Novi traileri za FFXIII VersusSi nedavno tek najavljeni FFXIII-2, tim redom.
Japanski su pa neće ništa biti spoilano, ali vidi se malo gameplay za Versus i izgleda dobro. Menus, begone.
Printable View
Novi traileri za FFXIII VersusSi nedavno tek najavljeni FFXIII-2, tim redom.
Japanski su pa neće ništa biti spoilano, ali vidi se malo gameplay za Versus i izgleda dobro. Menus, begone.
Sad si mi spojlao ja znam japanski.
Igra li koja onaj MMO FF? Kako je to prošlo na tržištu?
HOHOHO= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Loše je pravo prošlo. Jedno od najvecih razocarenja godine.= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Prosjek ocjena negdje 60%. Ne da mi se sad gledat.
Zbog loših prodaja FF14 su odgodili deus ex...
:pray: :pray: :pray:
--------------------
:cry:
Ajde budite sad malo korisni
http://randeevsmatt.files.wordpress..../01/ff12zo.jpg
http://pwned.com/gamecovers/playstat...240068378-.jpg
Zanima me jesu li ove dvije igre (FF X-2 International+Last MissionSi FF XII International Zodiac Job System) ikako izasle naknadno u engleskoj verziji ili su bile samo za japansko trziste....google away!
I ako mi netko moze odgovorit do veceras bilo bi jako lijepo
Japansko, trebaš fan patch. Za IZJS ima, ne znam za X-2. Guglaj.
Joj joj , pa dobili smo bas ostatke :(
U FF X-2 International imas tri nove dresssphere a u FF XII Zodiacu mozes kontrolirati espere i gueste itd...ne daju mi se sad traziti ti fan patchevi, to je uvijek sve nesto nakaradno prevedeno. Steta, te International verzije bas rulaju
Ja sam igra patchiranu verziju IZJS-a i prevedeno je bilo nekih 98%. Ono što nije ti je nebitno ili je bila stvar formatiranja. Puno je bolja.
Rizikujem da ispadnem glup, ali sta je sa spoken language?
Propisno patchirana igra (proguglaj) ima engleski tekst i VA jer koristi za baze Japansku IZJS verziju i englesku običnu + fan patch.
Arrrgh pa sad ne znam sta da radim
Ozbiljno ovo mi je jedna od vecih dilema u zivotu u ovoj godini :D
Evo bas mi sad stigla igra a ne da mi se cekat tu IZJS verziju a opet kontam, ne moze ova biti toliko losa.
Svejedno bi igrao ovo da nisam saznao za japansku verziju
....mislim, nije sad da je ova neigriva ili nesto
Najbitnija stvar u IZJS ti je da likovi imaju identitet i svrhu zbog Job sistema gdje svaki posao ima svoj vlastiti Licence Board (Knight ima ogromni HP, White Mage je dežurni healer, etc) dok ti se u običnoj verziji svi likovi počnu preklapati kasnije jer dijele isti Licence Board (ne znam dokle si stigao, to je u biti tabla sa skillovima) tako da ćeš na kraju imati likove koji svi imaju white magic, black magic, heavy armor, sve skillove za oružja, itd. Pored toga IZJS dosta balansira neke stvari u igri.
heh pa to ti se isto desava kasnije u FFX sa sphere gridom iako svatko od njih pocinje na drugom kraju "mape"= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jedino ak svi polazimo od iste tacke, onda je malo preglupo.
Doduse ono sto me najvise privlaci kod IZJS-a je mogucnost kontroliranja espera i guest likova pa ne moram ovisiti o summonu da udari neki specijal na bossa kad god se njemu prohtije, nego ja upravljam
Meh, Esperi nikada nisu nešto posebno korisni osim, ironično, protiv drugih Espera koji su najteži neprijatelji u igri.
Ma odigracu sad ovo pomalo pa ako bas basSbudem zapeo kod bossa ili negdje (a to nije nista strasno sto malo dobrog starog overlevelinga ne moze rijesit hue hue) onda nabavljam ovu verziju. Ne znam kad si ti igrao ali evo sad bas gledam da je patch dogurao do v0.20
Bitno je da su questovi tu, cujem da ovaj nastavak ima hrpetinu sidequestova u igri a volim se taman toliko zaigrat pa da zaboravim glavnu poentu igre, to jos nisam imao od FFVII
Samo da ti kažem, saveovi nisu međusobno kompatibilni između različitih verzija igara. Što se tiče sidequestova dobro si čuo. Zaboraviti ćeš na glavnu priču nakon nekih 10 sati. :)
Evo uzeo kratku pauzu nakon osam sati igre (bio bi red nesto jesti a i moram na posao za par sati), jel se meni cini ili je ovaj dio dosta izazovniji po gameplayu. Al gg je igra, zasad samo pozitivni utisci
Koji dio?
Kladim se da je Judge Ghis u pitanju. :)
@ Cid
FF XII
@ Arby
Ma jok nisam stigao do njega, sad trebam ici prvi put u aerodrom. Ubili me par puta kad sam lovio one zivine u clan huntovima (flower cactuar i poginuo kod par overleveled monstera) ali jos nisam imao problema s bossovima
Crap, sad sam ti stvorio lažno očekivanje o njemu. :)
A nema veze, mozda je to i dobro.
