nisam siguran...brijem da je IE...zasto?
Printable View
nisam siguran...brijem da je IE...zasto?
ovako imam msn 8.1 i msn plus 4.6 i zanima me kako mogu vidjet ko me blokirao
Hvala
nemožeš to vidit nikako
Evo link: http://www.msnblockchecker.net/= Citat =:
Izvorno postao 98989
hvala ma to mi neradi jer kad stavim nekog ko mi je online stavi da je off
nego netko je na početku teme spomenuo da msn plus ima tu opciju pa sam mislio ako netko zna gdje je to
dread, jel to ono što ti kaže da je izvanmrežni rad? :rotfl:
Kak maknut onaj virus koji se sam salje? Znam da je bila neka fora sa nekim fajlom iz nekog roota... al neznam tocno gdje i kako...
ja sam cuo da system restore pomaze kod msn virusa...
jel vam dela MSN ?
meni izbacuje da je service nedostupan :?
Ni meni ne radi :-x
EDIT: sad je proradio
a evo dela
valda imaju probleme a MSN-om
Opet ne radi -.-
zašto ne mogu crtat onom olovkom??
trebaš instalirati neko čudo ako se ne varam... bar je prije trebalo...
Nisam siguran, ali mislim da treba instalirat MSN Plus
nah...baš je prije trebalo instalirati neki M$ dodatak da se to osposobi...kod mene je to osposobljeno i bez toga...
Ne mogu da sherujem fajlove na MSN-u zato sto mi je particija FAT32 a ne NTFS...da li je ikako moguce namestiti sherovanje a da ne moram da sprebacuje FAT32 u NTFS?
zašto ti je particija u FAT32 uopće ?
i mislim da je jedini naći formatiranje iz FAT32 u NTFS
Tako mi je stavio lik kod kog sam kupio racunar...i ja sam ga pitao zasto je to tako, kad sam uzimao...rekao mi je nesto, brze i lakse se nesto radi ali sam zaboravio sta :( , a imam i ghost, pa mozda i zbog njega nesto...ne kontam se bas najbolje, pitacu ga pa cu napisati sta je rekao ;)= Citat =:
Izvorno postao flander
FAT32 ti je za hardove do 30GB,jer FAT32 podržava samo do 30GB,tako da ti je taj tip nasro nešta...NTFS se sada koristi,i vidim da imaš HDD od 300GB,pa ćemu onda FAT32?
Da li postoji mogucnost da se nesto izgubi\sjebe ako sad budem prelazio na NTFS, bez formatiranja?
Iskreno neznam,dosad sam konvertiro par manjih hddova od 40gb u ntfs i nisam ništ gubio...a sad...
Pitah i dobih odgovor... da bi mogao da pristupim MS-Dosu,zbog vracanja ghost-a bez potrebe za CD-om. 8) :D= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Ima li itko kakav onaj wink, ali da ti izleti neki scary shit i onak da vrišti. Znate, u stilu maze game prank-a :D
neznam za to ali vec si pitao evo opet link
http://www.kiwee.com/search.pd?sf=im&ar ... rig=scarryS
zove se big scare, nije bas kakav si mislio ali je ok, samo da skuzim kako promijeniti ime jer mi pise "play:big scare" covjek zna sto ce biti, ali ako ne malo se prestrasi
bto naso na google
gdje je "get more winks"= Citat =:
To find out what custom Winks services are available for you, click My Winks from the Messenger Tools menu, then click Get more winks, and then click OK. You are redirected to a site where you can get more winks.
Jel vama radi MSN? Meni se cijei dan neće spojiti! Uvijek mi javlja "Eror Code 80048820" i kad idem pogledati kaj bi to moglo biti, sve je OK,osim mi je znak upozorenja na "Host file"....
Što bi to moglo biti?
I meni je bio taj 80048820 error code... Znaći da je vrijeme na kompu u banani. Provjeri, meni je bilo do tog. :wink:= Citat =:
Izvorno postao zoky
E hvala ti....riješio sam stvar
jel postoji skripta da se zaštite emošni, da se ne kradu ?
Neznam dali postoji skripta za messenger plus, al znam da to možeš sa messenger discoveryem.= Citat =:
Izvorno postao flander
Treba mi skripta now playing ali da radi sa AIMP2... PLIZZZZ... HELP!!
Anyone?= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Probaj s ovim, DOWNLOAD.
Nope. Ne radi s AIMP2. :cry: :cry: :cry:
A mrzim winamp
koristi WMP 11
....
-.-
samo AIMP2 koristim. :(
erm, nemoj mi tu neke grimase radit, po cem je AIMP2 tolko bolji od WMP 11 da ga ne bi koristio?
meni je wmp11 perfektan...
Manje mem troši i ima one kerefeke za traženje pjesme i za kopiranje pjesama na jednu lokaciju. TO MI TREBA
Što znači ono pending request?
to znaci da te netko dodao za prijatelja ali nisi ga niti stavio za prijatelja, niti blokao (ili on nije tebe prihvatio/blokao)
imas rijecnik, prevedeno znaci zahtjev na cekanju