Izvorno postao LorlonWarrior
Evo još jednog :rotfl:
Znači počelo je tako da je završio dan u školi... I ništa, idemo frend i ja kući, samo ne na ovu bližu stanicu, nego onu dalju di moramo preko pruge proći (ne znam zašt na tu dalju). I ništa, idemo preko pruge, kad ono - VLAK! I skoro nas zgazi. I niš, mi stanemo, opet krenemo, kad ono - OPET VLAK! xD
I tako jedno 5 puta smo probali proći i svaki put bi naletio vlak. A što je najžalosnije, ti vlakovi su nosili u vagonima zelene feferone i ja i frend u međuvremenu od dosade uzeli i gađali se s tim paprikama koje su ispale iz vagona. I tako jedno dosta vremena, i onda naiđe neki čobac, i gleda koji fuck mi radimo. I niš, one pređe preko pruge, aj a i frend izbediramo se onak kako je uspio? I niš, mi za njim, šta ćemo xD
I uspijemo preći preko pruge. I mi za tim čobcem nekih 100 metara, i on se sretne s nekim likom, i ode na lijevu stranu kući, a mi na stanicu desno... I kontam sad imam 10 kuna u đepu, ireko idemo si neš kupit. I frend se složi. I ja uđem u trgovinu, i uzmem onu košaricu (i nije bila košarica neko kao neka kantica crvena više) i krenem čopat stvari, tek frend kaže kao nemoj uzet košaricu, to se naplačuje 2 kune! I ja gledam WTF? I sad najjači dio... Brat uleti u sobu, i ja se probudim al onak još spavam... I frend se počne kao derat i viče NEEEEEEEE... I nekako prođe moment i ponovo se vratim u isti san, tek ono nema frenda. I odjednom se pojavi poruka, evo točno se sječam:
A Host of this dream left the dream. All other pepole from dream will be terminated
:rotfl: :rotfl: :rotfl: