Može web od trgovine?
Printable View
Može web od trgovine?
http://www.hobit.hr/= Citat =:
Izvorno postao ssalG
al je stranica jos u izradi :P
neces naci nista korisno osim di se nalaze i nekih sitnica, ako se nevaram imaju i katalog ;)
je si ti uplatio akontaciju? kada iza 20.5? sta je i oni misle prodat 23.5?kolka ce cijena bit, kao u algoritmu?
aj da se ne mucimo cemo na xvatru...
nisam uplatio akontaciju jer mi frend zna ovog sto radi tamo ja sam u hobitu bio 2 puta sve ukupno :P , cijena igre ce ti bit svugdje ista u hr.. da isto dobivaju taj dan kad i u algoritmu kojiko mi je rekao frend :D
= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
A odakle ti ta glupost, svaka trgovina ima svoju maržu.
pretpostavljam :P
cim je u algoritmu 349kn i u hobitu 349kn vjerovatno ce bit i u drugim trgovinama oko 350kn 20kn vise manje ti nista ne znaci
hobit je uvjek bio skuplji, enivej ko nije znao 1.5 opene beta krece...i da samo do 13 lvl cca 1h igre rofl
A da ne spominjemo da moraš imati plaćeniSaccount na FilePlant da bi moždaSupao u "takozvanu" open betu.
dobio sam beta key !!!!!
PS: o cemu se radi u igri :D
Ako ti je život mio, daj mi BETA key, pošto niti neznaš o ćem se radi xD
evo ti,nemoj me tuci :D
HXMVDBNQMNDLHQLLEXFS
HPJCHFQ8MREJKVUHELK2
YTGQ6PX7X5ZYBG2NZ5XQ
X3TPH3W6GEFRXLJ22QFZ
J4MTW5X5G4GB98A9BJV8
4NCXN458AVWL6L6LM2UH
Y5X25AXMD8Q9W2QSBLGH
BZJN6RGN6PNJLHTNJ48N
32LN5HPBXXBALXQQJXR5
PTSJH75ZBNBDXJCH888N
Hah, koja spačkaS: D
Al brijem da će netko i probat, mah, ja ću čekati trial, pa kud puklo da puklo.
hehehehe= Citat =:
Izvorno postao Ervin_CRO_Cherry
kak ce izgledati die-revive ?
Ko u WoWu il ?
imas na siteu bas je postavljeno to pitanje sve ti ljepo pise
edit: i da dobio sam beta pvp key...sada sam skinio 50% clienta tako da se nadam tamo iza ponoci malo zaigrat
meni client od jucer na torentui skinuo je tek 33%
Mozda sam pitao jer sam vec pogledao sav FAQ na community stranici ?= Citat =:
Izvorno postao Gaas
I mogao si barem link dati kad znas di je
do kada traje ovaj beta pvp?
Do ponedjeljka brijem. Samo ne kužim šta ste se svi nabrijali na to, pa igra izlazi za mjesec dana, i sad jedan vikend potratit na beskonačno downloadanje clienta skupa sa još 50k ljudi? No tnx ^^, mislim, tko sam ja da sudim, tko hoće nek roka :).
= Citat =:
Izvorno postao Baxon
= Citat =:
What happens when you die?
You see a bright light…
Just to expand a bit on the answer given in the first Ask Kalanthes, each Playfield has several resurrection points, kind of like a waypoint system. When you enter a playfield, you will have one resurrection point for that playfield. As you explore, you will discover more resurrection points you can use should you shuffle off your mortal coil. Upon dying, you will be given a moment to contemplate your shameful fate, and you will then be presented with a screen that lets you choose from the various points you’ve found. Once you select one, you will wind up alive at that point with the death penalty debuff.
Hvala lijepo :thumbs2:
pod kojim pod faq-om je to ? :?
Skinem klijent,dok sam extraktirao,dok se instaliralo,dok je skino patcheve oko 250 Mb proslo 5 dana :) ali sve u svemu dobra je igra
= Citat =:
Izvorno postao Baxon
ovdje
http://community.ageofconan.com/wsp/con ... le=CONTENT
jel ima nekog ko je igro/igra wow i sad igra betu AoC-a ?
Ima ti popriličan broj takvih ljudi ovdje.
sta te zanima pitaj...
Zanima me jel se po tebi isplati prebaciti, jer koliko citam i vidim isplati se
cuj definitivno, druga igra, drugaciji princip, super pvp...neznam kolko dugo igras wow ali ja bi sigurno krenuo na AoC...
Od 1.10
ja wow igram 1god i nekih 5-6 mj. i definitivno planiram prec na aoc jer je po onome sto sam vidio bolji u svemu od wow-a
Ja sam WoW igrao 3 godine, vidio sve što se od end game contenta može vidjet, prestao prije kakvih pola godine tak neš, jer sam se zasitio zbog nedostatka ideja tamo. Kad mi ubacuju svakakve rase i pizdarije, nemre se to trpit, spakirao kufere i selim drugdje.
Predbilježba za AoC je već tu, CE :) i sad se samo čeka.
gledao malo filmiće na youtubeu i mogu reć da me se igra dojmila. točno ono što sam htio otkad sam počeo igrat mmorpg-ove je u aoc-u: pravi fps-style pvp, ako me kužite. čini mi se da ću brzo sa wowa :)
ja sam se predbilježio za collectors edition u Algoritmu
Ja isto tako. :rambo: Trebamo se organizirati da skupa krenemo u nove avanture :ekipa:
yep,ili neki guild da pripremimo
http://www.aochr.com/forum/viewforum.php?f=20Sregaj se i prijavi= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
e, sad bio na officiall stranici gledo min. sys. req. i pise 30gb na hdd :O
wtf :S jel to stvarno tolko il seru? sječam se da je i za AC pisalo da će trebat 16 GB... kolko je velka ta beta? trebo bi se uskoro predbilježit pa pitam, jer na svom disku nemam tolko prostora, a na ostala dva kompa je wireless
trebalo ti je 26 Gb na hardu,nemam pojma zasto a meni je sve skupa zauzelo manje od pola koliko su trazili a to je 18 Gb
a i to je puno :/ al jbg, sad sam se sjetio da 10.5. dan grada aka kirvaj :D mogo bi i CE pasti :D
jel zna neko ocel se moc sa wireless igrat bez nekih vecih problema?
jer brat igra WoW bez jbg al bilošta drugo krepa nakon minutu dve sekunde....
mene vise zanima koje ce vrste plačanja bit ,oče bit pre paid kao kod wow ili samo kreditnom karticom online ?