Je... samo što je uz to i rastegnut, a ja ne gledam u monitor kao konzolaš sa 3 metra tako da treba doslovno očima ići od jednog ruba do drugog.
Printable View
Je... samo što je uz to i rastegnut, a ja ne gledam u monitor kao konzolaš sa 3 metra tako da treba doslovno očima ići od jednog ruba do drugog.
Pa te nakon sat vremena zaboli vrat. Kužim :D
Sredio widescreen 1680x1050 rezu... hell yeah, sad će Malak dobiti svoje. :)
Na sedmici ti rade bez problema?= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Obe savrsene igre...
Apsolutno zanm na što misliš, toliko mi taj lik ide na živce sa svojim sveznajućim spikama, i onaj majmun Aton mi je išo na živce...ufff. Dobro, meni je i Bastila išla na živce al ajde bolje to neg ovi. :D I jedinica ima bolju priču= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
HK-47 rula, nakon njega Canderous/Mandalore i Bastila. baš sam u zadnjih mjesec dana završio dvojku pa jedinicu, samo zbog lošeg odabira planeta nisam mogao ubit Cartha na Unknown planetu :(
HK-47 i Canderous, a poslije njih Bao-Dur i Visas.
Bao-Dur je jednostavno frajer i ima totalno zakon mehaničku ruku, a Visas je tvoj osobi rob i ne srami se toga. To je prava žena.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Har har har.... har. :)
Inače, nakon ove drame oko Team Gizka projekta koji je sada više-manje stao, izašla je nova [1.5]Sverzija TSLRCM-a (The Sith Lords Restored Content Mod) sa novim stvarčicama kojima poboljšava KotOR 2.
DOWNLOAD LINK
INFO LINKS(pročitajte, impresivan popis)
a ja prošli mjesec prošao s 1.4d :( što sve vraća 1.5, a da nije bilo u prethodnim verzijama?
Pokušavam pokrenuti KotOR 1 i 2 na Windows 7 ali mi baš i neide. Ne funkcionira sa nikakvim Compatibility modovima (98/XP/SP2/3 itd.) i sa nikakvim mss32.dll fixovima...
Na kojim Windowsima igra radi 100% ispravno uz dual core procesor (ukoliko se i sa njime kolje)? Jel bi radila na XP-u?
@AoC, ti si je vidim igrao 2009 godine? Sustav/konfiguracija? Pomagajte :(
Windowse 7 (32 bitni) i dual-core procesor, oba KotOR-a rade. Imaš li možda 64 bitne Windowse?
Evo, upravo probao jedinicu (s time da ju imam na Steamu) i radi bez problema, a dvojku sam igrao pred kakvih pola godine (isto na sedmici) i isto je skroz normalno radila. I ne vjerujem da je do 64 bitnog sustava jer ja imam 64 bitni.
Ja sam igrao Kotor 1 na 64-bitnoj sedmici. Savrseno je radila igra.
Onda bi vjerojatno morao nabaviti Steam verziju, možda su poradili na kompatibilnosti kod te verzije igre... Baš surfam po netu i gro ljudi se žali na Vistu i sedmicu, ali kužim da svi ti ljudi imaju stare box verzije.
Vjerojatno je do toga.
Ja sam igrao Steam verziju, tak da je moguce da je do toga. A ono, kupi to. Fakat sitne pare dode, a nemas nikakvih problema s igrom :wink:
Ja sam imao problema sa Vistom, morao sam isključiti zvukove ako sam ih htio igrati.
Pikni si na Steamu KotOR, dođe ti 9 eura.
Glupo mi je dati 9 eura pa da mi slučajno opet ne radi, a i ne vidim na Steamu da imaju KotOR II tako da opet moram kemijati sa tim nastavkom... Dilema :(
Budem probao 10.06. instalirati WinXP, pa ako radi dobro, a ako ne samo se prebacim na Win7 nazad... Kako mrzim kada izdavači ne izbace patcheve koji rješavaju probleme sa novim sustavima i konfiguracijama :-x Ajde da je neka random igra, ali ovo je i dan danas mega popularno.
Hvala dečki, ako ne proradi 10.06, onda idem preko Steama.
Ja sam pred par mjeseci igrao na sedmici, odnosno prošle godine, i to na RC verziji, 32bit, KOTOR jedinica, non-Steam i radilo je sve bez problema. Na nekim sustavima zna imat glitcheva.
Ne moras instaliravati XP. Skini i instaliraj si samo virtualbox i u njemu preko xp-a pokreni igru. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
E vidiš, zanimljivo, budem vidio kak to funkcionira. Do jaja ideja. Javim ako uspije...
Trebalo bi funkcionirati. Cak je Microsoft izdao taj mod u obliku zakrpe upravo radi tih starih aplikacija koje jednostavne ne rade na novom kernelu. Ti sa virtualbox-om sam odredujes koliko ces mu dati racunalnih resursa te unutar njega mozes raditi sve sto bi radio i ovako da radis reinstall.
Do tebe je nešto Bartuče jer meni radi non-Steam verzija na Win7.
Za to ti je lakše instalirat XP mod za Win7, ali igra će ti ići katastrofalno. To je korisno samo za neke slabije stare aplikacije.
Pa ako das dovoljno resursa VirtualBox-u, nebi trebalo ici tesko. A i nije Kotor nesto prezahtjevna igra.
Doduse, nisam isprobavao tak da ne mogu potkrijepiti svoju tvrdnju.
Jednostavno ne vjerujem... Reinstalirao sam obje igre i pokrenuo ih bez compatibility modova i obje rade savršeno :o Kojn me jeba bedastog kada nisam odmah probao pokrenuti igru :D
Baš me zanima čemu toliki hype oko ovih naslova, nadam se da me neće igra razočarati. Samo moram čekati još tjedan dana prije nego je zaigram :(
Kaj se na virtulnoj mašini mogu vrtit igre? Ja imam VMware Workstation, za sedmicu, i na njoj a niti na jednoj inačici prije se nemogu vrtit igre sa akceleracijom, ne vidim na koji način bi mogao pokrenut kotor. Osim ako VirtualBox to može...
U VirtualBoxu možeš kreirati HDD kojeg kod kapaciteta želiš, ja sam mogao staviti do 1,5GB memorije i do 128MB grafičke memorije sa 3D i 2D akceleracijom. Tako da valjda može vrtiti igre, ali hvala bogu ne moram se jebati sa time :D
Vidiš vidiš, zanimljivo. Probat ću svakako, colin2 mi ne radi na sedmici :(