U zadnje vrijeme ne igram puno.
Pomalo Mass Effect i to je to.
Uglavnom slušam glazbu na kompjuteru.
Printable View
U zadnje vrijeme ne igram puno.
Pomalo Mass Effect i to je to.
Uglavnom slušam glazbu na kompjuteru.
uh,sad sam se opet navukao na swat4....
prestati ću kad ga se zasitim...
zasad nemogu zamisliti svoj život bez igara,ali tko zna,igrat ču dok god budem imao volje i sredstava
Definitivno ću prestat za 3-4 god, ali ću igrat povremeno.
Nema toga boga da prestanem!
Covjece meni bez kompa 2 dana mi se pocnu trest ruke
Ovisnik sam posto :D
**bat, svirat, gledat crtiće i igrat igre - dokle god sam živ :D
sumnjam da ću prestat. ja jednostavno uživam u igrama i one su mi razbibriga od svakidasnjih problema. Dok prođem nekakvu igru imam osjećaj kao da sam pogledao nekakav dobar film samo sto sam ja sudjelovao u tom filmu...Ma super...Gaming se tak sada poceo kak spada popularizirat i kroz par godina postat će normalna stvar, ko recimo da ides u kino...
= Citat =:
Izvorno postao Lara C.
= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
necu se nikad za svog zivota odrec osim kad budem star i nebudem mogao vise bit za kompjuterom
To je jedna od rijetkih stvari koje ćeš moći. :D= Citat =:
Izvorno postao Mordor
Već sam odustao manje više, ne mogu više upaliti igru, a da me zaintrigira na više od 15 minuta. Čak i klasici više ne pale.
Da, mene u te dane nećeš moć odvojit od ekrana :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao ZorgTheBorg
Dok odigram sve naslove koje namjeravam odigrati, da, prestat ću.
Na svu sreću, lista broji valjda 1k igara i stalno se popunjava... ne znam kad ću to sve stići :P
Da, i ja to pomalo osjećam, ali moji gaming dani još nisu odbrojeni.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Odigrajte Mass Effect ako niste.
zagrobni život... :P= Citat =:
Izvorno postao Quiet Riot
Upravo ga ski... Nabavljam. Jel dobar šta? Kažu da je dosta kratak.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Ovo mene vata u zadnje vrijeme sve mi je totalno nezanimljivo...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nazalost, svi cemo jednom prestati s gamingom...
Nadajmo se da se Bog voli igrati :D
= Citat =:
Izvorno postao chiEEEF
nije dobar osjećaj, jelda? za nas stare hrgane bi trebalo počet radit ozbiljnije igre sa pričom na razini Zločina i kazne, slažete se?
najvjerojatnije neću jer mi je to oblik zabaVE :)
Igre bi trebale postat neka svakodnevna zabava kao što je u današnje vrijeme TV.
prestao sam igrat ko prije ... al sada cura..posao...obaveze ... jednostavno se ne stigne...
jedino kad sam na bolovanju il imam slobodno pa igram (xfire me odaje)...al da cu bas prestat...i necu...jer TV ne gledam pa mi to ostaje kao jedini oblik kucne zabave (kad nema cure kod mene)
Potpis na ovo. Ali bih ipak dodao da necu glumiti "gamer4life" spike, jer se ne zna sto buducnost nosi. Kako stvari sada stoje, igrat cu uvijek, unatoc obavezama, ali "nikad ne reci nikad" :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kako je ta poslovica retajna
Pa necu bas sada biti ovisnik u 40-ima ali cu igrat povremeno! :rotfl:
uskoro se vračam u gaming... :D
Zast bi se prestao zabavljat? I ne kuzim taj pojam gaming...jednostavno je nepotreban
sta pricas ti? :o= Citat =:
Izvorno postao bananac
Ne?= Citat =:
Izvorno postao bananac
Da ga preimenujemo u Gayming, bi li to bilo bolje?
To da, pa zapravo gaming je i izašao pomalo iz subkulture. U normalnom svijetu (ne kod nas) već je igranje poprimilo sličan status kao gledanje televizije.
A gle...igram se preko preko 10 godina vec, jos mi nije dosadilo, iako imam sve manje vremena. Prestat cu sigurno, ali vjerujem da cu uvijek kada cu imat vremena odigrat neki naslov, prateci gaming industriju kolko stignem. Al tko zna kad ce to bit; mozda za godinu, mozda za deset...nije bitno, bitno je da uzivam u gamingu :thumbs2:
Pitao me nedavno jedan iz bivšeg razreda u srednjoj kak me još nije pustilo to. Gejmanje ftw. Gejmmanje > društveni život.
Kako ide ona... a, da: They tell me to, "Get a life." I tell them, "I'm a gamer, I've got tons of lives."S
:)
:pray: Riječi su nepotrebne. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ha. Ta je dobra. :D
Pa inače u ostatku svijeta (većinom, barem) je normalno da igre nisu neka podzemna subkultura, nego normalna stvar, i da gameri imaju više od 18 g. (onda ko bi igrao 18+ igre? :D ).
Nego, jel neko gledao Dobre Namjere? Meni je bila ok serija, a onaj bankar je bio gamer totalni. Svaku epizodu ga vidiš pred TV-om i konzolom kako pwna nubove :rotfl: .
A onda kad onaj lik iz policijske stanice nabavi neke podatke iz Interpola, pitaju ga kako si to uspio, kaže on da guildmaster njegovog guilda na WoW-u radi u Interpolu. Ja sam gotov bio...
..maloljetnici? :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
odlicna odlicna... :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
BTW sad kad imam novu masinu ponovno se vracam u gaming... :D
Ne znam nisam prorok da jesam igrao bi ping-pong