, koji nije bio ni približno iskorišten u originalu, ovdje biti zastupljeniji zbog veće mase ljudi.
Nevjerojatno, uz 2 hidden bladea jos imamo i gun.... jea :pray:
Sada idem Assassin's Creed instalirat :)
pošto se ovdje radnja odvija u samo jednom gradu, očekujem cijelu veneciju.
več je rečeno da neče bit samo u veneziji, več če bit cjela okolica i još neki gradići kojima sam ime zaboravio, osim toga u AC1 si imo isto cjele gradove jeruzalem accre i damask, nema razloga da sad venezija nebude cjela...
a social stealth je po meni bio dobro iskorišten u AC1, jer nije to baš sad neka umjetnost, ne očekujem nikakav pomak u dvojci, mada bi dobro došao :)
Mislim da ce biti 3 grada i okolica izmedu njih, zapravo to je kao u AC1, bas me zanima kak ce se uklopit s tim bijelim robama. Ona fora s redovnicima mu nece djelovat i s obzirom da ce jedni od neprijatelji biti dobri u parkouru nece biti bas lako pobjeci.
pa izgleda da če se ovdje morati napravit neka diverzija, da bi skrenuli pažnju mete, a kako je vrijeme napredovalo, tako je i moda, tako da je sad svako drukčiji :D
ovaj sistem mi je kul platit kurve da zavedu metu, ubit metu i bris za drugom :D
S obzirom da je novije razdoblje vjerojatno ce koristit nekakve bolje metode, kolko vidim cak i gun ima, mozda se nade i nekakve bombe ili pak smoke granate, tesko ce mu se s ovom odjecom biti uklopiti medu ljude osim ako ih je puno sto nece uvijek biti, parkour ce biti puno potrebniji jer ipak nece biti puno tih likova koji znaju parkour, a vecina guardova je oklopljena pa ga nece moci loviti, ali ce definitivno teze biti pobjeci sto znaci da cemo i vise stealth koristit. A sto se tice pistolja mozda ga i necemo imat, i u traileru za AC1 je bio samostrijel pa ga nismo dobili...
Problem je u tome što je venecija veća od svih onih gradova iz jedinice zajedno. Ali, nadam se da će ju vjerno kopirati ;)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
u jbt 6 min :D
dobio sam sad živčani slom kad sam pročito gameplay trailer, editam post nakon što odgledam trailer :>
Pa kad i je gameplay :D Mislim da do sad nismo vidjeli samu igru ustvari ;)
Jako, jako zanimljivo.
Ima puno novih stvari ali se bojim da je fight ostao jednako spektakularan ali i morbidno jednostavan te monoton.
Što se tiče Venecije-bio sam tamo prije 2 godine (ostala mi je u lijepom sijećanju) i moram priznati da sam zaprepašten kako su je vjerno preslikali.
Sve 5, ali mi se neka'o ne sviđa ovaj arkadni pristup letenju. Inače najjači potez je double hidden blade. Ovo se čeka, i rečeno je da će biti na policama još ovih praznika i kakva je to expanzija Bloodlines za PSP ?
AC Bloodlines je tek najavljen i znamo samo da stiže za PSP, bar koliko ja znam.
Inače... gameplay video me i nije baš nahajpao. Vjerojatno jer sam očekivao da će lik biti malo agresivniji kad oni ono, krenu prema nekakvom više stealth pristupu (je, zato su mu i dali 2 noža sada). Ali smoke grenade je predobra i čini se ima dobar AoE što će je učiniti korisnom. Letenje ništa posebno i opire se fizici, ali dobro izgleda... samo me zanima je li kraj bio skriptiran ili se može dogoditi da te strijela bilo kada pogodi. I fak, smrtni hropci, ovaj, monolozi se vraćaju, a ja se samo nadam skip mogućnosti. Skip, skip, skip... skip.
Na pocetku trailera sam bio razočaran ali kad je poceo let :pray:
pre pre pre dobro izgleda,pogotovo letenje i venecija,zakon,ma i ako bude monoton svejedno budem igrao.Kad izlazi?
Odlican gamplay, i nemogu vjerovat da sam pogodio da ce biti smoke granade :)
Koja igra, koji gameplay, isse, sve za 5. Jedva čekam.
Tko nije vidio novi trailer http://www.gameshadow.com/gamepedia/104 ... 9_trailer/
Igra je odlična i znao sam da je radnja u veneciji. Moš i pucat, koja ludnica. Al onaj noš u rukavu (hidenblade) mi je najžešći.
Veseli me to kaj piše da izlazi ovih praznika (valjda nemisle na zimske).
Ili ovo http://pc.ign.com/dor/objects/14302492/ ... 60209.htmlSkako je jebeno, moš letit !!! woooohoooooooo :thumbs2: :)
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Genijalno izgleda :pray: Čini mi se da će biti mnogo pokrpanija igra od prethodnika. Prvo i osnovno, mislim da će priča biti kvalitetnija pošto je lik osvetnik, tu imaš prostora za mrak priču, sjetite se MaxPaynea... Drugo, letenje, plivanje, poboljšan AI, gro oružja, a samim time i višestruko više brutal killova.
Cjebote da imam skip opciju u AC1, odmah bi ga instalirao pošto mi se ovo uber svidjelo xD Mada, sve jedno bi trebao odigrati AC1 pa nastaviti sa AC2, ono, bez razmaka, jedan za drugim... Jebenica.
Tek sad pogledao trailer. Izgleda legendarno.
Zakon je što možeš uzeti oružje neprijatelju. :D
Reakcija na trailer: :shock:
Jednostavno savršeno! Iako topli zrak u krilima sigurno ne dava toliki potisak prema gore kao što je to slučaj sa balonima dava određenu dozu izazova. Animacije Ezia su savršene, ali animacije osalih nisu baš. Primjetio sam neka trzanja sa čovjekom kojeg je Ezio ubio, pa mi se baš to i nesviđa, ali usavršit će to oni, siguran sam u to.
Mene je najviše dirnulo kada je frajer rekao da je to strašno mali djelić onoga što nas čeka :D Znam da laže, ali uvijek postoji nada xD
Da, jedinica je bila grafički odlična, igrivost je bila fenomenalna, priča više/manje solidna s izuzetkom kraja koji je genijalan, samo bad što je bila monotona i loše prilagođena za PC (fora sa izlaskom iz igre i taj skip...). Da uvedu bolje questove, već su napravili posao, a di su još sva ova poboljšanja koja se vide na traileru...
Pa evo ja mislim da gun necemo koristit u igri, isto je bilo s prvim djelom s onim samostrijelom... vjerojatno necemo ni gun imat :( .
tesko je reci. Ipak, ima jos dosta do izlaska igre, a i sam developer je naglasio da ce biti 35 vrsta oruzja... :wink:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Trailer izgleda zakon jedva cekam igru. Jedinica je bila super samo malo monotona. Mislim da je ovo najbolja e3 prezentacija igara. Sve sami hitovi jeste pogledali star wars knights of the old republic ludnica
35 vrsta oružja ?????????????? To !!!!!!!!!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ovo je neš kaj nisam očekivao al me jako ugodno iznenadilo. Da bar dođe ovog ljeta.
Rekao je, pri kraju prezentacije, da će biti AC2 na policama do kraja ovih praznika.= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
Release Date: November 1, 2009= Citat =:
Izvorno postao str1k3r