= Citat =:
Izvorno postao TvRc
xD probat ću al jako teško.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao TvRc
xD probat ću al jako teško.
barem jedan kill zagarantiran :D al pazi da ti ne dode iz sobe s leđa ja sam tak par puta ubio frendove u igralci :P al nakon nekog vremena prvo ispucaju nekoliko metaka kroz zid da vide jesi li tamo :D sam pazi moras scopeat (scopat, il kak vec) tak da budes sto slicniji plakatu :D
e da i Stonetown je prejebena mapa :=)
Crossfire,,,definitivno najbolja... 8) 8) 8)
uvjezbavam pipeline i onu pustinjsku, kod one nekakve zgrade s fontanom u sredini
ali shipment :pray: ako prezivis prvu salvu granata gg
nah,mrzim kad se njih par ukempa u onu zgradu di imaju pogled i samo snajpaju= Citat =:
Izvorno postao .:JuRa:.
stonetown? O.o ta nie u onim mapama u igri? O.o= Citat =:
Izvorno postao ber0
cod 4? O.o lol
da nije u igri...
mod .
Crossfire mi ide sve bolje a prije sam je mrzio :roll:
Downpour. Obožavam tu mapu. :D
hangar castle asylum ftw...
Zadnjih mjesec dana igram samo na crossfire only serverima,zapravo toliko puno igram cross da sam zaboravio da postoje druge mape.
Broadcast mi je favorit
Mapa je fakat zarazna.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ah sad, u kojim mapama ownam :D
Realno gledano u svima mozes ownati, ali bas one koje me idu su sve osim matmate i leningrad.
Cim cujem ta imena poludim :shock:
bilokoja mapa samo da je dobar broj igraca, ne sad da mi na shipment dode 20 igraca jer ih onda 15 spawn campa a 5 nemre nis napravit jer ih ostali stalno ubijaju kad se spawnaju -___-
1.Crossfire
2.Shipment
3.Downpour
4.Countdown
5.Showdown
U cod-u 5 ownam na svim malim mapama,velike mi ne idu.
najčešće ownam u toujane,a inace mi se svida carentan,ima dosta dobrih mapa ali i jadnih...
Dok sam još igrao cod2 nisam baš ownao... ali dobro su mi išle Carentan, Toujane i Brecourt donekle.
Toujane definitivno jer ta se mapa u igraonici igra u 90% slucajeva tao da je znam potpuno napamet. Iza nje Bargundy i Carentan koje su isto dosta ceste.
Matmata mi nikako nelezi :(
burgundy rider :p
inače najbolje znam carentan,pošto je to naša home mapa,pa burgundy,dawn kolko tolko,toujane baš i ne,u warovima nema odraz skilla,samo fps & ping i imaš meč.
nisam duuuugo igrao al sjecam se da mi je overgrown bila najdraza u cetvorci
Da baš mrzim taj toujane na waru...
Ali svaka druga ekipa ima tu mapu na cb...to ili burg
Najdraža daleko dawn...Ostale car, burg, toujane(za pub)
Backlot, vacant, crash, strike...
Hmmm...prva misija kraj Moskve hahaha :wink:
Strike ftw
Strike mi od najdraze postala jedna od najgorih mapa. Nkako me neide tamo :(
da.... najbolje se resetam na killhouseu, neznam zasto, ali tam mi sve ide, snip, sacma, automatik, noz, kaj got da treba ici ide mi, uvjek sam prvi ili drtugi na toj mapi
cod 4: chinatown :killyou:
cod 2: toujane :rambo: