= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
+armor neki super te da se možeš boriti na konju
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
+armor neki super te da se možeš boriti na konju
A gledaj, odeš tu i sortiraš modove po download ili popularnosti, šta već. Ima toga puno, a ja sam dosta dugo izvan scene tako da ne znam, ali koliko ja znam nema ti custom horsey armor već samo reskinsi onih official armorsa.
http://www.tessource.net/
Znate li za koje dobre modove koji daju mnogo oružja u Oblivionu
Osim ovih:OOO,Throving stars,myth and legends 2,Schytes
http://planetelderscrolls.gamespy.com/?start_from=58
tu ćeš nać masu modova
Ma gledao sam već ali dosta modova je nekvalitetno a i neki mi ruše igru pa ako neko zna neke dobre modove neka da link
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Must_Have_Mods
skini ove modove
provjereno su dobri i stabilni
također otiđi na hall of fame listu modova na planet eleder scrolls
Tnx.I još nešto jel ima koji walktrough za mod myths and legends weapons 2
jer neznam jel sam našao mjesta gdje bi oružja trebala biti a ona se ne pojavljivaju a neznam jel to bug ili sam na krivome mjestu.
aaaa, fak... jebiga, traži po stranicama s modovima costume spellove, i počni od onih s najviše downloada :)
trebam neki mod za MW koji radikalno poboljšaje sustav borbe (poželjno da bude kao u oblivionu)
ty
I još ti je problem šta on očigledno reciklira efekte i to. Ono, samo kažem jer se neki upuste očekujući Oblivion LITE. :)
Već nekoliko dana ne mogu otvoriti stranicu http://www.tessource.net.Zanima me da li vama stranica radi
meni ne :nonono:
= Citat =:
Izvorno postao Duh
= Citat =:
One of the largest and most popular Morrowind and Oblivion mod sites, TESSource.net (now renamed as TESNexus.com), went offline this week. Read more details about the issue on the Bethesda forums. While the downtime should be temporary it may take some time to get it back up and running. In the meantime you can get your mod fix from Planet Elder Scrolls.
Unfortunately The Imperial Library, perhaps the best site for Elder Scrolls lore, is also unavailable as it was hosted on the same server. We wish both sites a speedy and complete recovery.
tnx
trebao bih mod koji dodaje vise hotkeya (ono da brzo odaberes neki spel ili equipaš oruzje)
a fak...tocno dvije stvari koje trebam, brisanje spelova i ovo, a treba OBSE :(
nego zna li itko zas mi nece updateat na 1.2?
kad apdejta dođe do oblivion launcher.exe i veli da nemoze nac stari fajl :?
i moj ob je origigi...veoma gay, obse modovi su prekul :(
Zanima me što je sada sa onim prijevodom knjiga? :?
koliko se sijecam projekt je propao. inace zanimljiva je ideja jako bila, ja bi osobno da imam tim napravio neko selo sa hrvatskim npcima i dijalozima
I ja bi se rado pridruzio(imam vremena i volje), ali neznam uopce radit u Construction Setu :(= Citat =:
Izvorno postao cropir
Znam da sam možda dosadan, ali, upravo završavam PoP i nakon njega bum zaigrao Oblivion pa me zanima kojih 10 modova su po vašem mišljenju Must Have za tu igru!?
Znači htjeo bi nekaj kaj je 100% kompatibilno sa Oblivion + Shivering Isles + Knights of Nine + najnoviji patchevi za sve to!
Puno hvala ako nađete vremena i volje za tu "listu"!
Probaj ovdje http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Must_Have_Mods
@Black, hvala na linku, mada sam ciljao na vaše preporuke :D Ali definitivno bum ga proučio!
@Hellboy, neke sam već skinuo, neke moram vidjeti kaj rade prvo! Ali hvala na listi!
