http://img385.imageshack.us/img385/8...5450vl3.th.png
zNa netko zašto je simple combat log "incompatible"? :-x
edit ; ovi likovi što vidite iz pozadine su mi većinom moneymakeri sa minningom & banke :D
(sponzoriraju dRuju]S:D
Printable View
http://img385.imageshack.us/img385/8...5450vl3.th.png
zNa netko zašto je simple combat log "incompatible"? :-x
edit ; ovi likovi što vidite iz pozadine su mi većinom moneymakeri sa minningom & banke :D
(sponzoriraju dRuju]S:D
Imam jedan problem. Nakon sto sam se logirao, sve na jednom mom liku je bilo promjenejeno (interface options, itd.) iako nitko drugi nema pristup mom acc. Sve sam vratio na normalu ali mi ne radi chat log, combat radi normalno a na chat logu mi pise samo kada dobim +reputaciju. Na drugim likovima mi sve normalno radi. Zna ko mozda sta bi trebao napraviti?
hmm probaj izbrisat WTF folder u wow direktoriju= Citat =:
Izvorno postao Pharun
ali bekapiraj ga prije
Thx pomoglo je, sada radi :).
di mogu nabaviti onaj program pomocu kojeg mogu vidjeti koordinate? trebam link
download i stavi ga u mapu world of warcraft-interface-addons
http://www-en.curse-gaming.com/downloads/details/240/
sve sam to napravio, ali i dalje ne vidim koordinate u igri
Nešto si sjebao,mora radit.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
skinuo sam to cudo i raspakirao tamo gdje pise, ali ne pokazuje koordinate
Zanima me jedna stvar več duže vrijeme, a to je kak možeš znat kad je neko tzv."imba" , neka stvar, ili neki char?
IMBA=ImpressiveMassiveBlastingAbility,znači nešto uber,super,jako dobro,vrlo dobro,odlično,:) recimo ;= Citat =:
Izvorno postao flander
Lik ima imba gear (750spell dmg,Tier10,...),
Imaš imba oružje,
ima dobru opermu za svoj lvl itd :wink:
= Citat =:
Izvorno postao flander
I
Must
Be
Abnormal
(( PS. Prestigli smo Elder Scrolls po broju postova :D ))
Imba=imbalanced ...
= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
aha fala :wink:
Whee... /cheer all= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
Imali ste više vremena :D= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
sta znaci kad quest giveri iznad glave imaju bijeli usklicnik?!?
= Citat =:
-.- jel to stvarno neznaš ili zehebevaš :?
enyway to ti znači da nisi završio quest,ako si krivo napisao misleči na plavi upitnik, znači da je quest ponovljiv, ali samo jednom dobiješ exp i pare, znači ti se questovi uglavom rade za reputaciju recimo Scryer-a noseči im prstenje koji dropaju u instancama koje se mogu nači u Terrokar šumi ili Eclipse point u Shadowmoon Valley itd. itd. itd.... :wink:
da nisam zavrsio?!? pa normalno da nisam, ali ne mogu ga ni otvoriti. BTW, nije plavi upitnik, vec bijeli (prozirni) usklicnik
edited: vidi 2 posta ispod
spectre bi odmah ubio covjeka u pojam..... :killyou:
kako mislis nemos ga otvoriti u quelst logu?
i da blizz bi trebo povecat q log na 30 25 mi je premalo :-x
sorry, flander me zaveo, pa nisam uopće pročitao pitanje kak spada :D
Bijeli uskličnikS(za one koji ne znaju: !S) znaći da nisi dovoljno visoki level za određeni quest. Svaki quest ima level prerequisite, inači bi mogo napravit lvl 70 quest u pratnji high lvl frenda, i odmah dingat 10 levela odjednom :)
A bijeli upitnikS(za noe koji ne znaju: ?S) znaći da quest nije dovršen :)
E moj flander, skoro sam popljuvo lika, al sam se sjetio minutu kasnije :roll:
Pa povećali su s 20 na 25 kad je TBC došao, kud ćeš više? :wink:= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
ahaaaaaaaaaaaaa uskličnik, ja neznam koji mi klinac bio da zabrijem na upitnik :? /slap , da to znam da je bijeli uskličnik ak si nedovoljno visok lvl za određeni q, zbilja neznam što mi bi, isprika :wink:
ok, hvala, tek sam i ja kasnije skuzio sta predstavlja. jel zna netko mozda koja zona je za koji lvl? treba mi popis (npr... Thousand Needles je za 25-35 lvl)
zahvaljujem :pray:
mislim da ti je lakse skinut meta map ili cartographer.. mislim da na obadvije imas lvl range od svake zone....= Citat =:
neznam kako vama koji imat adsl ali meni kod kuce nikako nece da se armory otvori kak treba ili mi se 3x zamrzne komp pri otvaranju ili mi fali neki flash??? jel ima jos tko problema s ovim?
a armory ti nekad radi nekad ne... a znas i sam da je blizzard specificirao da je u beta verziji... a ako je kod njih nesto u beti a mos mislit kakva bi im bila tek normalna verzija :rotfl:
nesto mi je titan panel prestao sljakat... ako netko ima link za najfriskiji... :kill:
@cmeljo:armory je u beti,imam 1mbit DSL i meni radi normalno(uskoro idem
na optimu,170kn flat od 4mbit),nekad se sporije učitava ali inače O.K,možda te samo veza zeza.
@ivicancro:meni titan radi normalno,možda bi ga ti trebao enablati,ili klikni "load out of date"i sve bi trebalo delati kak spada i bog zapovijeda:wink: .