-
Re: Potraga za starim igrama
Umm nije lom, ovo je bio rpg a lom je rts, a i lom sam igrao.
A sada nešto malo drugačije. Zna li netko gdje mogu nabaviti igru imenom hexplore? m Ama baš nigdje ga ne mogu nać Inače to je stari i relativno nezapaženi rpg iz 98-e gdje vodite 4 lika - adventurer, archer, warrior i mage, i onda se fajtaju priotiv tamo nekih monstera...
-
trazim ime jedne igre, jako stara, kao klinac sam ju igrao
cilj igre je bio dofurat lopticu na zadano mjesto, a to se trebalo postici slaganjem alata i sprava koje ste imali na raspolaganju po odredenom uzorku
pa bi tako stavljali trampoline i tako to da loptica skace i slicno
ne znam kolko sam to dobro uspio opisati, ali ne znam kako bi to drugacije i bolje :oops:
-
= Citat =:
Izvorno postao Nightmaster
trazim ime jedne igre, jako stara, kao klinac sam ju igrao
cilj igre je bio dofurat lopticu na zadano mjesto, a to se trebalo postici slaganjem alata i sprava koje ste imali na raspolaganju po odredenom uzorku
pa bi tako stavljali trampoline i tako to da loptica skace i slicno
ne znam kolko sam to dobro uspio opisati, ali ne znam kako bi to drugacije i bolje :oops:
joj sjećam se na vrhu mi je jezika,igro sam je jaooooooooo,nemogu se sjetit,negdje je imam demo na nekom cd u od bug a ili nečeg drugog
-
The Incredible Machine
Ako je to to, a po opisu bi trebalo biti.
Samo, bilo je puno maštovitijih zadataka pored loptica, tipa igre mačke i miša, ili paljenja raketa.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
The Incredible Machine
Ako je to to, a po opisu bi trebalo biti.
Samo, bilo je puno maštovitijih zadataka pored loptica, tipa igre mačke i miša, ili paljenja raketa.
e bravo,i ja mislim da je toto,e jbt nikako se sjetit imena,sam poludio od raznišljanja
-
-
Mene zanima kak se zove ona igra koja se odvija u svemiru,poznata je po recenici all your base are belong to us.
-
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Mene zanima kak se zove ona igra koja se odvija u svemiru,poznata je po recenici all your base are belong to us.
zero wing?
-
joooooooj igro sam to, jel možda ovo?
http://www.abandonia.com/en/games/641
-
Ako volite SEGA igre kao ja onda odite na http://www.segabandonware.com/Si svi problemi su riješeni.
-
Trazim jednu dosta staru avanturu, sve cega se sijecam je to da ste vi neki tip od gline i da je cijeli svijet od gline.
-
Za koju je to bilo konzolu?Jer ja to nikad nisam igro. :(
-
Neverhood, nikad igrao ali znam da je sve od gline i čuo sam da je igra dosta dobra
http://en.wikipedia.org/wiki/Neverhood
-
Puno ti hvala! Ah, nostalgija.... :cry:
-
Jel zna netko gdje se može skinit/kupit/ukrast igra Jazz Jackrabbit (prvi dio)??
-
-
zahvaljujem! :pray: :pray:
-
zaboravio am kako se zove jedna igra koju sam igro na Segi Megi, fore je kao Contra samo se nabada sa neka dva patka.
-
Mene zanima ime jedne igre, ne znam sada jeli igra za snes ili segu. Uglavnom igra je nekakva arkada poput super marija, ali fora je u tome da kkada zappočnete nivo, sve je crno bijelo, i onda hodanjem po zemlji vraćate nivou boju, i cilj ga je cijelog obojati.
-
-
E ljudi jel ima ko Commander Keen 6?
-
= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
E ljudi jel ima ko Commander Keen 6?
Izvoliš.
http://www.abandonia.com/en/games/956
-
Hmmm....hvala...ali ta stranica mi se neće otvorit...
-
Abandonia je doživjela velike preinake, s kojima još ima problema. Server je vjerojatno pao.
http://www.bestoldgames.net/eng/old-gam ... keen-6.php
-
Thx again, jel to pokrećem samo u Command Promptu?
-
Skini DOSBoxSpa preko njega pokreni.
-
Ja se sjećam jedne igre.... U njoj imaš gladiatora i boriš se protiv puma, bijelih tigrova i drugih gladiatora. Mislim da su čak postojale i utrke kolima
-
ee, ekipa, molio bih pomoć. ne radi se toliko o staroj igri, zapravo kad se prisjetim, i radi se.
uglavnom, sad mi je pala na pamet kada sam prešao fallout tactics, a želim još nečega postapokaliptičnog (igrao sam i restricted areu i harbinger, ne brinite se :P (al bi preporuke dobro došle o sličnim igrama)) jedna igra, iz jedvnog broja hackera.
sjećam se da je bio to članak prije najave o bioshocku, a i ta igra koju tražim je imala u imenu nešto bio, ili shock, ili nešto slično. uglavnom, sjećam se da je na slikama bila crnkija iz ptičje perspektive, oko nje je bila neki prosuti radioaktivni materijal, sjećam se i nekog concept-arta, bio je neki stari američki poster sa nekom reklamom sa čokoladicama, bila je neke ženska i bila je nacrtana u tom stilu karakterističnom za fallout-like postere.uglavnom, spominjao se kao dostojni nasljednik kultnog fallouta. molio bih da mi pomognete, jer i da igra nije izašla, volio bih malo nać nešto o njoj i pročitat gdje je zapelo :) puno hvala.
-
= Citat =:
Izvorno postao izgubljen u vremenu i prostoru
Nebih rekao da tražim tu igru ali, ima jedna stara igra zove se "Throne of Darkness" želio bih je nekako nabavit ali neznam gdje je ima za kupit pogledao sam u algoritam i u crovortex je li mi može tko pomoć da nađem tu igru puno bi mi značilo.
Ima u Technomaticu, ali je očito nedostupan. Ipak, nazovi ih ili mejlaj pa možda naruče igru il kaj već...
-
= Citat =:
Izvorno postao karboniziran
ee, ekipa, molio bih pomoć. ne radi se toliko o staroj igri, zapravo kad se prisjetim, i radi se.
uglavnom, sad mi je pala na pamet kada sam prešao fallout tactics, a želim još nečega postapokaliptičnog (igrao sam i restricted areu i harbinger, ne brinite se :P (al bi preporuke dobro došle o sličnim igrama)) jedna igra, iz jedvnog broja hackera.
sjećam se da je bio to članak prije najave o bioshocku, a i ta igra koju tražim je imala u imenu nešto bio, ili shock, ili nešto slično. uglavnom, sjećam se da je na slikama bila crnkija iz ptičje perspektive, oko nje je bila neki prosuti radioaktivni materijal, sjećam se i nekog concept-arta, bio je neki stari američki poster sa nekom reklamom sa čokoladicama, bila je neke ženska i bila je nacrtana u tom stilu karakterističnom za fallout-like postere.uglavnom, spominjao se kao dostojni nasljednik kultnog fallouta. molio bih da mi pomognete, jer i da igra nije izašla, volio bih malo nać nešto o njoj i pročitat gdje je zapelo :) puno hvala.
Mislim da se sjećam te najave, ne sjećam se kako se igra zove ali sam prilično siguran u to da nije vidjela svjetlo dana...