Ako netko ima još kakav prjedlog, samo neka napiše! Oblivion bum instalirao preko vikenda najvjerovatnije... do tada imam akciju skidanja modova :D
pa to nije stvarno tesko jer nema skriptiranja ni nicega, kao level editor...a uzeli bi neko vec postojece selo, Weye il tak nes.da mi komp radi kak treba osnovao bi tim :)= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
hmm ako nekome nije prob dali bi mogo na PM poslati must have morrowind modove (hellboy thnx za graphic mod :P)imam masu linkova...al previse je to modova pa evo pitam dali neko zna par must have modova :D(imam goty izdanje morrowinda)
Imam još jedno pitanje...
Za što služe oni Mod Menageri? Znam da postoji neka 2 alata za modove u Oblivionu ali ne znam kako ih koristiti, pa ako može neko objašnjenje i da li mi trebaju... hvala lijepa!
Evo sam se malo prošetao po TES planetu i vidio neke zanimljive modove (za Oblivion):
Seph's Hand to Hand Animation ReplacerS- pre*eben mod koji mijenja animacije hand to hand borbe (1st i 3rd person) u više martial stil. Obavezno pogledati version 2.0 video koji je linkan tamo
Orchestral Music AddonS- mod koji dodaje dosta orkestralne glazbe odlično tematski uklopljenu sa originalnom glazbom. Imate 4-5 previewsa linkanih.
Enhanced Quest RoleplayingS- odličan mod koji nam bar daje iluziju izbora tako da nudi više izbora (estetskih) kod razgovora. Vjerojatno ne zanima većinu, ali meni je mod odličan i drago mi je što su ga oživjeli
NPC with JobsS- naslov sve objašnjava i, premda još nije finalna verzija, mod je vrlo dobar. Daje određenim NPC-evima poslove sa rasporedom
Reneer's Guard OverhaulS- još jedan od must-have modova koji mijenja ponašanje čuvara na realno. Pročitati readme i opis za više informacija
Let the People Drink!S- vrlo dobar mod koji dodaje fontane, akvedukt i jedan lanac questova u Imperial City, mod kojega je community dobro ocjenio. U ovom čak i ja imam ulogu jer sam dao glas radniku iz vodovoda (šteta što je to bilo na starom, manje kvalitetnom mikrofonu)
Djangos Unique FeaturesS- željeli ste dodati svojim likovima ožiljke, tetovaže, itd? Look no further
Loading Screens Themed ReplacerS- jednostavan mod koji povezuje slike i tekst iz loading screenova u smislenu cjelinu (tekst o magiji će imati sliku koja će prikazivati magiju, ovako ili onako)
Nadam se da će vam se neki od ovih svidjeti. :D
Probao... ali nema do malo poticaja kad borba počne (još samo da se mjuza upalo kad slete udarci, a ne kad te neprijatelj otkrije). :)
@Hellboy, brzo link na taj mač :D
Ja sam si skinuo neki Assassins blade... nadam se da bu dobar!!
PS: Zaformatiral sam OS, još samo optimizacija i snimanje Obliviona te njegova optimizacija za DualCore i igre mogu započeti :pray:
hellboy odma link na onu zutu letjelicu :)
@arebiter: dobra lista, sta bi dao da mi komp radi kak treba i da mogu isprobati :-x
Opet on meni da stranicu na kojoj moram biti registriran korisnik :D Reci ime moda tak da ga mogu nać na FilePlanetu!= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Hvala, budem probao nać!
PS: Imam na kraju cca 20 modova od cca 500Mb ukupno :D Sve radi, sve sam isprobao ali nisam prelazio igru! Tek je sada idem snimati nakon ovog formata!
ne kuzim di je problem regat se na neki sajt, pogotovo ako te mod stvarno zanima...
Ne da mi se prolaziti taj proces... fino ga nađem na FilePlanetu i sve 5!= Citat =:
Izvorno postao cropir
Uf, i taj Akatosh mounts... Lore just got anal. :)
btw. sjećam se da je nekad kružila glasina da je moguće jahati na Akatoshu ako se baciš sa one jedne najviše litice.
lol zakon izgleda :pray:
linky? :)
Koj mod je korišten za stvaranje ovakvog lica?
http://img247.imageshack.us/img247/1788 ... lf5nx3.jpg
Brijem da sam našao -> http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=4872