Iskreno nisam bas nesto zadovoljan ovim MMORPG (da ga tako nazovem) battle sistemom ali eto, uvijek mi se svidja to sto Squaresoft pokusava da ubaci nesto novo u svaki nastavak
Valjda je taj dio kad ide na Skycity of Bhrujebra, dosta kul lokacija.
Meni osobno je baš lijepo sjela promjena u vidu real time battle sistema, pristaje igri. A i tehnički je dobro izvedena.
Igram tri sata s zenskom i skoro skuzim da je princhttp://gamer.hr/forum/images/smilies/duck.gif
Al ne svidja mi se ovaj battle system, namjestim gambite i samo micem likove, ne moram nista klikat kad oni sve po autopilotu rjesavaju :(
kad se sjetim samo koliko sam vremena spusio na tom ff serijalu,samo na ff12 sam imao na kraju po memory cardu 160sati igre,a u 7 i duplo vise sa ponovnim prelascima,jedina zamjerka sto vecinu espera ne mozes naci bez nekog walkthrougha,pa tako i onaj famozni zodiac spear trebas od pocetka igrati sa walkthroughom....:S najjaceg protivnika sjecam se sam tukao oko 6-7 sati...:)
zodiac spear?
da to ti je najjace oruzje u igri(cca 170 napad ima) ali ima neke fore kao ne smijes odredene treasure chestove otvarati od pocetka igre da bi ga negdi na sredini igre dobio...imas hrpu stvari o njemu na youtubeu...isplati se pocet od pocetka ako nisi daleko dosao
i da,ima negdi 12 espera =P
Vidjet ćeš da nije tako jednostavno kad se budeš borio protiv bossova.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Što se zapravo dogodilo oko otkazanoga FF spin-off naslova Codename Fortress. Poražavajuće.
http://www.vg247.com/2011/05/28/grin-fo ... demise/?ut
m_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_term=v g247&utm_content=games
= Citat =:
According to the developers, Square also claimed the firm was not delivering its work to the correct departments. It should have, instead, been sending all its work to Square’s legal division, and furthermore insisted it didn’t like the game’s Nordic style, which it specifically requested from the beginning and was one of the main reasons it chose a Swedish firm in the first place.
So, to test the waters at Square a bit, and to see if it was even paying attention, GRIN sent it some concept art from taken straight from Final Fantasy XII .
The Anderssons were told: “It does not look like Final Fantasy.”
“Then we realized that whatever we do … they have decided,” Bo Andersson said. “We wanted to come in and revolutionize Final Fantasy, which is exactly what they need. The latest version sucks of course.”
jbg :(
Kako ovaj Final Fantasy IX OST rula, preporuka svima bez obzira jesu li igrali igru. Ljepota
http://www.rpgsite.net/articles/294-fin ... ee-release
so close
:cry:
And nothing of value has been lost.
Prije jedno mjesec dana sam odlucio da pocnem da igram Final Fantasy, pa sam odlucio da krenem sa VI ili III u to vrijeme. Posto nisam neki super jRPG fan nisam znao sta da ocekujem, iskreno igra me je odusevila. Setting je prilicno originalan i zanimljiv, likovi su dobro uradjeni, svi su preko 18 za divno cudo, iskreno ocekivao sam klasicne japanse teeneage likove sa retardiranim frizurama i jos gorim mentalnim sklopom, muzika je odlicna kao i atmosfera. Ima nekih stvari koje mi se ne svidjaju, na primjer igra nije donjela nista novo u odnosu na prethodnike kao i na ostale jRPG-ove tog doba. Druga stvar je frustrirajuci random encounter koji je toliko naporan da sam zbog njega po nekoliko dana odbijao da igram igru. Treca stvar je malo slabija prica, ali je lijepo prikazana tako da se to moze zanemariti. Sve u svemu odlicna igra, takodje duzina mi se svidja, oko 25 sati zabave.
Kada sam presao VI odlucio sam da odigram i V i IV medjutim oni mi se nisu svidjeli jer su samo losije verizije VI u genericnijem settingu i sa teenage likovima.
E sad da li da igram VII. Koji su cons i pros? Cuo sam toliko razlicitih misljenja da ne znam ni sam sta da radim.
Nisam odigrao šesticu za koju mnogi tvrde da je najbolji FF, ali sve nakon nje jesam i mogu ti reći da me sedmica uz osmicu oduševila najviše od svih njih. Odlična priča, setting, likovi koji nisu teenage cmizdravci...
Osobno sam skupio preko 100 sati na njoj, no to su bili dani kada nisam imao ništa pametnijega za raditi. Ne znam točno koliko bi bilo potrebno da se samo završi igra bez skupljanja raznih gluposti kao što sam ja radio, ali je sasvim solidne dužine.
Meni osobno igra nema nekakvih consa vrijednih spomena, osim možda sustava borbe koji je poboljšan u kasnijim nastavcima, ali ništa strašno.
Pogrešno. To je specifično za svaki FF. Bez iznimke.= Citat =:
Izvorno postao wildje
Sedmica i osmica su odvele FF serijal u novom smjeru - onom punom patetičnih emo cmizdravaca. Ne shvaćam kako ti se svidjelo što toga "nema" u njima. Osmica je čisti koncentrat lošosti.
Uglavnom. Sedmica -> poglupljena šestica, kako borbom, tako i pričom i likovima.
Osmica -> cp sedmice s još manje smisla i s još lošijim likovima. Za bolji uvid u lošost ove igre klik ovdje.